Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar security programini nasil kaldirabiliriz lutfen isi bilen bi arkadas yardimci olursa sevinirim oyle programlar indirilenlerden falan olmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f.aran F kullanıcısına yanıt
    Google playda Uninstall diye kırmızı çöp kutusu ikonlu uygulamayı bi dene istersen ben bi çok sistem uygulamasını sildim. Ama silmek istediğin uygulama güzel aslında

• Tesekkurler sarj sorunu var bide bu programsiz deneyelim

• kahraman1285 K kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

• Arkadaşlar ballarabi ROM yukledim arama yaparken ekran sağa donuyor sonra tekrar düzenliyor her seferinde ayni işlemi tekrarlıyor sorunu nasıl gideririm.

• Arkadaslar simdi elimdeki a806 yi sattim.. Alici arkadas abi en iyi ayarlarini yapip oyle ver anlamam ben dedi. Simdi 1447 romunu mu yuklemeliyim en stabili,turkce menusu en iyi olan bu rommudur. Yardimlar icin tesekkurler konuyu acan arkadasada binlerce tesekkur..

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

Arkadaslar simdi elimdeki a806 yi sattim.. Alici arkadas abi en iyi ayarlarini yapip oyle ver anlamam ben dedi. Simdi 1447 romunu mu yuklemeliyim en stabili,turkce menusu en iyi olan bu rommudur. Yardimlar icin tesekkurler konuyu acan arkadasada binlerce tesekkur..

Bende de a806 var baralajbi 1447 romla kullaniyorum. Rom gayet stabil daha herhangi bir sorunla karsilasmadim. diger romlari denemedim ama belki fikir verir diye yaziyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasgor

Google playda Uninstall diye kırmızı çöp kutusu ikonlu uygulamayı bi dene istersen ben bi çok sistem uygulamasını sildim. Ama silmek istediğin uygulama güzel aslında

Ben bu uygulamayla security uygulamasini kaldirdim nasil olduysa iki kez geri geldi security apk yine sildim fakat bu seferde ekranin sol al kosesin security problem yazisi cikti..nasil cozeriz bu sorunu?
     LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

• madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Dostum ben security haricindeki gereksiz programları kaldırdım o nedenden böyle sorunla karşılaşmadım. Tavsiyem security'i tekrar kur.
  • ilyasgor İ kullanıcısına yanıt
    Security nasil kuracaz?telefonda gorunmuyor

• madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Dostum apk'sını aşağıdaki linkte yükledim. Bi dene inşallah olur.

http://dosya.co/nm8vz8mmqvro/com.lenovo.safecenter_V5.3.0.3368.apk.html
    Olmadi usta kurulmuyor bu uygulama telefona yazida kaldi ekranda

• asi.orhan arkadaşımızın başına telefona çağrı geldiğinde,arayan kişiye otomatik olarak ''Araç kullanıyorum.Daha sonra....'' şeklinde SMS atma durumu benim de başıma geldi.Bunun tek nedeni Drivin App.Uygulamayı biliyor ama kullanmıyordum.Bugün bir defa girdim ve hiç birşey yapmadan ana ekrana dönmüştüm.Bir çağrı geldi ve cihazı açamadım.Az evvel eşimin telefonundan aradım kendimi.Durum aynı olunca bugünkü uygulamaya girişim aklıma geldi.Çözümü de Remind me... kutucuğuna tık koyup Deny demek.
    eklediğiniz dosya exe vede virüs olarak görünüyor..
  • Teşekkürler abi
  • Arkadaslar cihazim yeni o yuzden acaba room u yedek nasil alablirim?

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Esselaminaleyküm kardes maui meta ise yaramadi.

• merhaba,
    yaklaşık 15 gündür kullanıyorum genel olarak memnunum diyebilirim.
    benim sıkıntım yapı kredi bireysel mobil bankacılık uygulamasını kuramıyorum.
    ayrıca birçok bölümün ingilizce olması sıkıntı veriyor.normal kullanımda şarjı 3 gün gidiyor.
    yapı kredi bireysel mobil uygulaması hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
    versiyon:1739 baralajbi
  • sbrksk S kullanıcısına yanıt
    Aleykümselam. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• bende almayı düşünüyorum hala gideri var mı ? Alsam 1 yıl kullanırmıyım en az? yoksa vibe x2 mi tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.