Şimdi Ara

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.399
Cevap
27
Favori
126.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vipemre

Recovery yapamıyorum şu an ne yazık ki Bilgisayarın mevcut düzenini bozmamam lazım. Yazılımsal bir problem yok gibi duruyor. Ama dediğin güney köprüsü nedir acaba?
    Arkadaşlar ben Euro truck simulator 2, Fifa 2014 vs. oyunlar oynuyorum ama oyunlarda arada bir duraksama gibi bir şey oluyor. Belirli aralıklarla gerçekleşen bu olayın nedeni sizce nedir ? Şimdiden cevaplayanlara teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener1907osman -- 7 Ağustos 2014; 20:47:49 >

Orijinalden alıntı: fener1907osman

Arkadaşlar ben Euro truck simulator 2, Fifa 2014 vs. oyunlar oynuyorum ama oyunlarda arada bir duraksama gibi bir şey oluyor. Belirli aralıklarla gerçekleşen bu olayın nedeni sizce nedir ? Şimdiden cevaplayanlara teşekürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşıma alacağız yakında memnunmusunuz beyler ısınma sorunu varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Arkadaşıma alacağız yakında memnunmusunuz beyler ısınma sorunu varmı ?
    Arkadaşlar bende
    1- LENOVO G510 CORE İ7 4700MQ 2.4GHZ-8GB-1 TB HDD-15.6-2GB-W8.1
    ve
    2-Dell Inspiron 3542 Intel Core i5 4210U 1.7GHz / 2.7GHz 8GB 1TB
    arasında kaldım Lenovo 1800 civarı Dell 1500 civar. Acaba performans ve sorunsuzluk olarak sizce hangisi?

Orijinalden alıntı: isqwild

Arkadaşlar bende
    1- LENOVO G510 CORE İ7 4700MQ 2.4GHZ-8GB-1 TB HDD-15.6-2GB-W8.1
    ve
    2-Dell Inspiron 3542 Intel Core i5 4210U 1.7GHz / 2.7GHz 8GB 1TB
    arasında kaldım Lenovo 1800 civarı Dell 1500 civar. Acaba performans ve sorunsuzluk olarak sizce hangisi?

DELL'in ekran kartı nedir ?
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • quote:

quote:

Arkadaşlar imzadaki notebook'u kullanıyorum. Mouse kullanırken bir anda çalışmamaya başladı. Şu an soldaki 2 adet USB 3.0 portları kullanamıyorum. Mouse, HDD taktım tık yok. Ne ışık yanıyor, ne de pcden ses geliyor. Fakat sağdaki 1 adet USB 2.0 portu sağlam çalışıyor.

Aygıt yöneticisinde ünlem işareti yok. Notebook yeni. Format atmadım, hiç birşey yapmadım yani. Driverlar güncel.

Sorun ne olabilir? Araştırma yaptım fakat uygun bir çözüm bulamadım. Son olarak bios update deneyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Düzeltme: Bios update yaptım. Değişen birşey olmadı. Tıkanmış durumdayım :D

Arkadaşlar buna çözüm getirebilecek biri var mı? Yoksa garantiye mi kaldı işim?

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Birde recovery varsa onunla format atmayı deneyin maksat yazılımsal tarafını elemek düzelmezse bilgisayarın portlarını yöneten güney köprüsünde sıkıntı olabilir.

Arkadaşın sıkıntısından bende de oldu g510 var bende de , sağ taraftaki usb ile sol taraftaki ilk usb de mouse tutukluk yaptı (mouse sağlam eminim)

gold tan aldım bende (gold g510 59408006 i7 işlemci 6gb ram , amd 8750m ekran kartı) gold 1949 a satıyor , musterı hızmetlerıne dedım ıstanbul bılısımde 1850 fıyat rekabet polıtıkası vs. bana da verın bu fıyata neyse kabul ettıler gonderdıler acaba bana kullanılmıs teşhir/outlet ürün mü gönderdiler ?

kutuyu acınca garanti belgesi saçma sapan katlanmıstı sanki biri katlamıs, batarya da cok ufakta olsa catlak gıbı bırsey var

bır de kaspersky ı yukledım sonra kaldırdıktan sonra ekran kaymaya basladı sistem geri yukleme yaptım

vesselam sıkıntım su : bunlar bana kullanılmıs kusurlu urun gondermıs olabılırler mı ?

makınam saglam mı nasıl test edebılırım ? (bende de usb lerde arada kesıntı yaptı)

ıcıme kurt dustu ne yapsam ? gerı mı versem ? fıyat ta ıyıydı (1949 yerine 1850 tl verdım) Allah Rızası ıcın bırı bı sey soylesın agrıma gıdıyor bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

DELL'in ekran kartı nedir ?

