Şimdi Ara

Lenovo A820 MTK6589 Root ve Imei Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
8.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar nihayet telefonum elime ulaştı ama imei değiştirme işlemini yapamadığım için telefonu kullanamıyorum.

MobileUncle Tools, Unlock Root, MT65xx, MTK Droid Tools ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü yöntem denedim ve bir türlü imei değiştiremedim. Sorunun asıl sebebi de cihazın rootlu olmamasından kaynaklanıyor galiba. Bu 2 işlemden birini yapmam lazım. Var mıdır bana yardım edebilecek?

Root işlemini yapabilirsem daha iyi olur. Sadece imei yi değiştirsem de idare ederim şimdilik. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Ekleme: Mobile Uncle Tools'u güncelleyince Engineer Mode(MTK) menüsü çıktı ve imei'yi değiştirebildim.
    Root için ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md3likan -- 27 Nisan 2013; 11:21:07 >

• root etmeden moble uncle'ı çalıştıramazsın ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

root etmeden moble uncle'ı çalıştıramazsın ki...

bazıları root'suz da işe yarıyor falan demiş. program açılıyor ama engineer mode da radio, cds bölümleri yok? Root için önerebileceğinzi bir yöntem var mıdır?

http://bbs.ydss.cn/thread-286754-1-1.html linkinde baya detaylı anlatmış ama çince olduğu için yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum...
  • bende de aynı telefondan var ama telefonun dili çince ve ingilizce nasıl türkçe rom yükleyebilirim bilgisi olan varmı acaba?
  • Merhaba. Bende aynı işlemciye sahip Newman K1 var. İmeil değiştirmek istediğimde CDS information bölümünü aktifleştiremiyorum. Yani bu bölgümü giriş engelli. Anladığım kadarıyla sizin sorunda aynı. Çözüm buldunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg_serdar

bende de aynı telefondan var ama telefonun dili çince ve ingilizce nasıl türkçe rom yükleyebilirim bilgisi olan varmı acaba?

Etotalk mod rom bul ıcınde turkce var sanırım.okudugum kadarı ıle. xda dan bakabılırsın. yada aldıgın yerle ırtıbata gec . aliexpress den aldıysan bazılarında dillerde tr var bazıları sadece ıng ve cınce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun187 -- 2 Temmuz 2013; 16:31:46 >
  • Bende de newman k1 var ve cds information açılmıyor.Belki imei değiştirrilebilir bir rom yükleyip mmobil uncle tools ile imei backup yapıp yeniden kullandığın roma dönüp yedekten açabilirsin.Uzun iş ama sanki başka yol yok gibi.Belki imei.bak uzantılı imei yedekleme dosyalarını bir programla açıp imeileri direk dosyada değiştirebilirsek oradan da yedek dönebiliriz.Üstadlar yardım.Selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S8+ Sim Unlock Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Lenovo a830- Şebeke sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raybon5879

Merhaba. Bende aynı işlemciye sahip Newman K1 var. İmeil değiştirmek istediğimde CDS information bölümünü aktifleştiremiyorum. Yani bu bölgümü giriş engelli. Anladığım kadarıyla sizin sorunda aynı. Çözüm buldunuz mu?

Sen hangi romu kullanıyorsun kardeşim.Tr mi ingilizce mi.Link var mı? Bu linkte imeisi değiştirilebilir türkçe bir rom var.Selamlar...

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/06/Newman-K1-CN-QB1D-T600-6589V1.0.3B06_2013-06-03-07-20.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksad -- 6 Temmuz 2013; 0:03:29 >

• BEN YANLIŞ ROM YÜKLEDİM FLASH TOOL İLE AÇILMIYOR BANA Bİ YARDIM EDİN SIFIR ALDIM DAHA İLK GÜN HEVESİM KAÇTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksad

quote:

Merhaba. Bende aynı işlemciye sahip Newman K1 var. İmeil değiştirmek istediğimde CDS information bölümünü aktifleştiremiyorum. Yani bu bölgümü giriş engelli. Anladığım kadarıyla sizin sorunda aynı. Çözüm buldunuz mu?

