Şimdi Ara

LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight {PC ANA KONU} (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şöyle bir 1700-1800 TL civarına gelse kaçmazdı ama yine fazla maalesef bence. Belki 70 dolarlık 007'yi bu ay 40 dolara almamış olsam psikolojik olarak Lego Batman'e 50 dolar verebilirdim. Ama oyun hem özünde Lego oyunu, hem de fiyat olarak kıyaslandığında 007 bize 40 dolar. Size iyi oyunlar, yine de fırsat için teşekkürler. Belki fikrim değişip gaza gelirsem ve fırsat devam ederse düşünebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

SteelSeries Rival 3 Gen2 | SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2 | Xbox Controller Carbon Black | 8Bitdo Ultimate 2c | LG OLED55C54LA | Macbook Neo Citrus 8GB 512GB SSD
  • Lego Batman gerek oynanış gerek mizahi yaklaşımı açısından eğlenceli, keyifli olmuş. Benim için bu yılın olumlu anlamda beklenmedik sürpriz oyunlarından biri oldu. Gotham atmosferi grafikleri de çok başarılı, baştan savma bir oyun değil kesinlikle.

LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight {PC ANA KONU}

LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight {PC ANA KONU}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 25 Mayıs 2026; 0:43:55 >

• Merhaba, en iyi ücretsiz Türkçe yama hangisi arkadaşlar? Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SteelSeries Rival 3 Gen2 | SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2 | Xbox Controller Carbon Black | 8Bitdo Ultimate 2c | LG OLED55C54LA | Macbook Neo Citrus 8GB 512GB SSD
  • Oyunun ana hikayesi keyifli gayet. Combat tekrar ediyor bir yerden sonra. Açık dünya görsel olarak güzel ama içerik olarak Ubisoft oyunları gibi aynı birkaç şeyi yapıp durduğunuz checklist mantığında. Sıkıcı ve modası geçmiş bir formüle sahip yani o açıdan. Ana görevlerden gidiyorum yolda denk gelirsem bir şey yapıyorum sadece açık dünyada. Ana hikaye ve Batman sevgisi için alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Haziran 2026; 16:4:28 >
  • Teşekkürler. Bunu görmüştüm bir de apexçeviri'nin var manuel çeviri yazıyor ama ücretli mi ücretsiz mi anlamadım. Linkteki makine çeviriyi yeterli sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.