Dell - Nvidia GT820M
    lenovo- AmD R7 M265

Orijinalden alıntı: hakanx1

ARKADAŞLAR BUGUN İ7 İŞLEMCİLİ G510 ALDIM VE FREEDOS EKRANDAYKEN BİLE KENDİ KENDİNE ÇOK ISINDI ACABA NORMAL MI HAVALARDAN MI ?

Normal değil.Geri iade edebilirsin.

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

quote:

Orijinalden alıntı: hakanx1

ARKADAŞLAR BUGUN İ7 İŞLEMCİLİ G510 ALDIM VE FREEDOS EKRANDAYKEN BİLE KENDİ KENDİNE ÇOK ISINDI ACABA NORMAL MI HAVALARDAN MI ?

Normal değil.Geri iade edebilirsin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben g510 nun i7 modelini alıcam fakat yorumlarda bu modelin 8.1 için usb 3.0 sürücüsü yokmuş ve 3.0 daki hardiskin hızı saniyede 30 mb mış doğru mu? böyle bir sıkıntı var mı?Normalde 3.0 uyumlu harici diskler ile bilgisayara bir veri atarken ortalama 70-80 mb sn veri atması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: burakavcioglu

ATI ekran kartı yüklü gözüküyor sağ altta simgede mevcut fakat güncellemeleri kontrol et seçeneği yok? Veya Driver'ı tekrar mı yüklemek gerek.

Alıntıları Göster
    beyler bu bilgisayar diğer bilgisayarlardan daha kalın bu soğutucudan dolayı mı yoksa kasa böyle bir imal edilmiş, ısınma konusunda kaç saat oyun oynadınız ve ısınma var mı genel bir bilgi verecek var mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wasd35

beyler bu bilgisayar diğer bilgisayarlardan daha kalın bu soğutucudan dolayı mı yoksa kasa böyle bir imal edilmiş, ısınma konusunda kaç saat oyun oynadınız ve ısınma var mı genel bir bilgi verecek var mı :)

Alıntıları Göster
    Alacak arkadaş varsa burdan baksın Ancak önemlisi Ekran Kartı Bunun İçinde seri numarasına dikkat edin 59-391054 bunu bi yere not alın almaya gitmeden önce orda kafanız karışıp hd 8750 model ekran kartından olmayın derim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: booozooo

Alacak arkadaş varsa burdan baksın Ancak önemlisi Ekran Kartı Bunun İçinde seri numarasına dikkat edin 59-391054 bunu bi yere not alın almaya gitmeden önce orda kafanız karışıp hd 8750 model ekran kartından olmayın derim :D

Alıntıları Göster
    Bf 4 ün Origin de 1 haftalık ücretsiz olmasıyla deneme fırsatı buldum denemişken test de yaptım:

Amd uygulamasından en iyi kaliteye ayarlayınca:

Ultra: 18-28(çok nadiren düşüşler oluyor ama en fazla 15 e düştü) fps

Amd uygulamasından en iyi performansa ayarlayınca:

Ultra: 20-40 fps

Not:Eğer oyunda aşırı kasma varsa oyuna x64 (normal) uygulamasından değil x86 yani 32 bitten girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 11 Ağustos 2014; 10:19:17 >

Lenovo G510 Kullanıcı Platformu / ASUS ZenFone 5 ZE620KL

Science, technology and physics
    Programing of HTML-C#-C++-BASIC-Js-Fortran-Unity

• quote:

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

Bf 4 ün Origin de 1 haftalık ücretsiz olmasıyla deneme fırsatı buldum denemişken test de yaptım:

Amd uygulamasından en iyi kaliteye ayarlayınca:

Ultra: 18-28(çok nadiren düşüşler oluyor ama en fazla 15 e düştü) fps

Amd uygulamasından en iyi performansa ayarlayınca:

Ultra: 20-40 fps

Not:Eğer oyunda aşırı kasma varsa oyuna x64 (normal) uygulamasından değil x86 yani 32 bitten girin.

Alıntıları Göster
    aranıza bugün bende katıldım ekleyin beni de :)
    bir de maruzatım var bu w8 bana karışık geldik bilgisayarın özelliklerine nerden bakacaz ?
    ve F tuşlarını nasıl aktif hale getirebilirim fn ye basmadan kullanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasd35 -- 11 Ağustos 2014; 23:54:17 >

• quote:

bir de maruzatım var bu w8 bana karışık geldik bilgisayarın özelliklerine nerden bakacaz ?
    ve F tuşlarını nasıl aktif hale getirebilirim fn ye basmadan kullanmak istiyorum

Aynı Windows 7 gibi bakılıyor. Ama bence daha ayrıntılı bakmak için 3.parti uygulamalar indir.