Sen hangi romu kullanıyorsun kardeşim.Tr mi ingilizce mi.Link var mı? Bu linkte imeisi değiştirilebilir türkçe bir rom var.Selamlar...

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/06/Newman-K1-CN-QB1D-T600-6589V1.0.3B06_2013-06-03-07-20.zip

a820 rom çalıştıgından eminmisiniz bende çalışmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: mmaavii

quote:

Orijinalden alıntı: goksad

quote:

a820 rom çalıştıgından eminmisiniz bende çalışmadı

Verdiğim linkteki rom Newman K1 ve Freelander İ30 da çalışmaktadır.Ben denediğim için linkini verdim.Selamlar...

• Merhaba arkadaslar elimde a820 var tam anlamıyla istediğim gibi rom bulamayınca 1830 romu kurmayı denedim fakat suan telefonun dokunmatiği kafayı yedi, dokundugum yerden farklı yerleri algılıyor. Flashtool ile official rom kurmama ragmen yine aynı sekilde format atıp tekrar kurmama ragmen ekran düzelmedi. Bilgisi olan varmı?
  • quote:

Merhaba arkadaslar elimde a820 var tam anlamıyla istediğim gibi rom bulamayınca 1830 romu kurmayı denedim fakat suan telefonun dokunmatiği kafayı yedi, dokundugum yerden farklı yerleri algılıyor. Flashtool ile official rom kurmama ragmen yine aynı sekilde format atıp tekrar kurmama ragmen ekran düzelmedi. Bilgisi olan varmı?

orjinal romu da kurduğunda aynı hatayı yapıyorsa sorun başka bir şeydir, yazılımsal değildir... recovery'ye girip bir de wipe data/factory reset yap bakalım...
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaslar elimde a820 var tam anlamıyla istediğim gibi rom bulamayınca 1830 romu kurmayı denedim fakat suan telefonun dokunmatiği kafayı yedi, dokundugum yerden farklı yerleri algılıyor. Flashtool ile official rom kurmama ragmen yine aynı sekilde format atıp tekrar kurmama ragmen ekran düzelmedi. Bilgisi olan varmı?

orjinal romu da kurduğunda aynı hatayı yapıyorsa sorun başka bir şeydir, yazılımsal değildir... recovery'ye girip bir de wipe data/factory reset yap bakalım...

recoverye giriyorum fakat ekran net algılamadıgı için resetleyemiyorum. Bu sorunun yazılımsal oldugunu düşünme sebebim rom yükleme denemesinden sonra olması.

• quote:

quote:

quote:

recoverye giriyorum fakat ekran net algılamadıgı için resetleyemiyorum. Bu sorunun yazılımsal oldugunu düşünme sebebim rom yükleme denemesinden sonra olması.

cwm recovery tuşlarla çalışıyor, cwm recovery yükleyip dene bir de...

• quote:

quote:

quote:

quote:

cwm recovery tuşlarla çalışıyor, cwm recovery yükleyip dene bir de...

A820_S138_ru_full_v4 bu rom a uygun cwm varsa link atabilirmisin

• buyur:http://swiatandroid.pl/tutorial-wgrywamy-cwm-do-lenovo-a820/

nasıl yapılacağı da anlatılmış... google çeviri yeterli oluyor...

ayrıca şuradaki romu öneririm:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2264398

direk cwm ile yükleyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 5 Ağustos 2013; 8:59:37 >

• Teşekkür ederim ama recovery açmadı farklı bi stock arıyorum belki o zaman düzelir.
  • quote:

Teşekkür ederim ama recovery açmadı farklı bi stock arıyorum belki o zaman düzelir.

stok romlar needrom'da mevcut, oradakiler de mi olmadı?
  • deniyorum sonuçları yazarım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.