Şimdi Ara

Legend of Galactic Heroes (LOGH) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
9.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 defa izledim tam bir saheser hicbir animeden zevk alamiyorum artik bu efsaneden sonra

    2017 de remake yapilacak bilgisi olan varmi bununla ilgili
  • Yang Wenli öyle muhteşemdir ki kelimeler onun ağırlığını taşımaya yetmez.Keşke kana cana gelse de konuşsak dediğim olmuştur.Sadece benim değil herkesin ona ihtiyacı var.Gene iş insanın kendisinde bitiyor tabi fakat sorgulama aşamasında bazı doğruları kırmak ve yeni bir bakış açısıyla dünyayı değerlendirmek hususunda yardımcı olacağı aşikar.Tezler anti-tezler aracılıyla gelişir.O yüzden olsa da kendimizi daha iyi eleştirsek ilerlesek.İnsan kendi kusurlarını çok iyi göremez görse dahi görmezden gelmeye meyillidir.İşte gerekli motivasyon dışarıdan sağlanır.Yang Wenli derken tek bir kişiden bahsetmiyorum eğer ki kritizm olmadan yüceltirsek felsefesiyle çelişmiş oluruz.Animede dikkat ederseniz kusurlarından çok fazla söz edilir birazda komediyle karışık olarak.Burada amaç o da bizim gibi insandır her insan özünde aynıdır öğretisini vurgulamak.İşte bunu farkettirdiği için Yang Wenli övülmeye değer

    Kesinlikle boş kabuk değil.En kompleks kendisiyle çelişen karakterlerden biridir.Böylesi alt yapı 100 seride 1 bulunur.Her insanın Legend of Galactic Heroes izlemeye ihtiyacı vardır.Fakat boş boş ekrana bakarak değil anlayarak

    Paçalarından farkındalık akıyor.Devrimin taş ve sopalarla olmayacağının bilincinde.Kendi doğrularını savunurken dahi başkalarına dikte ettirmez.Julian örneğinde gördüğümüz gibi.Çünkü benimsenmemiş doğru doğru değildir.Ortada mutlak doğru yani mükemmel olan olmadığı için aslından söz edemediğimiz içi doldurulmuş kavramlar üzerinden hareket etmek bence yanlıştır.Mükemmel olanın varlığından söz edebilsek dahi zorlama tavırlar haklı çıkamaz.Yükseliş içten yaşanır

    Görüşlerimiz 2-3 farklılık dışında aynı.Hümanizm ve içki meseleleri yani.Tanrıya inanmamış olsaydım muhtemelen insanın kendisini merkez alabilirdim.Geçmişe hakim olamayan geleceğe yön veremez sözünün vücut bulmuş hali Yang Wenli geçmişe takılma hatasına da düşmüyor.Daima ileri

    Çok yalnızım.İnsanların içinde olmama rağmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 13 Ekim 2016; 23:42:10 >




  • Gece gece nerden geldim bu konuya bilmiyorum ama yorumlar çok efsane birşeymiş gibi duruyor.İzledikten sonra yorumu güncelleyeceğim.
  • Allah akşına başka hangi anime demokrat rejimlerde halkın diktatörlük isteme paradoksuna değinir.Bir tane olsun söyleyin hemen başlıyorum
  • Muazzam bir seridir. 2017'de remake'i geleceği zaman hayatı One Piece, Naruto gibi animelerle geçmiş insanların ağzında sakız olacağına üzülmüyorum dersem yalan olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OtostopcununRehberi

