Şimdi Ara

Lenovo Cep Telefonları İçin Yazılımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Malumunuz Lenovo telefonlar artık hatırı sayılır derecede kullanılmaya başlandı. Bende yaklaşık 1 haftadır Lenovo p770 kullanıyorum, ve çok memnunum. Lenovo ya bir çok insan Çin Malı diyerek önyargılı bakabilir, fakat lenovo şu anda dünyada en çok satan notebook markası olup eski İBM'dir. Lenovo Thinkpad serisi nottebook kullanıcısı olarak lenovo cep telefonunu hiç düşünmeden aldım, ve pişman değilim.
    Bu başlığı, lenovo cep telefonları için kullanılacak yazılımlar konusunda yazışmak üzere açtım. Özellikle PC SUİTE tarzı cep tel ile pc arasında iletişimi sağlayacak yazılımlar konusunda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

• Sırf Lenovo değil ama PC Suite olarak kullanılabilecek Android uygulaması olan Airdroid var, her işinizi görür.
  • Benim cihaz takılmasaydı burayı yol ederdim :))
  • lenovo p770, p780 çıktıktan sonra 100 dolara kadar düştü, bence tekrar şansınızı deneyin, gümrük problemi için, 3 kuralı uygulayın:

1-) Kutudan çıkartıp sarıp sarmalatın
    2-) mp3 çalar yazsınlar
    3-) malum herkesin bildiği üzere "Hediye" :)

kolay gelsin.

Bu telin özelliklerinden en önemli birkaçı bence: hem dahili hem harici gps olması ( bırcok telde sadece a-gps var, internete bagımlı)

5 volt ile calısan tum cihazları bununla calıstırabılırsınız

OTG kablosu ile herhangı baska bır telı taktıgınızda, taktıgınız tel dırekt şarj oluyor, ve iceriginide gorebılıyorsunuz, hatta otg ye bıle gerek yok, blutooth ıle bıle ıcregını gorup p770 e cekebılıyorsunuz.

bataryasının 3500 mah oldugunu yazmama sanırım gerek yok.
  • Hocam 100 dolara nerede var ? Eğer gerçekten o fiyataysa şansımı tekrar denerim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.