Şimdi Ara

Lee mi Wrangler mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sağlam bi kot pantolon alışverişi yapacağım şöyle 7-8 tane. 1500 lirayı gözden çıkardım. İki marka da aynı şirkete bağlı ama kalite farkı var mıdır aralarında. Hangisi daha eskidir ? Bilgisi olan yeşillendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozan Kütahyalı. -- 18 Nisan 2019; 0:44:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lee mi Wrangler mı?

Lee ve Wrangler, kot pantolonları ve diğer giyim ürünleriyle tanınan iki popüler denim markasıdır. İki marka arasında bazı benzerlikler ve farklılıklar vardır.

Wrangler Nasıl Bir Marka?

Wrangler, 1947 yılında kurulan Amerikan bir markadır. Kovboylar ve rodeo binicileri için dayanıklı kot pantolonlar üreterek tanınmışlardır. Wrangler'ın kot pantolonları, sağlam yapıları ve klasik stilleriyle bilinir.

Lee Nasıl Bir Marka?

Lee, 1889 yılında kurulan başka bir Amerikan markasıdır. Lee, yenilikçi kot pantolon tasarımlarıyla tanınır ve ilk fermuarlı kot pantolonu icat etmiştir. Lee'nin kot pantolonları, rahat kesimleri ve modaya uygun stilleriyle bilinir.

Lee Cooper, Lee Wrangler Aynı mı?

Lee Cooper ve Lee Wrangler farklı markalardır. Lee Cooper, 1908 yılında İngiltere'de kurulan bir İngiliz markasıdır. Lee Wrangler ise Amerikalı bir markadır.

Wrangler Kaliteli mi?

Wrangler, yüksek kaliteli kot pantolonlar üreten saygın bir markadır. Kot pantolonları, dayanıklılıkları ve sağlam yapılarıyla bilinir.

Riders by Lee Nasıl Bir Marka?

Riders by Lee, Lee markasının bir alt markasıdır. 1998 yılında kurulan Riders by Lee, gençlere yönelik kot pantolonlar ve diğer giyim ürünleri üretiyor. Riders by Lee kot pantolonları, modaya uygun stiller ve rahat kesimleriyle bilinir.

Sonuç

Lee ve Wrangler, farklı hedef kitlelere hitap eden benzersiz güçlü yönleri olan iki popüler denim markasıdır. Lee, yenilikçi ve modaya uygun tasarımlarıyla bilinirken, Wrangler dayanıklı ve klasik kot pantolonlarıyla ünlüdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pupu

• Tabiki de mavi

• PUPU

• 2 tane falan al bence
  • Wrangler kesinlikle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o kadar kotu napıcan. keten al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lee Cooper Nasıl Marka?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wrangler tek geç, gerçi etiketten başka farkları yok muhtemelen ama gene de Wrangler iyidir.
  • Aynı kalite sadece tip/tasarım seç al.

• Lee Wrangler
  • Bana göre en iyisi levis
    Sonra wrangler gelir
    Paranı hakikatlı harcamak istersen levis le wrangler arasında paylaştır.

Amerikada levisten sonra en bilinir kot markası wranglerdir kovboylar gelir akla direk.

Birde wrangler diğer markalardan bir kaç farkından biri iç baskı dikişi dıştadır diğer kotlara göre.

Levis > wrangler > lee

He ayrıca kot ceketlerde wrangler bir numaradır.

• Lee diyince Bruce Lee yi kast ediyorsun sandım, şimdi gidiyorum

• bizim orada ucuz kotçu var. ne gerek var 1500 lira vermeye.300 400 liraya çıkarırsın 7 8 tanesini
  • Loft markasınınOut Standing serisi bir numaralı tercihimdir. Sağlam ve kaliteli ürünler.

• Kalite olarak
    1-Levis
    2-Mavi benim gozumde.

Levisin indirimde 200 liraya bi kotunu aldim 1 yıl aktif olarak giydigim kotta ne cekme ne genisleme ne renk atmasi nede sacma sapan seyler oldu yırtmadigin surece omurluk kot resmen.
    Mavinin kotlarininda oturusu hissiyati kaliplari guzel saglamlik olarak levis kadar goturmez ama yine 1 2 yil sorunsuz kullanirsin.

Ve uzak durmaniz gereken koton ucuzdu tanesi 60 liradan 3 tane aldim maviden 1 kot 180tl idi dedim ayni paraya 3 tane alam 3 ay gecmeden birinin bacak arasi acildi birinin popo kismi assagi sarkmaya katlanmaya basladi digeri renk atti siyah kot beyaza dondu

Lcw den aldigim 3 yillik kotta saglam bu arada hala 26tl ye almistim

• bilinmedik şeylere 1500 verme bence levis al aynı paraya geliyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşına göre seçim yapabilirsin. Wrangler biraz daha olgun yaştaki erkeklere ithafen ürünler üretir. Lee daha genç erkekler için üretir. Lewi's'da da güzel seriler vardır. Örneğin 501.

• dkny, loft
    ayrica jeande koton her turlu zirveye oynuyor bende, her kesim urun var ve fiyatlari hesapli
    ben 1 jeane 500 verip 1 sene giymek yerine, 500 liraya 5 cesit jean alip eskitene kadar giyiyorum

• kotonun pantolonları çeşit var ama çok çabuk salıyor ve yıpranıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.