Bildirim
Lenova S145 Durmayan Fan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lenovanın driver'ını yüklemelisin ordan gerekli ayarları yapabilirsin. _____________________________ -
Performans modunu kapat hocam. _____________________________ MOVE FAST AND BREAK THINGS -
Cevap için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Agilus
Lenovanın driver'ını yüklemelisin ordan gerekli ayarları yapabilirsin.
Temel düzeyde pc kullanıyorum.
Bahsettiginiz yüklemeyi anlatan basit anlatım var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Performans modunu kapat hocam.
Hangi menüyü takip etmeliyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Klasik windows 10 güncellemeleri.
Temiz bir format atıp güncellemeleri kapatırsan bir daha karşılaşmazsın.
Genelde büyük sürüm güncellemeleri manuel olarak yapılmazsa böyle problemler çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Windows Mobility Centerquote:
Orijinalden alıntı: bezgin09
Teşekkür ederim
Hangi menüyü takip etmeliyim?
Alıntıları Göster_____________________________ MOVE FAST AND BREAK THINGS -
Tam olarak programın adı ney hangi versiyon veya sıfırda farklı bir versiyon indirip kullanırım derseniz office 365 2019 pro alabilirsiniz.
-GittiGidiyor
Office 365 2019 Pro Dijital Lisans Hesabı 5 PC 5 Mac 5 Mobile + ONLİNE HEMEN TESLİM Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/office-365-2019-pro-dijital-lisans-hesabi-5-pc-5-mac-5-mobile-online-hemen-teslim_pdp_519100618?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=404963714399&utm_term=89210257147&ga_prodid=519100618&ga_merchantid=152599339&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMIk4X_0Zmc5wIVUdTeCh2stgaoEAQYAiABEgIBHPD_BwE_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Programın adı nedir bilmiyorum lakin bu gönderdiğiniz link güvenilir ve kullanım süresi sınırsız ise alayım diyorum. Sanırım uyumludurquote:
Orijinalden alıntı: serusvon
Tam olarak programın adı ney hangi versiyon veya sıfırda farklı bir versiyon indirip kullanırım derseniz office 365 2019 pro alabilirsiniz.
-GittiGidiyor
Office 365 2019 Pro Dijital Lisans Hesabı 5 PC 5 Mac 5 Mobile + ONLİNE HEMEN TESLİM Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/office-365-2019-pro-dijital-lisans-hesabi-5-pc-5-mac-5-mobile-online-hemen-teslim_pdp_519100618?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=404963714399&utm_term=89210257147&ga_prodid=519100618&ga_merchantid=152599339&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMIk4X_0Zmc5wIVUdTeCh2stgaoEAQYAiABEgIBHPD_BwE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Uyumlu mudur bilmiyorum sizdeki farklı bir program olabilir uyumlu değilse yenisi indirilip kurulur o mühim değilde, aynı satıcılar windows10 proyu da aynı fiyata sorunsuz şekilde satıyor video dan izlersiniz bunda da bişey olacagını zannetmiyorum ama siz bilirsniz.
-
webteknoyoutube1.200 TL'lik Win10 PRO Lisansını İnternette 19 TL'ye Satan Yerden Aldık! (Bill Gates Bunu Sevmedi!)https://www.youtube.com/watch?v=UYVJzx2iLs8_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler