Şimdi Ara

Ledli Vu Meter Yapımı(Ayrıntı eklendi..).. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
17
Favori
132.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bu makro led çekimine bayıldım.Netten aldın değil mi kendin çekmedin ?
  • evt o netten.. ama çekebilirim de sağlam kamera olduktan sonra..
  • Makro çekimler çok hoşuma gider.Yetenek isteyen çekimlerdir.Bu ledin çekimi de çok profesyonelce, ışığın ledin üzerine vurması, boarddaki deliklerin ledin üzerinde yanıması, fotoğrafın arkaya doğru flu olması ışık ve netlik ayarı herşey süper
  • off Anlıyamadım Gitti Yaw Abi ? Nasıl Olcak Çok Güzel Bİşi Yaw.Ama Hiç Bişi Anlıyamadımmm
  • Peki biz bunu ses duyarlı olarak tüm ledlerin ışığını artıp azalacağı hale nasıl getirebiliriz ? Yani ses duyarlı neonda ki gibi ?
  •  Ledli Vu Meter Yapımı(Ayrıntı eklendi..)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 1 Nisan 2010; 21:26:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensiz.1

off Anlıyamadım Gitti Yaw Abi ? Nasıl Olcak Çok Güzel Bİşi Yaw.Ama Hiç Bişi Anlıyamadımmm

bayağ basit arkadaşım aslında...
    malzemeleri eline alıp yavaş yavaş yapmaya başlasan gayet kolay olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonwalker_arc

Peki biz bunu ses duyarlı olarak tüm ledlerin ışığını artıp azalacağı hale nasıl getirebiliriz ? Yani ses duyarlı neonda ki gibi ?

bunun için daha önce şema çıkarmıştım bulduğum zaman eklerim buraya ama çalışabilirliğini denemedim maalesef..
    ama neonlar loşlaşmadan direk açılıp kapanıyor.. ledler de o devreyle aynı işlemi yapacak..
    ama eğer istersen ufak bi eklenti ile hafif bi loşlaşma eklentisi yapabilirim de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

öhömm öhömmm Sn. DH halkı sonunda Necoinside abimin yardımlarıyla Ledli vu metreyi tamamlamış bulunuyorum daha önceden yapmayı denedim ama lehimler, kablolar falan karıştı iyice. Projeye yeniden el attım ve bitirmim

Ledli Vu Meter Yapımı(Ayrıntı eklendi..)..

Buda benim 4 lü fan kontrol resimlerini fan kontrol yapımı için açılan üst konuya koymuştum ama yorum gelmedi BD240'ın 3 adet soğutucusu ve potların ucuna takılan plastikten olmadığı için bilgisayara takmadım alıcam yakında deneme amaclı çalıştırdım 4 dü de çalışıyor

Edit: bitirmim > bitirdim

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ancak biras fazla led var gibi her led yerine paralel 2 led mi bağladın acaba?
    eğer o şekildeyse aynısını yapmak isteyen arkadaşlar farklı renkte ledleri paralel bağlamayı denemesinler çünkü yanma voltajları farklıdır az gerilimle çalışan yanar diğeri sönük kalır..
    fan kontrolcün de iyi olmuş ben de ne zamanadır düşünüyorum ama vakit sorunu var işte..

birilerinin işine yaradığını görmek beni mutlu ediyor gereksiz polemik mesajları silinip üst konu olarak belirtilmesini isterdim doğrusu..

• quote:

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ancak biras fazla led var gibi her led yerine paralel 2 led mi bağladın acaba?
    eğer o şekildeyse aynısını yapmak isteyen arkadaşlar farklı renkte ledleri paralel bağlamayı denemesinler çünkü yanma voltajları farklıdır az gerilimle çalışan yanar diğeri sönük kalır..
    fan kontrolcün de iyi olmuş ben de ne zamanadır düşünüyorum ama vakit sorunu var işte..

birilerinin işine yaradığını görmek beni mutlu ediyor gereksiz polemik mesajları silinip üst konu olarak belirtilmesini isterdim doğrusu..

Ben aslında ortadan sağa ve sola doğru müziğin şiddetine göre yanıcak şekilde yapıcaktım ama soldakinleri bağlamadım devreye dediğin gibi paralel şekilde 1 yerine 2 led bağladım ama aynı renklerde tabi yoksa farklı olsa uyumsuz olur örneğin beyaz ile yeşil aynı ışığı vermez beyaz daha fazla ışık verir Üst konu için bir yöneticiye PM attım cevap olarak : ''Bölüm modlarına PM üzerinden ulaşırsanız uygunsa üst konu yaparlar.'' diye cevap geldi ama ben bölüm modu kim bilmediğim için ulaşamadım kendisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 11 Ağustos 2007; 14:25:17 >

• benim modifiyem

• quote:

Orjinalden alıntı: exsenim

benim modifiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 1 Nisan 2010; 21:27:10 >
  • birinci video yu 3 kere izledim arkadaşım harika olmuş
    üstkonu olmasını bende isterim
  • kardeş imzayı değiştir silinirsin..
    bu arada var mı sorusu yapamadığı durumu olan bu konuda??
  • s.a
    NECO kardes bu arada tesekkürler en azından sunlarla uğraşıp buraya koyduğun için
    Bi sorum olacak ben 2 adet analog vu metre aldım ve mavi ledle ışıklandırdım
    bunu pc ye nasıl bağlıyabilirimAMA analoglar pc de çok şık duruyo soyliyim
    yapınca videosunu koyarız teşekkürler.

ROMAN YAZDIM BEA

• hıııı audio inputa bağlıcazda onu nereye bağlıcaz neyse ya sen anlat kardes
  • analogları ben de çok eskiden kullanmıştım ama parasızlık işte mecburen sattım hatta yine aldım yine sattım tatlı gelmişti parası doğrusu benim modda resmi felan olması gerek nese konuya gelelim..
    analog vu meter in 2 tane kablosu ses girişi 2 tane kablosu ışıklar içindir.. sen ışıklarınkini keşfettiysen hangileri dierlierinin kablosunu uzatacan bi tane kulaklık jakı alacan kablonun tekini jaktaki dışta bulunan en büyük tele dierini de içte bulunan 2 ufak telden herhangi birine bağlican hatta 2 taneyse birini bi ufağa dierini bi ufağa bağlarsın büyük kısmı ise ortak eksi olcek.. o jakı ses kartının kolon bağladığın yere taktığında işlem tamamdır ama dersin ki kolonları ne etcem o zaman bi tane kulaklık jakı için t fiş gibi t jak var onlardan alıp bağlayabilirsin..
  • saol kardes tşkrler ben bitanesini bağlıcam işte elektronik vu metreyle aynı şekilde bağlanıyo
    sonucta 2 sininde bağlama yerleri aynı anladığım kadarıyla yapmaya calışıcam yapaz isem sorarım
  • est ne demek her zaman..
  • Kasanın arkasına kablo çekmeye gerek yok anakartın üzerinde Fp (front panel) audio çıkışı var oraya takabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.