Şimdi Ara

LENOVA OYUN İÇİN NASILDIR? fiyat 6bine kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabal lenova kullanan oyun oynuyan lenova gaming laptopları kullananlar varsa rica etsem yardımcı olabilirler mi?
    tüm oyun çalıştırabilecek fiyatın sorun olmadığı bir lenova laptop arıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zam123

arkadaşlar merhabal lenova kullanan oyun oynuyan lenova gaming laptopları kullananlar varsa rica etsem yardımcı olabilirler mi?
    tüm oyun çalıştırabilecek fiyatın sorun olmadığı bir lenova laptop arıyorum ?

http://www.hepsiburada.com/liste/msi-nb-gs70-stealth-2qd-604tr-intel-core-i7-4720hq-26ghz-36ghz-16gb-1tb-256gb-ssd-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601474&categoryId=98&site=old bu fiyata gayet iyi. 965m ve 256gb ssd msı kalitesi.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    abi heryseyı cok iyi gerçekten ama 980gtx'e kafayı takmıs bulunmaktayım almışken en sonu olsun diye
  • quote:

abi heryseyı cok iyi gerçekten ama 980gtx'e kafayı takmıs bulunmaktayım almışken en sonu olsun diye

baştan söyleseydin iyi olurdu 980e kafayı takman güzel. olmuşken iyisi olması daha güzel. ancak bu bütçeyle 980 imkansız malesef. http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472737&kat=6453&lang=tr-TR#.VWNTqE_tmko bu ürünün dışında. yada az daha ucuzahttp://www.victor.com.tr/ bu siteye göz atmalısın. karar senin.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    dostum anlatır mısın bi bana monster ve victor'u aklımda olan tek asus ve msi'dı şuana kadar kaliteli marka olduklarını bildiğim için. monsterda şöyle şeyler cok duydum... adaptor yanması ekran kararması kapanması tuş calısmaması gibi gibi ufak ama sinir bozan vakit alan arızalar özellikle bunlar pc yi ilk eline aldığında oluyormuş? onun dışında viktoru ilk tefa duyuyuorum anlatır mısın acaba nasıldır?
  • quote:

dostum anlatır mısın bi bana monster ve victor'u aklımda olan tek asus ve msi'dı şuana kadar kaliteli marka olduklarını bildiğim için. monsterda şöyle şeyler cok duydum... adaptor yanması ekran kararması kapanması tuş calısmaması gibi gibi ufak ama sinir bozan vakit alan arızalar özellikle bunlar pc yi ilk eline aldığında oluyormuş? onun dışında viktoru ilk tefa duyuyuorum anlatır mısın acaba nasıldır?

ben alıp kullanmadım. iyi diyende var kötü diyende. mesala iphoenda iyi diyen var kötü diyende. xperia z3 ede iyi diyen var kötü diyende. benim dediğim şu bu fiyata 980m bulamazsın. 970 pek sanmıyorum. bu markalar dışında. internette ve bu forumda incelemeler mevcut. araştırıp ona göre karar ver

• pileysteyşın al en iyisi tak çalıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah mobil olmasam en güzeli aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.