Şimdi Ara

Lenova Z580 siyah ekran ve imleç geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşime aldığım bilgisayarda böyle bir durum mevcut. bilgisayarını kapat dedikten sonra kapağını indirmiş hemen kapanmadan ,sonra açınca böyle olmuş.uyku moduna almış olsa tuşlara basınca vs düzelmiş olması lazımdı.

Ne yapabiliriz müşteri hizmetlerindeki recovery yap başa döndür diyo hiç içindekiler giderbi belki çok basit birşeydir diye düşünmüyor

• Güç seçenekleri ayarı yapılması gerekirdi,kapağı kapat seçeneğinde hazırda beklet,uyku ve kapat modları vardır.Genelde uygu moduna ayarlıdır fakat uzun süre bu modda durduğunda hata verebilir ki uzun süre kapalı kalmış galiba.Yapmanı gereken bir format cd'si varsa bios'tan cd'den başlatacak şekilde boot edin cd üzerinden sistemi onarın eski haline gelir.Bilgileriniz zarar görmemiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Güç seçenekleri ayarı yapılması gerekirdi,kapağı kapat seçeneğinde hazırda beklet,uyku ve kapat modları vardır.Genelde uygu moduna ayarlıdır fakat uzun süre bu modda durduğunda hata verebilir ki uzun süre kapalı kalmış galiba.Yapmanı gereken bir format cd'si varsa bios'tan cd'den başlatacak şekilde boot edin cd üzerinden sistemi onarın eski haline gelir.Bilgileriniz zarar görmemiş olur.

windows 8 li şu içinde gelenlerden one key recovery tuşuyla sistem geri yükleme yapma seçeneğimiz olurmu acaba. akşam yapmış sabaha kadar o şekilde durmuş.teşekkür ederim ayrıca
  • Recovery'le sistemi yüklersin tabiki
  • quote:

Recovery'le sistemi yüklersin tabiki

Kardeşimle aynı şehirde değiliz ben halledemiyorum bilmiyorumda lenovonun recovery menüsünü türkçemidir yabancıysa yanlışlıkla komple geri yükleyeblir.
    o küçük tuşa bastıktan sonra direk geliyormu sistem geri yükleme
  • Yalnız recovery'deki seçenekler nedir bilmek lazım,hdd 2 kısmamı ayrılmış recovery yabancı dil yazılı.
  • quote:

Yalnız recovery'deki seçenekler nedir bilmek lazım,hdd 2 kısmamı ayrılmış recovery yabancı dil yazılı.

Çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yalnız recovery'deki seçenekler nedir bilmek lazım,hdd 2 kısmamı ayrılmış recovery yabancı dil yazılı.

Kardeşimle görüştüm uyku modundan hiç bi tuşla kapatıp açmayla çıkartamamış en sonunda bataryayı çıkartmış takıp açmış düzelmiş.Bana mantıklı geldi batarya takılı olduğundan uyku modunu saklıyabiliyor ama bataryayı çıkartınca komple elektriği kesince resetlemiş oluyo :)
  • Onunla alakası yok kapağı kapattığında bataryada kullnırken güç seçeneği uyku modunda pildeyken farklı bir modda olabilir sonuçta fabrikasyon ayarıyla çalışıyor,ayarları resetlemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.