Şimdi Ara

Lee Sin yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Lee Sin aldım, fakat kullanamıyorum. Oynadığım 4 oyunun 2sinde feeder oldum 2sinde de kötü bitirdim. Nasıl bir build izlemeliyim ve combolarım nasıl olmalı. Tank oynamayı sevmiyorum ad build önerirseniz iyi olur, teşekkürler

(Jungle gitsemde gitmesemde..)

Mercury treads
    Wriggle Lanterns
    Frozen Mallet
    Atmas Impaler
    Trinity Force
    Bloodthirster

Bazı buildlerde wrigleı trinityden sonra satmanız söyleniyor fakat kesinlikle katılmıyor , kaçarken wriggle çok işimi görüyor.

Adamı gördün mü , koy q yı sonra tekrar q sonra e sonra w sonra gene e en sonda canı cok azalnca adamın ignite ile ultiyi aynı anda vuruyorm , o adam ölmüştür :D
    These bastards flood the market with their fabricated shit and laugh as this pathetic fucking music gets them rich.
    Stay the fuck, right out of my life. I don't need your fucking advice. You don't know what our shit is all about so don't even try to figure it out.
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • valla anlamadım herkes lee sin i övüp övüp duruyor, ben bir numarasını göremedim adam gibi ultisiyle iyi ks atılıyo o kadar :S

Orijinalden alıntı: goldwar12

valla anlamadım herkes lee sin i övüp övüp duruyor, ben bir numarasını göremedim adam gibi ultisiyle iyi ks atılıyo o kadar :S

gragas mı ? nidalee mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesim dalga gececegine yardımcı olursan daha iyi olur diye düşünüyorum :)
  • 1 kişi ile bile dalga geçmemişimdir şimdiye kadar forumda ama Lee Sin'den bahsediyorsun. Bu hero solo top ve jungle canavarı. Oyunda en iyi counter jungle yapabilen hero. M5'in kullandığı jungler'ların başında gelen hero. Düşün yani bi.

Dostum levelin düşük ve yeni başlamışsın belli ki ama ad kasılmaz Lee Sin'e. 300+ oyun oynadım Lee Sin ile şimdiye kadar.

Build :

Mercury bot
    Wriggle
    Frozen Mallet
    Atma's Impaler

Sonrasını karşı takıma göre dizersin. Ap carry zorluyorsa FON çık mobility'in tavan yapsın.

Sen heroya alıştıktan sonra neler yapabileceğini keşfedersin. Ben Lee Sin'i çıktığı sabah aldım , sabahın köründe 6'da. 2-3 gün önce bir oyun oynadık arkadaşlarla. Karşıdaki Brand ve Vayne oyunu taşıyabilecek şekilde kasmıştı. Team Fight başladığında Vayne'i bir şekilde yakalayıp slowlayıp bizimkilere fırlatıyordum iş bitiyordu. Unutma E ve Q skill'in sayesinde o çok korkutu stealth olabilen heroların antisisin. Talon , Akali, Shaco , Vayne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.