Şimdi Ara

LENOVO B560 (INTEL P6200, 3GB RAM, 500 HDD, Nvidia 310M) 355$+kdv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci: Intel Pentium P6200 2.13 Ghz. 3 MB Cache
    Ekran Boyutu: 15.6 LED Ekran (1366 X 768)
    Ekran Kartı: NVIDIA Geforce 310M 512 MB Paylaşımsız
    Bellek: 3 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    Sabit Disk: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    Optik Arabirim: DVD-RW Double Layer
    İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos
    HDMI Çıkış

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7186

Fiyat özelliklere bakıldığında gayet mantıklı (bu fiyata T4500 ve paylaşımlı ekran kartlı ürünleri satıp kampanya diye yutturan firmalar var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpantin -- 15 Ağustos 2011; 10:42:18 >

• fiyat özelliklerine göre gayet iyi gibi duruyor
  • Mesaj bulunsun,yorumlara bakıcam
  • electro world un bugünkü cihazı ile tartışılmaz koşun yetişen alıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremercan

electro world un bugünkü cihazı ile tartışılmaz koşun yetişen alıyo

Bulamadım kampanya nedir ?
  • P6200 işlemciler hakkında bilgi alabilirmiyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı modelin başkai serisini kullanmaktayım

touchpadin tuşlarını hiç beğenmiyorum daha güzel olabilirdi
    makinede ısınma sorunu yok malzeme kaliteside fiyatına göre iyi
    P6200 işlemci win7 basic den 5.8 puan alıyor günlük işlerinizi fazlasıyla karşılar
    Bu fiyata ihtiyacı olan kaçırmasın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

P6200 işlemciler hakkında bilgi alabilirmiyiz.

http://ark.intel.com/products/50176?wapkw=p6200

buradan işlemci ile ilgili ayrıntılı bilgilerini bulabilirsin.
  • hdmı varmı acaba bnm ıcın onemlı bluray fılmler var o0nun aracıyla lcd ızlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali25

hdmı varmı acaba bnm ıcın onemlı bluray fılmler var o0nun aracıyla lcd ızlemek istiyorum

var hocam ama çok aşırı bi kalite bekleme :)
    kendi ekranı da pek çözünür değil zaten :)
  • sipariş ettim bi tane...umarım işimi görür yaa,son bilgisayarımı hırsız çaldıktan sonra artık bilgisayara fazla para vermek istemiyorum..
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=55847

Bunun aynısını satıyorum sıfır paketinde 800 TL ye. Birtek rengi mor olanından. ihtiyacı olan varsa pm atabilir.

Novadaki laptop ile aynı özellikllere sahip. Sadece HP olan 4 gb ram var. Bir de 320 HDD galiba. Win7 var. vs vs.
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=55847

Bunun aynısını satıyorum sıfır paketinde 800 TL ye. Birtek rengi mor olanından. ihtiyacı olan varsa pm atabilir.

Novadaki laptop ile aynı özellikllere sahip. Sadece HP olan 4 gb ram var. Bir de 320 HDD galiba. Win7 var. vs vs.

ekran kartı kötü senin sattığının,aynı özellikler değil maalesef..Bi de nova'nın yaptığı bi yamuğu söyliyim sipariş ettiğimde ekran kartı ati5470 di,bugün değiştirmişler NVIDIA Geforce 310M yapmışlar hem sitede,hem de burda mesajı yollayan kişi düzeltmiş..Neyse ki çok sorun olmadı benim için,ATI performans olarak daha iyi olsa da neredeyse aynı gibiler..Zaten bu fiyata da harici bellekli video kartına sahip olan anca böyle bir bilgisayar alabilirdim..

• quote:

ElectroWorldTurkiye Facebook Sayfası TIKLAYINIZ

Electroworld'un online alışveriş sistemi yok mu? Ürünün fiyatı gerçekten iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

ElectroWorldTurkiye Facebook Sayfası TIKLAYINIZ

Electroworld'un online alışveriş sistemi yok mu? Ürünün fiyatı gerçekten iyi bence.

Online alışveriş sitesi veya ürünleri inceleyebileceğiniz bir siteleri yok.

• quote:

Nova daki ile aynı özellik değil, en önemli fark senin sattığın üründe ekran kartı paylaşımlı, lenovo daki paylaşımsız.
  • 750 tl yi çöpe atacaksanız gidin alın bana bu dizüstü öğretmenlere verilen dizüstüne çok benziyor garantisi bittikten sonra kesinlikle parça bulmak çok zor yani arızalandığı zaman çöpe atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

750 tl yi çöpe atacaksanız gidin alın bana bu dizüstü öğretmenlere verilen dizüstüne çok benziyor garantisi bittikten sonra kesinlikle parça bulmak çok zor yani arızalandığı zaman çöpe atabilirsiniz

hocam niye öyle söylüyosnz ki :S bilgisayar idare eder gibi,zaten bu fiyata da anca böyle bişey alablrdm..
  • MSI CR640-099XTR 439.00 $ + KDV 12 taksit eğer ucuz birşey istiyorsan bunu al
    Sandy Bridge işlemcilerdeki ekran kartı 5470 lerden daha iyi MSI hiç sevmem ama Sandy Bridge destekleyen MSI anakartları çok iyi eğer bu seride de askeri malzeme kullanmışsa fiyat iyidir
    MSI CR640-099XTR I3-2310 2GB 320GB 15.6 2 YIL MSI TÜRKİYE Servis Garantisi

http://www.pcdepo.com/msi-cr640-099xtr-i3-2310-laptop-urun5659.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 14 Ağustos 2011; 2:51:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.