Şimdi Ara

Lego Star Wars Trigoly 1 Yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıyorum böyle diyor : " Sorry, but your machine is unable to run this game.It requires a graphics card which supports Pixel Shaders v1.1.The game will now exit." diyor Tamama basinca kapaniyor Help Lutfen

• Kesin ekran kartı yetmiyor, ekran kartını değiştirmen gerekli.
  • Neresi yetmiyor.Oyun lego.Driver indirsem değişirmi acaba?.Off yardım edin belki uyumlulukta bir sorun vardır
  • Bi anlatıverseniz çok makbule geçer valla.Uyumluluk nasıl değişir filan...Anlatıverseniz olurmu acaba? Bilgisayarın ekran kartına nereden bakiyoruz acabA?
  • Sürücüyle değişecek olay değil, kartının shader desteği yok. Karta sonradan kazandırılamayan bir destektir bu. Mecbur değiştireceksin ekran kartını.
    quote:

Orjinalden alıntı: walimu

Bilgisayarın ekran kartına nereden bakiyoruz acabA?
    Bilgisayarım'a sağ tık > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisi > Ekran Bağdaştırıcıları kısmında yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 15 Eylül 2007; 22:21:55 >
  • Ne kadar tutar bu olay ? Yaklaşık ?
  • Nvidia GX4000 benimki read me de diyor ki...
    GRAPHICS: 100% DirectX 9 compatible 32meg Direct3D Card with Vertex and Pixel Shader v1.1 Support
    Bu lzmmış.sahiden düzelmezmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ekran kartıyla düzelmez. Ucuzundan bir ekran kartı olarak radeon 9550 aldın mı oynarsın. Bu dediğim kartta shader desteği var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.