Şimdi Ara

Lenovo FLEX 2 mi Asus TP300LD Mİ?(Asus alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1500 tl bütçeyle bir laptop bakıyordum. hd film izleyebileceğim orta kalitede hoparlörü olan ve sunum işleriyle uğraşabileceğim bir laptop istiyordum. Hafiflik olSUN TASARIM OLSUN SAMSUNG ATİVBOOK 9 LİTE çok hoşuma gitti ama piyasada stok yok. Ayrıca işlemcisini de hiç tavsiye etmediler. Ben de bütçeyi biraz daha arttırıp beni 4 sene(üni) boyunca idare edecek daha kaliteli bişey alayım dedim ve bu modeller çok hoşuma gitti. Size sorum hangisini tavsiye eder siniz? Dokunmatikleri nasıldır? Beni 4 sene sorunsuz götürür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 28 Aralık 2014; 18:36:38 >

• catik kullanıcısına yanıt
    İnanır mısınız az önce bu modeli inceliyordum yalnıx i3 olması biraz teredüte düşürdü acaba hızla ilgili bir problemim olur mu?
  • G kullanıcısına yanıt
    hocam daha ıyısını bulmassam bende bunu alıcam 3 gune

oyun ıcınse yaklasma

ama ınternet sunu full hd fılm tarzı ısler ıcın fazlasıyla yeder

ıstersen ram 8 -12 gb yaparsın tamdır

ben bu urunu 1 aydır ıncelıyorum yavas yavas ınsanlar alıyor

forumda asus konusu ıcerısınde ınceleme var alanlar cok memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam daha ıyısını bulmassam bende bunu alıcam 3 gune

oyun ıcınse yaklasma

ama ınternet sunu full hd fılm tarzı ısler ıcın fazlasıyla yeder

ıstersen ram 8 -12 gb yaparsın tamdır

ben bu urunu 1 aydır ıncelıyorum yavas yavas ınsanlar alıyor

forumda asus konusu ıcerısınde ınceleme var alanlar cok memnun

Yok oyunla işim olmaz zaten hocam. Ama i3 beni 4 sene götürür mü? Yoksa tasarım 10 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bakıyorum buna
  • Asus TP300LD'de 13.3 inç ekranda full hd sıkıntı olur derseniz Vatan stoklarına yeni giren i3 işlemcili Lenovo Flex 2 de var. 14 inç 1366x768 (111.94 PPI) dokunmatik panel var zoom konusunda sıkıntısı yaşamazsınız. Renk opsiyonları da var sarı fena durmuyor. Artı olarak SSHD mevcut.http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-flex2-core-i3-4030u-19ghz-4gb-500sshd-int-14-w8-notebook-bilgisayar-16823.html#genel-bakis Öte yandan, üç ay önce kuzenime üniversitede kullanması için i3 4030U işlemcili Lenovo 15.6 inç notebook aldım. Cihaz bende bir gün kaldı ayarlar için i3 aklınıza takılmasın Win 8.1 gayet akıcı çalışıyor cihazı zorlamama rağmen işlemci hiçbir şekilde ısınmıyor fan sesini duymak mümkün değil. Oyun için düşünmediğinize göre dört yıl rahat gider. İncelemeden notebook almamanızı tavsiye ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo mu Asus mu
    4 yıl önce açıldı
    Lenovo ideapad gaming 3 iyi mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hb^den asusu aldım. pazartesi elime geçer.
  • Teşekkür ederim. Aslında 1500 ü çok da geçmek istemiyorum. O yüzden asusu şipariş vereceğim büyük ihtimal
  • cosark kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. 1400 tlye geldi heralde. Elinize ulaştığında inceleme bekliyorum.
    Hocam ne yaptınız karar verdiniz mi Asus konusunda?
  • Ya oyun oynayacak olsam performansli bi alet alirim. Ben yatagimda koltugumda bi şeyler okumak bazen işaretlemek yazmak istiyorum. 1.7 kg da çok agir değil. Fan sesi de az ise değme keyfime. Atomlar ileride sikinti cikatir diye almadim. Ama anlatmam pek bu işlerden. 400 lira çekim vardı. 100 bonus. 150 de çek gene. Ucuz oldu bayağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosark

Ya oyun oynayacak olsam performansli bi alet alirim. Ben yatagimda koltugumda bi şeyler okumak bazen işaretlemek yazmak istiyorum. 1.7 kg da çok agir değil. Fan sesi de az ise değme keyfime. Atomlar ileride sikinti cikatir diye almadim. Ama anlatmam pek bu işlerden. 400 lira çekim vardı. 100 bonus. 150 de çek gene. Ucuz oldu bayağı.

Anladım hocam umarım bunun da dokunmatiği ilerde sıkıntı çıkarmaz
  • G kullanıcısına yanıt
    hocam halen asus A rakip full hd ekranlı tablet modu olan başka bir cihaz bukamdim

bende asus istemem şuanki fikrim bu çekin tarihi bite e kadar araştırmaya devam

bide satılık hepsi çeki bulsam süper olurdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam halen asus A rakip full hd ekranlı tablet modu olan başka bir cihaz bukamdim

bende asus istemem şuanki fikrim bu çekin tarihi bite e kadar araştırmaya devam

bide satılık hepsi çeki bulsam süper olurdu :)

Neden istemiyorusunuz ki hocam asusu bilgisayarda oldukça başarılı bir marka diye biliyorum yanılıyormuyum?
  • G kullanıcısına yanıt
    hocam asus ü zaten istiyorum tam benim aradığım özelliklere sahip

sadece açana bakmadığım bilmediğim gözden kaçırdığım model olabilir mi diye arastiryorum

hp 360mesela ii ama 2000etmez full hd olaydı 1600 olaydı onu alirdim

şu durumda en iyisi asus TP 300

Anladım hocam ben de bugün yarın Asusu sipariş ederim heralde. Hepsiburadan da 100 tl bonus ve 150 tl de çek varmış bunu laptop fiyatından düşüyorlar mı bir bilginiz var mı veya sistem nasıl işliyor Daha önce hb den hiç alışveriş yapmadım da.
  • G kullanıcısına yanıt
    Hayir. Düşmez. Sonra kullancan. Koşullara bakarsin.

• G kullanıcısına yanıt
    hocam 1400 cebinden çıkcak 100 bonus gelcek ve 150 hediye çeki gelcek

başka da bişi yok en güzeli de hepsiburada 14 gün koşulsuz iade kabul etmesi

Tamamdır hocam sağolasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.