Şimdi Ara

Legion GO (ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
55
Favori
41.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam legion go çıktığında çok pahalıydı. 40 k kimse vermez. Şu anki fiyat makul. Ben 24k ya amerikadan 1tb versiyon aldım. Ben aldığımda şu anki fiyat olsa Türkiye den almayı düşünebilirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz fiyat politikası etkili oldu bu kadar sanırsam. Ben şuanki fiyattan aldım taksitte yaptırınca gayet uyguna gelmiş oldu diğerlerine göre. Birde ekran çok büyük diye negatif özellik yazanlarıda çok gördüm. Bence en iyi özelliği ekranının büyük olması.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ROG Ally bence bir tık daha iyi yazılım desteği ve diğer konularda. Ama GO’nun en iyi yanı da ayrılabilir bir tablet olması.

• DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Legion GO (ANA KONU)
    Legion GO (ANA KONU)mediamarkt
    LENOVO Legion Go AMD Ryzen Z1 Extreme 3.3 GHz/5.1 GHz 8.8” WQXGA IPS Ekran 16GB RAM 512GB SSD Win11 83E10031TR Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-go-amd-ryzen-z1-extreme-33-ghz51-ghz-88-wqxga-ips-ekran-16gb-ram-512gb-ssd-win11-83e10031tr-1234945.html

Pek sağda solda yaymamak lazım çünkü 9 taksitte bile 0 faiz var.

Legion GO (ANA KONU)

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-ally-rc71l-nh012w-amd-z1-extreme-16gb-512gb-ssd-windows-11-home-7-fhd-120hz-el-oyun-bilgisayari-p-HBCV000050HG6X?

Rog ally z1 extreme modeli 26599 lira. 3 taksite kadar vade farkı yok ama 3 taksitten sonra oyuyor resmen.

Legion GO (ANA KONU)

• Yapı Kredi ile faizsiz 9 ay taksit yapırabiliyorsun ROG Ally için.

• bados123 B kullanıcısına yanıt

O da iyimiş. HB premium worldkart ile ama değil mi ? düz yapı kredi de oluyor mu ? Çünkü ben normal worldkart denedim onda max 6 yaptı.

• Düz Yapı Kredi 6 oluyor. Anlaşması var Yapı Kredi ile. Özel kart. Ama YK'da kartın varsa anında basıp yolluyorlar. Benimki haftaya gelecek.

• Hocam sağda solda yaysanız da sorun yok çünkü mediamarkt’ın nerdeyse tüm ürünlerinde durum bu. 9 aya kadar vade farksız aynı fiyat. iPhone’lar vs de dahil bu arada. Bunu sağlayan da benim anladığım mediamarkt değil. İş Bankası Maksimum özelliği. Muhtemelen onlar 3 aya +6 ay daha vadesiz taksit ekliyorlar. Sebebi de açık değil mi şu an piyasa inanılmaz durgun. Neredeyse hiç kimse hiçbir şey almıyor. Üstelik kısa vadede beklenen de stagflasyon denilen bir durum. Kimsenin bir şey alamadığı ve fiyatların gittikçe arttığı. Bu da kısır döngü yaratıp yine üç beş alacak kişinin de alamamasına sebep olacak.

O yüzden ne alacaksanız en iyi ay sanırım Eylül. Tüm ekonomistler bu ay sonrasına işaret ediyordu hep. Alacaklarınızı beklemeden alın. Sonra tabi yine alırsınız ama daha pahalı alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuk_Ekmek S kullanıcısına yanıt

Valla süper birşey bu o zaman. Şu enflasyon ortamında 9 ay taksit yapmak ve vade farkının alınmaması süper birşey. Tabi insanlarda para da yok. Ben notebook'u sattım mesela ama 20 gün kadar da satılması için uğraştım. Normalde illa ki teklif gelir birşey olur ama yok yani sıfır. Ki tam üniversite dönemi öğrencilerin talebi olur falan vs ama yok yani zorla gitti. Sattım birde elde nakit oldu iyi güzel ama acil almam lazımdı, yoksa o para elde durdukça eriyecekti. Bir an önce aldım ki en azından alabildim. Yoksa bunu da alamazdık öyle beklerdik para da erir giderdi değeri de iyice ölürdü. Şu dönem tam faizsiz borçlanma dönemi o yüzden. İmkan olsa yani birsürü şey alacağım da o kadar limitimiz yok. Legion GO (ANA KONU) 

• 1500TL Zammı çakmışlar hemen...

