Şimdi Ara

LENF BEZİ ŞİŞMESİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 5-6 ay önceiki kulağımın arkasındada şişlikler oluştu.. bir süre sonra bu şişlikler kücülmeye başladı ve sağdaki gitti. soldaki kaldı.. uzun süre kaldı soldaki sonra bi ara gitti ufacık oldu geri geldi gitti geri geldi sıktıkca büyüyor kendi haline bıraktıkca kücülüyor ama gitmiyordu..
    şuan o kulağım da şişen yer biraz yukarı cıktı kulak mememe kadar vurdu 5-6 gün önce aşırı şişlilk oldu o kafamın üstüne dönüp uyurken bile ağrısı oluyordu şuan cok indi ve ağrıda hafifledi kulağım normale dönmek üzere.. arkasındaki şişliğe bastırınca ses cıkıyor ve bişeyler içerde yer değiştiriyor benim bastırmamla.. sıvı birşey bu. benim korkum şu. internette okuduğum yazılarda genelde atşlenme felan olursa kanser şüphesi olabilirmiş. bu sabah hastalandım yarın işe gitmem gerek, pazar günüde.. hafta içi ise finallere gireceğim doktora gitmekten biraz tırsıyorum yardımcı olurmusunuz..

• Arkadasim kanser olaylarini bir birak. Telasini anlayabiliyorum. İnternetten arayinca insan cildiriyor. Ayni durum benim basima da gelmisti iki yil once. Dayanamadim doktora gittim kendimi kanser saniyordum cunku butun belirtiler uyuyordu. Doktor muayene etti olum bundan daha buyukleri bende var telas yapma dedi

Neyse lenf bezleri vucutta savunma alaninda gorev ustlenmistir. Malum havalarda soguk olunca vucuda girip cikan virusun haddi hesabi yok. Boyle olunca da lenf bezleri cok calisip sisiyor. Sen doktora git doktor bi muayene etsin ama telas yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok yakinda C kullanıcısına yanıt
    hocam saolun cok iyi morel oldu.. lenf bezi şişince korkamdım ilk başlarda ama ateşlendim 5,6 gün sonra. int dede ateşlenirseniz kanser olablir yazıyordu.. yüksek ateşde değil kırgınlık var üzerimde sadece.. ama korkuyorum ister istemez. cok saolun :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.