Fn ye basmadan kullanmak için biostan birşeyler yapılıyordu. Ama ben denemedim. Araştırarak kolaylıkla bulursun. Ama oyun oynamıyorsan bence kafaya takılacak birşey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

biosa gir hotkey modeyi degiştir.
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • arkadaşlar bende 5 gün önce n11.comdan 1259 tlye aldım gayet memnunum fakat bir sorun var sizin ekran kartlarınız 8750 benimkisi 8570 çok farkeder mi oyunlarda fena değil bf4 mediumda bf3 highta oynayabiliyorum

Orijinalden alıntı: ualimacit34

arkadaşlar bende 5 gün önce n11.comdan 1259 tlye aldım gayet memnunum fakat bir sorun var sizin ekran kartlarınız 8750 benimkisi 8570 çok farkeder mi oyunlarda fena değil bf4 mediumda bf3 highta oynayabiliyorum
    quote:

Orijinalden alynty: ualimacit34

arkada?lar bende 5 gün önce n11.comdan 1259 tlye aldym gayet memnunum fakat bir sorun var sizin ekran kartlarynyz 8750 benimkisi 8570 çok farkeder mi oyunlarda fena de?il bf4 mediumda bf3 highta oynayabiliyorum

Kisiye göre degisir. Mesala çok oyun oynamayacaksan problem yok. Sadece ileride sorun yaratabilir. Oyun performansi farkli. Mesala benim pc i5li ve 8750m li model. Bf4'ü de Bf3'ü de ultrada oynuyorum. Ama mediumla ultra o kadar önemli degil diyorsan ve ileride minimumda olsa oynarim diyorsan ayrica çok oyun oynamayacaksan sorun yok. Zaten 8750m bulmak çok zorlasti. Üzülmeye deymez. Ben sadece vatanda gördüm o da 1600 tl. Biz aldigimizda indirimdeydi 1400 almistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 13 Ağustos 2014; 12:42:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

quote:

Orijinalden alynty: ualimacit34

arkada?lar bende 5 gün önce n11.comdan 1259 tlye aldym gayet memnunum fakat bir sorun var sizin ekran kartlarynyz 8750 benimkisi 8570 çok farkeder mi oyunlarda fena de?il bf4 mediumda bf3 highta oynayabiliyorum

Kisiye göre degisir. Mesala çok oyun oynamayacaksan problem yok. Sadece ileride sorun yaratabilir. Oyun performansi farkli. Mesala benim pc i5li ve 8750m li model. Bf4'ü de Bf3'ü de ultrada oynuyorum. Ama mediumla ultra o kadar önemli degil diyorsan ve ileride minimumda olsa oynarim diyorsan ayrica çok oyun oynamayacaksan sorun yok. Zaten 8750m bulmak çok zorlasti. Üzülmeye deymez. Ben sadece vatanda gördüm o da 1600 tl. Biz aldigimizda indirimdeydi 1400 almistim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bataryayla alakalı sorum olacaktı.Dengeli ve yüksek performans kullanınca diğer pc'lere göre çok çabuk bitme gösteriyor.Siz batarya kullanmınıdayken güç tasarufunu mu kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenrhorde

Arkadaşlar bataryayla alakalı sorum olacaktı.Dengeli ve yüksek performans kullanınca diğer pc'lere göre çok çabuk bitme gösteriyor.Siz batarya kullanmınıdayken güç tasarufunu mu kullanıyorsunuz?

ben güç tasarrufu modunda facebook ve twitterde dolastım yazısmalar yaptım 4 saat gördüm.
  • quote:

quote:

ben güç tasarrufu modunda facebook ve twitterde dolastım yazısmalar yaptım 4 saat gördüm.

kardeşim güç modunda dizi izledim yaklaşık 2 saat civarı gitti.ama video izlemeden sadece yazısma vs yapmadım acıkcası.video işin içine girince 2 saat civarına dusuyor.acaba pilde problem var mı diye düşünüyorum.yollasam mı garantiye?

quote:

quote:

kardeşim güç modunda dizi izledim yaklaşık 2 saat civarı gitti.ama video izlemeden sadece yazısma vs yapmadım acıkcası.video işin içine girince 2 saat civarına dusuyor.acaba pilde problem var mı diye düşünüyorum.yollasam mı garantiye?

Sanmıyorum videonun kalitesi yüksekse bence normal yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.