Şimdi Ara

🎉 Ledn.io - 30$'ı 15 Gün Beklet - 15$ Kazan 🎉

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10$ kazanıyorsunuz ve referansımdan üye olduğunuz için ekstra 5$ da ben veriyorum.

Fakat sınır var 5 kişi sonrasında bir başka link olarak güncelleyeceğim.

Edit : İlk 5 kişi tamamlandı fakat benimle iletişime geçen sadece 3 kişiydi. Yeni link eklendi devam ediyoruz.

Aşamalar :

1. Referans ile Ledn.io'ya kayıt oluyorsunuz.
    2. E-Posta ve GSM doğrulamasının ardından KYC işlemlerini tamamlıyorsunuz.
    3. Hesabınıza en az 75USDC veya 0.0015BTC (~30$) yükleme yapıyorsunuz ve 15 gün boyunca bekletiyorsunuz.
    4. 15 günün ardından hesabınıza 10$ yatırılıyor. Son olarak komisyonsuz çekim ile tüm bakiyenizi çekebilirsiniz.

Referanslı Link:

https://platform.ledn.io/join/b0841b9f6e796dfad0f4ab39d98f974b

Referanssız: (ödül yok) : www.ledn.io

NOT : Hesabınızı oluşturduktan sonra Security > Safelisted sayfasından BTC ve USDC (Erc20) çekim adreslerinizi ekleyin ki 48 saat onay süresi olduğundan çekim yaparken beklemek zorunda kalmayın.

BTC yüklemesi yapmak için FTX borsasını kullanarak komisyonsuz BTC transferi yapabilirsiniz.

İletişim için: Özel Mesaj veya

Telegram : gkhnya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 21 Haziran 2022; 13:29:47 >

• Referansımı kullanan 3 arkadaş var 1 tanesi benimle iletişime geçti diğer 2 arkadaşta telegram üzerinden yazarlarsa not edeyim çünkü borsa referans kısmında üye olanlarla ilgili bir bilgi göremiyorum.

Bu mesajdan sonra üye olacak 2 arkadaş ekran görüntüsü veya video kaydı alırlarsa daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 20 Haziran 2022; 23:18:43 >
  • Günceldir ikinci link eklendi 4 kişilik yerim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mexc kaydol ve 20+10$ kazan!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.