Legion GO (ANA KONU)
  • İndirim vardı 1 günlüğüne. 2 aydır 28000₺ civarında geziyor.

• Konu çok zayıf.. Lenovo legion go sahipleri bayağı az sayıda galiba

• ilker_inside kullanıcısına yanıt
    Bu iyi hali dostum😄

• Bozulmaya çok müsait bir konsol ve çok kaba. Ama trackpad ve ayrılması çok iyi.

Daha küçüğünü kesinlikle istemezdim. Ben de, “mi acaba?” diyerek aldım. Bi kaç influencer fazla büyük olduğundan bahsetmişti. Ben mutluyum cihazla. Elimin altında olup hemen oyun oynayabilmesi çok keyifliymiş. Ayrıca forumdaki arkadaşların dediği gibi fiyat olarak şuanki civarlarda çıksaymış rog ally la kafa kafaya gidermiş.
    Not: tek sevmediğim özelliği şarj aletinin taşıma çantasına girememesi 😄

büyük olmasa zaten işe yaramaz..sen de bu alet olsaydı bu yorumu yazmazdın..müthiş bir makina..bozulur mu...tabi ki ... bozulmayacak ne var... en sağlam kaliteli dediğin makinada bozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 16 Eylül 2024; 13:8:14 >
  • ilker_inside kullanıcısına yanıt

MediaMarkt'ta denedim.

Hocam bence bir de asus rog ally ve steam deck deneyin öyle yorumunuzu yapın. Rog Ally'daki ısınmadan dolayı yaşanan sıkıntılar ve steam deckin malzeme kalitesine göre Legion Go gayet sağlam duruyor. Ben 6 ay boyunca steam deck oled kullandım, geri Legion Go'ya geri döndüm. Rog Ally'ı da bir teknoloji mağazasında deneme imkanım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekekli -- 16 Eylül 2024; 21:31:27 >
  • 2 haftalık deneyimlerimi biraz aktarmak istiyorum. Wukong vb. piyasada çıkan son oyunları denedim, yuzu, cemu gibi emulatörleri kurarak zelda, mario kart, rdr gibi oyunları akıcı bir şekilde oynadım. Lossless scaling programını kullanarak da fazlasıyla verim aldım. Ekranın büyüklüğü ve kalitesi gayet iyi. Geçenlerde iş yerine getirdim herkes şık ve güzel buldu hatta bir iki arkadaşım gazına gelerek sipariş verdi.

Eksi kısımları ise şarj çok çabuk bitiyor, yani gerçekten 1 saatlik maksimum ömrü var oyun esnasında. Normal windows sürecinde internette takılacaksanız da 90 - 100 dakika arası kullanabiliyorsunuz. Ben aleti evde salonda uzanırken kullanmak için aldığım için şarjı takılı şekilde oynuyorum, çok sorun değil benim için bu durum. Şarj ayarını ise BIOS üzerinden medium olarak ayarladım.

Ayrıca bir saatin üstünde cihaz elinizde tutamayacağınız bir seviyede ısınmaya başlıyor. Bu ısınma sorununu nasıl çözeceğim konusunda bir fikriniz varsa çok sevinirim.

Totalde ben fiyatına göre çok memnun kaldım ve iyi ki almışım dediğim bir cihaz oldu.

• Emir Erdem kullanıcısına yanıt
    Elinizde tutamayacağınız seviyeye mi geliyor yoksa arkasına el dokunamayacak seviyeye mi geliyor. Çünkü hem ben, hem eşim saatler geçirdik hiç elde tutulmayacak seviyeye gelmedi cihaz. Sol arka kısmı çok ısınıyor doğru ama bu bir bilgisayar olduğu için çok önemseniyorum. Göstergeyi açıyorum genelde 65 derece civarları oluyor. Bildiğim kadarıyla 80 dereceye kadar bi sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.