Şimdi Ara

Legendary Harley-Davidson Parfüm Tutkunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aramızda mutlaka benim gibi harley davidson parfümün hastası olanlar vardır.Hepimiz bu konu altında toplanalım.Haydi katılımları bekliyorum.

Legendary Harley-Davidson Parfüm Tutkunları

• dostum bende bu parfümün hayranıydım ama türkiyede hiçbir yerde bulamıyorum. abdden arkadaşıma gönderteceğim tabi inşallah bulabilirsek orada.
  • Bende Amerika' dan hediye gelmiş 100 ml' lik bir orjinal Harley Davidson after shave var. Hiç kullanmadım. İsteyene 150TL' ye verebilirim. Fırat
  • Bende bunun 3.8 ml'lik testerı var. Aynı şişe ama tırnak kadar. Zamanında İsviçre'den almıştım.
  • Hayatımda kullandığım en güzel parfüm,Türkiye de malesef yok sanırım,biri distribüttörlük altında getirmeli bu güzel ürünleri burada satmalı...bunun kaplaması siyah olmuş ama bendeki 10 yıl önceki ürün o zamanlar mavi idi..made in France dir...
    Şimdi Calvin Klein Truth kullanıyorum ama Harley davidson Legendary başka idi..
  • 97 yılında kullandım bunu hala da aramaktayım bulabilirsem gözünün yaşına bakmadan alacağım.. hatırası var niye satmazlar bunu.. bilen varsa net üzerinden olsun bi şekilde alabileceğim yer pm den bana ulaşabilirmi ?
  • Çok mu güzel kokusu yorumlara bakılırsa öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harley Davidson Bot Kalıpları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

Çok mu güzel kokusu yorumlara bakılırsa öyle.

Hocam yok böyle bir koku:-))Yukarıda da belirttim Calvin Klein Truth kullanıyorum 100'lük 180-190 TL falan O'da güzel ama Harley Davidson olmadığından kullanıyorum Calvin de güzel,ben çok seviyorum ama harley Bambaşka tam bir erkeksi,maço koku hocam:-))harikulade..bulsam tereddüt etmeden vazgeçerim calvinden alırım..ama yok malesef getirilmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 11 Eylül 2011; 12:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

Çok mu güzel kokusu yorumlara bakılırsa öyle.

Hocam yok böyle bir koku:-))Yukarıda da belirttim Calvin Klein Truth kullanıyorum 100'lük 180-190 TL falan O'da güzel ama Harley Davidson olmadığından kullanıyorum Calvin de güzel,ben çok seviyorum ama harley Bambaşka tam bir erkeksi,maço koku hocam:-))harikulade..bulsam tereddüt etmeden vazgeçerim calvinden alırım..ama yok malesef getirilmiyor..

aynen =) 97 yılında 2 şişe almıştım.. hatırası var hacı şu an bulsam gözüm kapalı gider alırım.. nette bilen bulan gören varsa satan bi yer buranın aracılığı ile ya pm atsın yada genele yazsın..

• 98de sprey olanını almıştım dibinde kaldı kullanmaya kıyamıyorum öyle çokta pahalı değildi yeniden satışa sunulsa cidden çok memnun olurum ..
  • 90 lı yıllarda hediye olarak gelmişti fransadan yok böyle bi parfüm maalesef türkiyede yok hatıralarımızda kaldı güzelim parfüm
  • topiği hortlatmış gibi olacağım, lakin şu site stoklarında olduğundan bahsediyor. Fiyatları görünce ürkmemek elde değil, bildiğin karaborsa (:

http://kokudankokuya.com.tr/harley+davidson+marka+legendary+classic+for+men.model_orijinal_parfumler.131.843.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: entel6

topiği hortlatmış gibi olacağım, lakin şu site stoklarında olduğundan bahsediyor. Fiyatları görünce ürkmemek elde değil, bildiğin karaborsa (:

http://kokudankokuya.com.tr/harley+davidson+marka+legendary+classic+for+men.model_orijinal_parfumler.131.843.html

300 kağıt,kargo bedava demiş komedi!Alınır mı alınır:-)2şişe ck Truth alacağıma bunu alırım henüz yeni aldığımdan bekliyicez biraz:-)ama oluru 250TL yi geçmemeli bence!Ederi bu olmalı çok kar var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.