Şimdi Ara

Leeco Max 2 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba x829la aranıza katıldım. Sormak istediğim öğrenmek istediğim bir çok sey var. Öncelikle ilk bu telefondan kardeşime aldım. Sonra kendime sipariş ettim. 2 cihazinda x829 olmasına rağmen farklılıklar var. Kardeşime sipariş ettiğim cihaz ayarlarda ve antutuda x820 olarak gözüküyor fakat 64gb hafızasi var. Bugün kendime aldığımda ise x829 diyor. Odada x829 yazması gerekmiyor muydu. Kardeşime aldığım çakma sarj aleti çakma kutu ile geldi. Bu aldığım orijinal kutusu orijinal şarj aletiyle geldi. Cihazdan şüphe etmeye başladım. Zaten dispute acmistim . Cihazin orijinal olup olmadığını nasıl sorgularim ona göre dispute in boyutunu değiştirilen çünkü. Ekranlarda farklı bendeki biraz beyazlar sarımsı ondaki çok parlak bem beyaz ghost screen oluşabilir onda zamanla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brynrdg kullanıcısına yanıt
    Tamirli bir cihaz almis olabilirsiniz, birde orjinal rom degilse x820 olarak gosterebilir normal...

aida64 programini yukleyip panel id yi yazarmisniz bazi telefonlarda farkli panelnkullanildigindan bahsediliyordu.

Benimki truly mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 1 Ekim 2017; 20:42:13 >
  • belmethos kullanıcısına yanıt
    sharp panel diyor beyaz ekranda 820 de.
    bendeki 829 truly sizinki ile aynı.
    rom kurmadık hiç içinde ne geldiyse o. 2 sinin arayüzü vs. aynı.
    aida64 de sistem dediğimde
    829 olan leeco markalı, cihaz le_x2_na,ürün lemax2_na
    820 olan letv markalı,cihaz le_x2,ürün lemax2_ww
    gibi farklılıklar var.
    Benim bildiğim 4gb ram 64 gb hafıza kesinlikle x829 olmuyormu?
    çok saçma geldi bunda x820 yazması
  • brynrdg kullanıcısına yanıt
    son 1 yıldır le tv firması resesyona girmesinden dolayı,pekçok ürün ve hizmetlerinde sıkıntılar yaşatıyor, x 829 telefonumuzda bu sorunun tam içerisinde vede net bir örnegidir,uzun süredir yeni resmi yazılım ve le max serisi piyasaya sürülmedi,firma telefon üretimini düşürme egiliminde,8 ay önce fiyatı düşünce yerel satıcıdan bu ürünü aldım,aldıgımdan itibaren şarj sorunuyla karşılaştım,satıcı uzun süre rom degişikligiyle oyalayıp,en son bataryayı yeniledigi iddasıyla sorunu daha çok artıran bir duruma getirip,degiştirmeyi vede iadeyi reteddi.araştırınca bu cihazların x820 lerin arızadan servislere gelen parçaların tamir edilip yeni versiyonmuş gibi vede özellikleri artırılıp fiyatı düşürülerek piyasaya sürülmesinden ibaret çin oyunudur,leeco ürünlerini alacak olanlara tavsiyem satıcınızdan mutlaka iade garantisi isteyin ve de sorgulayın,benim gibi yeni bir cep tel. almak durumuna düşüp,leeco markalı pahalı bir tuglaya sahip olabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar benim telefon hafızası 16 GB görünüyor şu anda. Twrp den Rom kurarken hard format demiştim,Ondan sonra sıkıntı yaşamaya başladım.

• a.eser01 A kullanıcısına yanıt
    Telefon ayarlarından fabrika ayarlarına döndurmeyi deneyin. Altta sanal bellek/virtual drive sil gibi birşey olması lazim. Hafızanın gelmesi lazım bu sekilde

• Elimde yurt dışından gelen x820 var. İlk geldiğinde kart takmadan twrp yükleyip romunu degistirmistim. Bir cok rom denememe rağmen bir türlü şebeke alamıyorum telefona. imeiler sağlam. Kartlar başka telefonda çalışıyor. Bir kez nasıl olduysa miui romdayken ve dışarıdayken şebeke geldi. Artık son çare antenden şüphelenmeye başladım. Var mi fikriniz acaba bu konuda ?

• feedbackx kullanıcısına yanıt
    Farkli modem kurmayi denediniz mi twrp den? Modemlerin oldugu bir link vardi bulup mesaji editleyeyim ....

https://yadi.sk/d/5v2p3F7o3GJBxn

india ve rusya deneyebilirsiniz... Veya çin . Abd yi kurmayin.. Eger calismazsa Developerlari deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 8 Ekim 2017; 21:11:43 >
  • İndia denemistim. Rusya denemedim birde onlara bakayım. Qualcom tool ile tüm bantları bile açtım yok bana mısın demiyor bir türlü. Şu modem olayını tekrar bakayım.

bende aynı şekilde kart takmadan twrpden rom yükledim,bende şarj sorunu ilk günden ortaya çıktı,rom yükleyince bozulmuştur diyeceklere aldırış etmeyin, donanım sorunu var gibi gözüküyor,işinde ehil vede emin bir usta tamirci bulursanız,benide bilgilendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metearman -- 9 Ekim 2017; 2:50:55 >
  • Miui romda rus modem dosyasını yükledim. Ondan mıdır bilmiyorum telefon enteresan şekilde evin dışında şebeke alıyor ama evde yok. İş yerinde de zayıf şebeke alıyor. Şarj konusunda romdan değil de kablodan kaynaklı bir sıkıntı var. Bir süre sonra kendiliğinden şarj olmama bende de olmuştu kabloyu değiştirdim şimdilik sorun yok. Bir çok kişi de böyle olmuş araştırmalarıma göre. Kablo sorunlu. Sanırım sizin de dediğiniz gibi firma muallakta olunca elde kalan sorunlu cihazları göndermeye başladılar. Ben de antenden şüpheleniyorum. Kim uğraşır bu cihazla bilmem ama birini bulursam haberdar ederim mutlaka.
    Bu arada migrosta satilan usb c ithink marka kablolarin uzerinde letv yaziyor. Letv nin orjinal kablosu 19 tl civari ...

• Parmak izi birden çalılmamaya başladı varmıdır bir çözümü çok karşılaşılan bir sorun

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Bazi durumlarda daha yeni modemler sorunu cozebiliyor.

• Arkadaşlar telefonun hoparlör ü stereomu telefonda çalan müziklerde her iki hoparlörden aynı derecede ses gelmiyorda acaba kullandığım romdami mı kaynaklı bilmiyorum kendi telefonunu testedip biri bilgilendirme yapabilirim?

• ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    Telefonda tek hoparlör varmış sağ taraftaki microfonmuş kendi sorunu kendim yanıtlamış olayim

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede pamak izi sensörü çalışmamaya başladı sorunu çözdünüzmü siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkiller -- 18 Ekim 2017; 0:50:48 >
  • Parmak izi sorununu nasıl çözebilirim yardım edebilecek varmı?
    Telefon kardeşimde kullanmıyor parmak izini üstte arkadaşlar rom değişimi ve rom tavsiyesi yapmıştı

dha onceki mesajlarima bakarsaniz ayni konuda cesitli modem dosyalari paylastim... 1 2 sayfa geriye dogru okuyun...

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.