Şimdi Ara

LeEco (LeTV) LE 2(X620) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
30
Favori
65.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unsal.esen

Bir kaç gündür çinli telefonları inceliyorum ve Elephone P9000 le birlikte bu telefonda kararsız kaldım.
    "mustafaasglm" hoca burada olduğu ve herkese yardım ettiği için safımı LE 2 ye doğru çevirecek gibiyim
    Öyle bişey ki çevremde bu markayı duymuş bir kişi olduğunu dahi zannetmiyorum ama donanım harika..
    Gerçi Xiaomi ve meizu bile tanınmıyorsa (geneli kastediyorum) LETV ne yapsın!!!

Teşekkür ederim

Ben tavsiye ediyorum bu cihazı dün 1gün 9saat pil süresi gördüm 4 saat ekran açıkmış.mobil wifi ikiside açıktı .güç tasarruf modunada almadım hiç.Telefonu aktif kullanırım .

Çinin şağlam telefonları önce meizu ile xiamo idi . bunlarda yazılım sıkıntısı falan olmuyor .ama geçen sene LeTv piyasaya hızlı girdi hem şirket olarak güçlü bi firma çinin en

büyük tv üreticisi. vestel e benzetebiliriz ama ondan çok daha büyük. Telefonları tutuldu şuan için hedef hindistan ile asya pazarı 1 2 sene kalmaz globalleşeceğini

düşünüyorum, şirketin CEO su apple bitti artık gelişmesi tamamlandı artık ben büyük olacağım falan demiş kısaca,öyle okudum bi yerde. yazılım olarakta ingilize olarak çok

stabil ama türkçe %80 henüz bi iki ufak hata veriyor dili türkçe yapınca .

Kamera güzel tasarım harika kısacası ucuz fiyata KALİTE

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaasglm

http://www.devicespecifications.com/tr/model/77103b83

Hocam burdan baktım cdma 800 bandında destekliyor. ama bazı sitelerde bu yazmıyor

Desteklemiyor hocam 800 bantını

800 bantı yoksa kronik olarak vodafonla 3g-4g kopmaları ve kapsama alanı yüzünden çok sık sorun yaşatacak, kısaca Turkcell harici kullananlar büyük ihtimal mobil veride sıkıntı yaşayacak

Bu sadece letv için değil tüm çin mtk işlemcili telefonlarda var x20 yeni işlemci olduğu için belki vardır diye düşündüm

Ama sadece Tasarım için bile tr dil olmaması (eklenti olunca yine sorunlar çıkıyor) bile göze alınabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi araştırdım cdma Ülkemizde kullanılmıyor en düşük bant gsm 850 .

Benim hat Türkcell dediğin gibi hiç sorun yaşamadım ama vodafone kullanan varsa sormak lazım
  • BB72 14s rom geldi ekledim anakonuda .
  • Hocam bu türkçe rom dışındaki diğer romlar ingilizcemi şu an bunumu kurmamız gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben pek anlamıyorum kusura bakmayın le Max2 de mi 4.5G yi desteklemiyor? Bir bakabilir misiniz?

• Destekliyor hocam hemde baya iyi destekliyor
  • Yani le 2 için turkcell iyi ama diğer operatörler için 4.5g si sıkıntı demişsiniz ya bu le Max2 için geçerli değil o halde öyle mi

• ahmedyavuz A kullanıcısına yanıt
    Yok şimdi öyle bişey black_67 hocam mtk işlemciler için genelleme yaptı önceki serisi için bunda şimdi kopma falan yok. le 2 max zaten snapdragon işlemcili
  • ben 14s orjinal rom u yükledim arkasına recovery yükledim arkasına dil paketini yükledim ama telefon açılmıyor leeco yazısında kalıyor recovery yüklü ama hafızasına başka rom atamıyorum bb72 romu indirdim hafızaya nasıl atarım
  • ti_ger kullanıcısına yanıt
    recovery de iken pc ye bağla telefonu görür . eğer görmezse bağla yazar menüde ordan gir mtp falan var sağ altta onu aktif yap. bence rootlamadığın için sıkıntı olmuş olabilir twrp yükle rootla , wipe cache yapma hiç rom yükledikten sonra wipe cache yaparsan sıkıntı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaasglm -- 3 Haziran 2016; 0:29:37 >
  • Tamam ustam hallettim şirketteki bilgisayar görmüyordu evdeki gördü yükledim usta sağolasın
  • arkadaşlar Hayırlı Cumalar le2 nin Pro (4gb,21mp)modeli alsam bu konudaki Romaları ve twrp leri kurabilirmiyim?

• Sanırım bu modelde de sd kart desteği yok?
  • arkadaşlar bana lütfen yardım edin telefona twrp yükledim rom atarken ufak bir hatadan dolayı telefon açılış ekranında kalıyor wipe data format data herşeyi yapıyorum yine aynı spflashtool telefonu görmüyor, lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum
  • snmhmt S kullanıcısına yanıt
    bu arada telefon letv x620
  • snmhmt S kullanıcısına yanıt
    Hocam

-İlk olarak custom recovery(twrp) kurulu ise son sürüm stock romu indir adını update olarak değiştir telefonun hafızasına at.

-sonra fastboot dan stock recovery i yükle

-stock recovery den orjinal romu kur

-sonra yine twrp kurarsın ordan (root,gapps,türkçe yama)halledersin

-telefon açılınca titanum backup apk ile çin uygulamalarını kaldır.

-adaway apk indir yükle istersen reklam engelleyici uygulamalarda reklam çıkmaz.

custom romları kurarken orjinal roma wipe cache format yapmayın sıkıntı ondan oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: El7is

Sanırım bu modelde de sd kart desteği yok?

Yok hocam . 16GB ile 32GB modelleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

arkadaşlar Hayırlı Cumalar le2 nin Pro (4gb,21mp)modeli alsam bu konudaki Romaları ve twrp leri kurabilirmiyim?

Hayırlı cumalar Root,Twrp, gapps aynı yol ile yüklenebilir rom da bulursun uluslararası sitelerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaasglm

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

arkadaşlar Hayırlı Cumalar le2 nin Pro (4gb,21mp)modeli alsam bu konudaki Romaları ve twrp leri kurabilirmiyim?

Hayırlı cumalar Root,Twrp, gapps aynı yol ile yüklenebilir rom da bulursun uluslararası sitelerden

dışarıya gitmeden bu konudakiler olur mu demek istemiştim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.