Bildirim
Legend 5 Heroes of Alexandria Gelecegi Tarih(Tahmin)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ayın 16 sında geliyor diye biliriyorum zaten bende. Oyun tam bir ölüm makinasına dönücek artık millet 110 a kasarken cinnet geçirmesse iyidir. -
Kesinlikle Katılıyorum Bende Aynı Fikirdeyim Genelde Böyle Oluyor ... -
Gelmesi benim için cok iyi yada cok büyük dert degil.Ama buyursun başımızın üstünde yerleri var :) -
Benım de dusuncelerım boyle.16 Mart diye biliyorum basından beri... Biraz Daha Gec olsaydı daha ıyı olurdu 100e FF olamadım hala -
O zaman bu Salı update açarlar sanırım. -
16 Martta gelirse bu salı verirler indirme linklerini. -
Bu sali gelir indirme linki sanirim haftayada uptade gelir meraktan sro dan sıkıldım . -
Bendcede sali gunu gelir -
Evet salı günü inirme linkleri açılır, bir öteki salı ise oyun acılır -
Bakalim araplarmi ne gelicek diyorlar o ne zaman gelicek =) -
Arapların gelmesini beklemiyorum.Bu legend ile birlikte bot olayı;ne durumda olcak onu merak ediyorum.Şahsen 110lvl'e elle kasmak;bazı arkadaşların dediği gibi insanı çıldırma noktasına getirir. -
ben işi çözdüm. char satın almak char kasmaktan daha ucuz ve zahmetsiz.
mantık şu siz kasın uğraşın 5 para etmiyor zaten silk parasının yarısı fiyatına charı sizden alırım!
ne saçma yakında kimse char kasmıcak botlardan 1-2 tane satarlar artanları -
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
mantık şu siz kasın uğraşın 5 para etmiyor zaten silk parasının yarısı fiyatına charı sizden alırım!
ne saçma yakında kimse char kasmıcak botlardan 1-2 tane satarlar artanları
herkes charını bir gün satmak için oynamıyor ki satamıyoruz diye kasmayı bıraksınlar.Bir çok zengin veledi charlarını kasıyo, diziyo, canları sıkılınca olduğu gibi bırakıyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
ne saçma yakında kimse char kasmıcak botlardan 1-2 tane satarlar artanları
+1905 Lanet oLsun oyunu oynamayı bilmeyenler piyasayı mahvetti
-
@Executor06 haklısında benim sokağa atıcak yüzlerce lira param yok senin varsa ne diyim.. geri almamız lazım sonuçta o parayı -
16 mart ihtimali zorlaştı iyice.Download linki açılmadı. -
Harbiden vermediler :(
İnş. gün çinde verirler site bir yenilemeden geçse ne iyi olur. -
Birşey sorucam bu update geldiğinde sronun kendi sitesindemi indireceğiz yoksa her salı günü olduğu gibi updateme yaparız start menüsünden ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: LegendReturn
Birşey sorucam bu update geldiğinde sronun kendi sitesindemi indireceğiz yoksa her salı günü olduğu gibi updateme yaparız start menüsünden ??
Silkroad'ın kendi sitesinden oyunu full indiriceksin. Her yeni Legend geldiğinde oyunu yeniden indiriyoruz.
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- silkroad private server tanıtım
- silkroad r
- mbot crack
- maymun isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X