Şimdi Ara

Lenova Z580 Yardım (FreeDos)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum . İnternette rahatça gezinebilmek ve call of duty gibi oyunları rahatça oynayabilmek istiyorum . bütçeme göre en uygun lenova z580 i buldum. Sizce bu bilgisayar bana yeterli midir ? bir de işletim sistemi FreeDOS yazıyor bu nedemek açıklarsanız çok sevinirim...

• Freedos olunca kendiniz windows ve driverları kurmanız gerekiyor.İnternette ücretsiz(!) windows bulabilir veya bir bilgisayarcıda 30 lira civarına hallederler.
    Bu fiyatlardaki en iyi laptoplardan biridir,alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Freedos olunca kendiniz windows ve driverları kurmanız gerekiyor.İnternette ücretsiz(!) windows bulabilir veya bir bilgisayarcıda 30 lira civarına hallederler.
    Bu fiyatlardaki en iyi laptoplardan biridir,alabilirsiniz.

peki orjinal win7 CDsini vermiyorlar mı öyle olunca ? yine de çok teşekkür ederim
  • Hayır lisanslı windows ile gelmiyor.Bu nedenle fiyatları da biraz daha uygun.
  • quote:

Hayır lisanslı windows ile gelmiyor.Bu nedenle fiyatları da biraz daha uygun.

çok saçma geldi amaç ne anlayamadım ama çok teşekkür ederim bilgi için
  • Bazıları(aslında çoğu kişi için) windows'un orjinal olmasının bir anlamı yok.
    Freedos olarak daha uygun fiyata laptop sahibi olunabiliyor işletim sistemliye göre.
  • quote:

Bazıları(aslında çoğu kişi için) windows'un orjinal olmasının bir anlamı yok.
    Freedos olarak daha uygun fiyata laptop sahibi olunabiliyor işletim sistemliye göre.

öok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bazıları(aslında çoğu kişi için) windows'un orjinal olmasının bir anlamı yok.

ben korsan win7 yüklesem, o 200 tl fazla olan modelden bi farkı olmaz mı driver, cd falan? Sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten driver dvd'si laptopun yanında geliyor.Oradan kurarsınız.
    Uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Zaten driver dvd'si laptopun yanında geliyor.Oradan kurarsınız.

Dostum freedos olarak almışsın sanıyorum. Rica etsem klavyenin üstten çekilmiş bir fotoğrafını yükleyebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLLAXON

quote:

Zaten driver dvd'si laptopun yanında geliyor.Oradan kurarsınız.

Dostum freedos olarak almışsın sanıyorum. Rica etsem klavyenin üstten çekilmiş bir fotoğrafını yükleyebilir misin?

Hayır, laptopumu aldığımda freedos pek yoktu.
    Win7 basic olarak geldi, ücretsiz(!) ultimate kullanıyorum şu an.
    z580'i diyorsanız onu almadım,yanlış anlaşılma oldu heralde.Mevcut laptopumu uzun süredir kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.