Şimdi Ara

Lenova l340 windows sıfırlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal Windows 10 bilgisayarımı sıfıra çekmek için ayarlar içinden sıfırlama yaptım ama sonrasında bu hata ile karşılaştım. Çözümü bi türlü bulamıyorum yardım edin.

Lenova l340 windows sıfırlama sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• recovery dosyalarında sorun olabilir.
    sıfırdan format atın.

aynı sürümü kurunki lisans sorunu çıkmasın.
  • Windows 10 format cdsi hazırlasam format atsam orjinal lisansını tekrar nasıl bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SneaxS

Windows 10 format cdsi hazırlasam format atsam orjinal lisansını tekrar nasıl bulabilirim.
    w10 lisans biosa gömülü geliyor.

aynı sürümü yüklersen otomatik aktive edilecektir.
  • O zaman orjinal siteden win10 isosu indirip kurayım ama anlamadığım şey bilgisayar geldiğinde win10 yüklüylü ama sürümünü biliyorum sürüm uyumsuz olduğunda lisansı verir mi acaba, 2004 isosu yükledim diyelim ama bilgisayar 1909 la gelmiş sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SneaxS -- 13 Temmuz 2020; 11:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SneaxS

O zaman orjinal siteden win10 isosu indirip kurayım ama anlamadığım şey bilgisayar geldiğinde win10 yüklüylü ama sürümünü biliyorum sürüm uyumsuz olduğunda lisansı verir mi acaba, 2004 isosu yükledim diyelim ama bilgisayar 1909 la gelmiş sorun olur mu?
    versiyonda sorun olmaz pro home gibi detaylar önemli seninki pro ise pro kurmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.