Şimdi Ara

left 4 dead bölüm geçme yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burayı bir türlü geçemiyom.çıkış noktasını bulamadım.herkez içerde olunca yesıl ışığın oraya basıyom tık yok.
    http://img404.imageshack.us/img404/2061/adszyl.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 14 Şubat 2010; 20:34:09 >

• sen orayı basmışın zombiler saldırmış atlamışın artık.

yürü geç ordan yukarı çık yoluna devam et orda yapacağın bişi yok önündeki kapı açılmış yürü yürü yürü

l4d budur sürekli gideceksin.detaylı bir görevi yok.
  • Burak abi açıklamış düğmeye bastııysan eğer zombilerin akını bittikten sonra solda bir merdiven olacak orayı takip et
  • slm bende ''5:Rooftop Finale''diye bir bölüm var orada tüm zombileri öldürdüm fakat bölüm nasıl geçilecek bilmiyorum lütfen yardımcı olunnn...!!!!
  • Vay be en sevdiğim bölüm Death Toll

quote:

Orijinalden alıntı: patron_35_68

slm bende ''5:Rooftop Finale''diye bir bölüm var orada tüm zombileri öldürdüm fakat bölüm nasıl geçilecek bilmiyorum lütfen yardımcı olunnn...!!!!

Telsizi cevapladıktan sonra zombiler geliyor.. İki kere tank gelecek, onları öldürdükten sonra ileriye helikopter yanaşıyor. Ona binip bitireceksin.
  • benim dediğim bölüm orası değil;
    binnın içinden çatıya çıkılıyor orda birbirine bitişik çatılar var o zombileri öldürüyorum çatıdan başka bir yere gidilmiyor...:S
  • sağolun zaten oyun bu bölümden sonra bitiyormuş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patron_35_68

benim dediğim bölüm orası değil;
    binnın içinden çatıya çıkılıyor orda birbirine bitişik çatılar var o zombileri öldürüyorum çatıdan başka bir yere gidilmiyor...:S

O bölüm.. Hospital'ın çatısı işte..Helikopter geliyor 2 tankı öldürdükten sonra..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.