Şimdi Ara

Lenco L90 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Sony pikabımı satıp Lenco L90 aldım. İlk izlenim olarak çok temiz ses verdiğini söyleyebilirim.
    Ahşap gövdesi ile görselliği de oldukça şık.
    Ağırlık ayarını tam olarak yapmam lazım kullandıkça derayları paylaşacağım.
    Siz ne düşünüyorsunuz bu pikap hakkında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aldım. Güzel bir pikap uç noktalarda değilseniz memnun kalırsınız. Pikap girişi olmayan amfi ve receiver lara bağlanması önemli nir özellik bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamunaleykum

Bu pikaba iğne -kartus ne tavsiye edersiniz? Mesela şu nasıl sizce?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B004NRVUMI/ref=ox_sc_saved_image_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A25WDDB9VC73OB

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bende de aynı pikap var ve linkte vermiş olduğunuz iğneyle kullanıyorum, gayet memnunum.

• Teşekkürler

Uygun fiyatlı ve görece kaliteli bunu tavsiye ediyorlar herhalde. Başka bir alternatif çıkmazsa ben de almayi dusunuyorum.

• Bende L90 kullanıcısıyım , üzerindeki standart iğne ile kullanıyorum şimdilik gayet iyi . 45liklerde biraz fazla cızırtı hissettim ama sanırım plaklar fazla çizik. Yeni lplerde sorun yok. Görsel açıdan da gayet iyi
  • Bende aynı pikaptan aldım ve ilk defa pikabım oluyor ve amfiydi bağlantıydı hiçbirşey bilmiyorum üstad.Siz lenco l90 ı hangi yan ürünlerle (amfi-hoparlör vs) kullanmaya başladınız acaba ve performansı nasıl oldu bende ona göre alayım.yardımınızı rica edecektim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir adet kenwood amfi vardı eski pikabım ile kullanıyordum şimdi yeni pikabım ile kullanıyorum ve çok memnunum. Amfi 86 model olması lazım.
    Kolon olarak ta eski müzik setimden kalan Beko kolonları kullanıyorum. Hayaller Denon gerçekler Beko :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.