Şimdi Ara

LENOVO A808- A806 3G Lİ VIDEO ARAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenovo a806 telefonum var 3g ile video arama nasıl yapılabilir. Lenovo a850 telefonumda yapabiliyorum ama a806 da bu özelliği bulamadım nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

• KİT KAT ta bu arama görülmüyor zaten,aradığının kişinin yanındaki oka tıladığında ortada çıkan telefon işaretine tıkla arama yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooldreams64

KİT KAT ta bu arama görülmüyor zaten,aradığının kişinin yanındaki oka tıladığında ortada çıkan telefon işaretine tıkla arama yapabilirsin.

Bende merak ediyordum bunu.dedigin yeri bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranan kişileri aç,ismin sol tarafındaki simgenin sağ alt tarafında küçük bi yer var oraya tıkla küçük bir ekran açılacak,mobil numaranın yanında,tam ortada kişi simgesi var,bastığında görüntülü arama ekranı açılacak,bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooldreams64

Aranan kişileri aç,ismin sol tarafındaki simgenin sağ alt tarafında küçük bi yer var oraya tıkla küçük bir ekran açılacak,mobil numaranın yanında,tam ortada kişi simgesi var,bastığında görüntülü arama ekranı açılacak,bu kadar

Hocam sen hangi telefonu kullaniyorsun? Dedigini hala bulamadim.ayri telefondanmi bahsediyoruz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadaşta Zopo zp998 vardı o da kitkata güncellemişti telefonu,ve o da bulamıyordu bir ara kurcalarken,aranan kişilerin solunda bir yer gördüm,küçük resmin sağ altında oraya bastığımda mobil numara ortada arama simgesi ve köşede mesaj bölümü çıktı ortaya bastığımda video araması yaptı.Telefonla alakalı değil yazılımla alakalı olan birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.