    Muazzam bir seridir. 2017'de remake'i geleceği zaman hayatı One Piece, Naruto gibi animelerle geçmiş insanların ağzında sakız olacağına üzülmüyorum dersem yalan olur.
    Fevkalade muhteşem bir animedir. Bitireli birkaç ay oldu, buraya sıcak sıcak düşüncelerimi yazmamışım. İyi ki de yazmamışım yoksa paragraflarca yazardım kimse de okumazdı Neyse işin özü şiddetle tavsiye ediyorum. Bence herkes izlemeli bu seriyi. Ancak lise çağındaki gençlerin animenin içindeki derinliği tam olarak kavrayabileceklerini düşünmüyorum. En az 20-21 yaşında izlenmeli bence bu seri. Hem üniversite kampüs ortamında tanışmış olduğu farklı kültürdeki insanların kişiye getireceği olgunluk hem de animenin içinde geçen felsefi düşünce, yönetim sistemleri, savaşlar, politika, siyaset vb. hakkında kişi lise çağındaki haline göre daha bilgili olacağından, bu yaşlardan önce izlenmesi halinde animenin içinde geçen derinlik tam olarak kavranamayacaktır. Hem serinin, kişinin dünya görüşünün şekillendiği üniversite yıllarında izlenmesi çok daha etkili olacaktır.




  • My conquest is sea of stars ile başladım hayırlısı artık
  • Beni anında yakalayan bi anime oldu,çok beğendim.

    3.bölümdeyim seri bir şekilde bitirmek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BitliKene

    Muazzam bir seridir. 2017'de remake'i geleceği zaman hayatı One Piece, Naruto gibi animelerle geçmiş insanların ağzında sakız olacağına üzülmüyorum dersem yalan olur.

    Naruto Tamam da One Piece göründüğü kadar basit bir seri değil yahu
  • Death Note ve Code Geass'den sonra No Game No Life ve LOGH tavsiyelerini alarak kendimi burada buldum. Ova vs pek anlamam 110 bölümlük seriyi izlemem yeterli mi ? Benzer anime önerilerini tabii ki bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enigmatical

    Death Note ve Code Geass'den sonra No Game No Life ve LOGH tavsiyelerini alarak kendimi burada buldum. Ova vs pek anlamam 110 bölümlük seriyi izlemem yeterli mi ? Benzer anime önerilerini tabii ki bekliyorum.

    İnternette izleme sırası mevcut.Oradan bakabilirsiniz.Sadece ovadan ibaret değil yani.Benzer animeler olarak Yamato serisini öneriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 21 Şubat 2017; 14:48:35 >
  • 26.bölümü izlemez olaydım.
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Bildiğim kadarıyla My Conquest is Sea Of Stars , sonra Overture to a New War izleyip(bu 110 bölümlük ovanın ilk iki bölümünün filmleştirilmiş halidir), sonra 3. bölümden 110 bölümlük seriyi izliyorsun. Öncesini anlatan iki seri var, eğer kronolojik sırayı takip etmek istersen bunları en öne alman lazım. Animearşivcisinden mkv rip olarak indirilebilir.
  • Keşke izlediğim onca normal seri yerine buna yer açsaydım,daha bu gece başlayabildim haydi bismillah
  • Yoğunluktan ben de ne zamandır izleyemiyorum.

    Boş bi vaktim olsa da şöyle bi 10 bölüm izleyebilsem.
  • Code Geass'a bayiliyorum, buna baslamistim ama devam etmemistim karakterler yapay gelmisti ama eminim bir gun izleyip sevecegim bir anime.
  • Boş zamanım olmadığı için ve uzunluğu sebebiyle izleyemediğim bir seri. Nette inceleyenler hep övüyordu. Ayrıca 20 eylülde yeni anime versiyonuyla ilgili bilgiler gelecek.

    http://gineiden-anime.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 13 Eylül 2017; 4:47:55 >
  • Oo yeni versiyon mu, çok iyi olur çok çok iyi olur.

    Benim bu kadar fazla sevip bu kadar az izlediğim bi seri nadir çıkar.

    Bunda çizimlerin ve dublajın etkisi büyük.

    Günümüz teknolojisiyle tekrar yapılırsa çok sevinirim.
  • http://gineiden-anime.com/

    resimdeki kişiyi Mittermeyere benzettim. remake iyi olmazdı böyle bir seriye devamı gelirse iyi olur.
    98 senesinde çıkan serinin öncesini anlatan Legend of the Galactic Heroes Gaiden gibi bir facia olmaz umarım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.