Şimdi Ara

Lee Sin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba beyler lee sin almayı düşünüyorum ama kime sorduysam çok zor bi hero dediler denildiği kadar zormu
    bir kaç bilgi verebilirmisiniz skilleri, pasif yeteneği konusunda ve ne tür oynandığı hakkında

Orijinalden alıntı: er123654

Meraba beyler lee sin almayı düşünüyorum ama kime sorduysam çok zor bi hero dediler denildiği kadar zormu
    bir kaç bilgi verebilirmisiniz skilleri, pasif yeteneği konusunda ve ne tür oynandığı hakkında

Soru biraz genel sanki?
    Alışınca aslında kolay ama q nun skillshot olması her zaman biraz zorluyor.İsabet ettirmesi değilde 5 kişinin olduğu yerde istediğin adama atmak için duvar arkasına falan geçmek veya ward koyup w le atlamak gerekebiliyor.Ayrıca ultisini doğru kullanmak gerek.İlk oynadığın oyunlarda noob falan diyebilirler lee bilmeyen biri için zordur ama alışınca o kadar zor değil bence el çabukluğu ve dikkat istiyor(q'yu isabet ettirmeyi de yaparsın artık) Sadece ultiye dikkat et başlarda adamın kaçmasına yardım etme.Q+R+Q kombosuyla canı az birini öldürebilirsin.
    Pasifi jungle'da güçlü olmasına sebep olan şey.Ne olduğunu söylememe gerek yok sanırım solomid-mobafire gibi sitelerde yazar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bruce lee vücudu hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Mike tyson vs bruce lee
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.