Şimdi Ara

Lenovo G550 20023 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2 yıldır kullandığım bilgisayarım artık çok yavaş gelmeye başladı. Ne gibi değişiklikler yapabilirim bu makineye. Şu anda stock halde duruyor. Ram eklemeyi düşündüm ama sadece ram pek birşey ifade etmez gibi geldi. Birde maksimum ne kadar destekliyor? Zamanında fiyatı uygun diye almıştım ki pişman olmadan kullandım bunca zamandır.

Bu makineye yapabileceklerim nelerdir?

• İşlemci , ram , hdd gibi donanımlar değiştirilebilir-yükseltilebilir. Hdd nin yerine ssd takabilirsin. Açılma-kapanma, dosya yükleme, veri aktarma gibi işlemlerde biraz daha hızlı olur. Muhtemelen rami de 4gb a kadar destekliyordur. Eğer oyun da oynuyorsan, masraf yerine ; orta segment donanım ve ekran kartı barındıran cihazlar da alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

İşlemci , ram , hdd gibi donanımlar değiştirilebilir-yükseltilebilir. Hdd nin yerine ssd takabilirsin. Açılma-kapanma, dosya yükleme, veri aktarma gibi işlemlerde biraz daha hızlı olur. Muhtemelen rami de 4gb a kadar destekliyordur. Eğer oyun da oynuyorsan, masraf yerine ; orta segment donanım ve ekran kartı barındıran cihazlar da alınabilir.

Oyun hiç oynamadım şimdiye kadar. Sadece biraz hızlansın istiyorum.
  • Hdd nin yerine ; msata veya sata2 hızında ssd takabilirsiniz. Ek olarak eski ram in yerine, 1333mhz ram takabilirsiniz. İşlemci, i3 ya da anakart daha yüksek destekliyorsa, biraz daha yüksek işlemci de eklenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Thinkpad Serisi Öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.