Şimdi Ara

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.561
Cevap
30
Favori
108.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Servisten aldığım telde Uç browser yoktu,kendim yükledim .Ama video indirme butonu yokYaa napcam varmı tavsiyesi olan ün.giderken yolda izliyordum çok lazım int.de az zaten varsa Apk atabilecek olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafkaskartali571 kullanıcısına yanıt
    Maltepe elden alım teslim.İlk seferde 4 günde, 2.de de 4 günde

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Telefonu yeni aldım oldukça güsel telefon fiyatına göre ekranı bi harika , çift tıklama özelliğini aktif ettim ama ekran kapalı iken çift tıklayınca açıyor ama açıkken tıklayınca kapatmıyor .. Acaba böle mi sizde de yoksa bi sıkıntı mı var alette ??

Arkadaşım çift tıklatma ile kapatma yok ama onun da kolayı var google playden
    extended control diye bir program var onu indir en sağa ekran kilitleme simgesini
    koy tek tıkla ekranı kapat ben öyle kullanıyorum çok pratik
  • verdim kardeşim.bidahakine yine hbr ederim buradan isteyene isrediğini alırım :)

• kty28 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim operaya dene onda indirme butonu var

• yabguali Y kullanıcısına yanıt
    Simdilik Uc+Es indirici ile devam ediyorum hocam sağol. Dün yabancı bir kaynaktan Uc eklentisi indirdin ama tel acayip davranmaya başladı hemen izinleri kestim sildim taramaya aldım
    Şükür terslik yok şu an.
    Bu arada arkadaşlar teli 2.kez götürmeden önce bende çift tıklama ile kapama vardı şu an gene gitmiş.
    Geniş buton ile idare ediyorum şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

verdim kardeşim.bidahakine yine hbr ederim buradan isteyene isrediğini alırım :)

Tşkler kardeşim bekliyorum artık sabırsızlıkla

• Bu telefona rootsuz font yüklemek mümkün mü arkadaşlar Samsung gibi ? Var mi tavsiye edebileceğiniz bi program ?

• Rot falan bilgim yok
    Radyo işini nasıl yaparım link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultanlee

Rot falan bilgim yok
    Radyo işini nasıl yaparım link var mı?

http://www35.zippyshare.com/v/EfI0lMzw/file.html bu linkteki dosyayı yüklerseniz hocam radyo aktif oluyor. Lenovonun kendi fm radyo uygulaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinser -- 14 Aralık 2015; 23:49:06 >
  • eyupsultanlee kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sayfalarda linki var ama yukleyince radyoya gir ve Fm radyodan çık seçeneğini seç. Yoksa acik kalir ve radyonun yediği şarjı görünce lenovoyu acayip saydirirsin

• Tşk

• Nereye bassam okey oyunu yükle çıkıyor

• Beyler zenfone 5 den bu telefona geçmek istiyorum.
    batarya durumu nedir,2 güne yakın gidiyor mu? Fazla oyun oynamam..
    Dokunmatikle ilgili bir sıkıntı vs var mı?

Birde n,11 ve webden alda baya ucuz görünüyor.Alıp daha sonra imei sıkıntısı filan çekermiyiz ?
  • bios25 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim cihazı ilk aldıktan sonra batarya vasıflarını göre iyi bazılarına göre kötü oluyor. Benim kötüydü daha eski bir sürüme geçtim düzeldi. Şu an 6 saat ekran süresi alıyorum. Oyuna falan çok önem vermiyeceksen 2 gün rahat götürür. A5000 ve p70 i de düşünebilirsin

• Telefona kırılmaz cam filmi taktırdım gün içinde gelen aramalarda veya alarmı kapatırken ekran kilitleniyor arama cevaplama ekranını görmek için kilit tuşunu kapatıp açmak gerekiyor ekran filmini çektirirken telefoncu lenovolarda ekran filminden kaynaklanan ekran kilitlenmeleri olabileceğini söylemişti böyle bir sorunu olan var mı? ikincisi marsmalow güncellemesi konusunda bilgisi olan var mı? tşk.ler şimdiden...
  • Arkadaşlar, cihazınızda scroll problemi var mı? Chrome veya sahibinden de sayfa kaydırırken hafif takılmalar oluyor. Bu problemi yaşayıpta çözen veya çözüm üretebilecek olan birisi var mı?
    Saygılar.

• Avcıdoğan kullanıcısına yanıt
    Bende Uc browserda hafiften fark ettim ama o durum sadece belli sitelerde geçerli galiba hocam.
  • Yokmu baska radyo linki verebilecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.