Şimdi Ara

LEDGER WALLET NANO S KRİPTO PARA CÜZDANI -SATILDI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 LEDGER WALLET NANO S KRİPTO PARA CÜZDANI -SATILDI-
    Ledger Wallet Nano S, Bitcoin, Etherium vb. altcoinleri depolamak, dijital ödemeleri garantilemek için sağlam güvenlik özelliklerine dayanan bir Bitcoin, Ethereum ve Altcoins donanım cüzdanıdır. Bütün dikkatlerin kripto paralara yöneldiği bu zamanlarda, coin'lerinizin sağlam bir cüzdanınızın olmaması halinde çalınması mümkündür. Buna engel olmak için Ledger Wallet Nano S öneriliyor. Belli bir yatırım yapıyorsanız bunun güvenliğini almanızı da öneririm.

Ledger Wallet Nano S hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için; https://forum.donanimhaber.com/ledger-nano-s-kullanim-rehberi-detaylar-sorular-cevaplar--129010981

Ledger Wallet'ın Amazon fiyatı geçen ay vergi ve kargo dahil 115 dolar civarındaydı, kripto paralara rağbet artınca fiyatı arttı ve şuanda VERGİ ve KARGO HARİÇ 135 dolar civarında. Türkiye'ye de bu zam henüz yansımadığı halde şu an fiyatlar 560-600 TL arasındadır. Ben uygun fiyat yazıyorum.

Yurt dışından 3 adet getirttim. 1'inin jelatinini açtım kendim kullanıyorum, diğer 2'sini forumdan uygun fiyata satacağım. Cihazlar sıfır durumda ve orjinaldir. JELATİNLİ-PAKETİ AÇILMAMIŞ HALDE ve faturası ile beraber teslim edilecektir. Ankara içi elden teslim yapabilirim ancak şehir dışına alıcı ödemeli kargo ile gönderirim.
    İletişim için PM'den yazabilirsiniz. LEDGER WALLET NANO S KRİPTO PARA CÜZDANI -SATILDI-
    LEDGER WALLET NANO S KRİPTO PARA CÜZDANI -SATILDI-LEDGER WALLET NANO S KRİPTO PARA CÜZDANI -SATILDI-

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 440 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• GÜNCEL
  • 1 Adet forum içi satışı yapılmıştır. Son 1 adet kaldı!
  • Merhaba haberlesebilirmiyiz.mail veya tel birakirsaniz.ankaradayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm girilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smyk S kullanıcısına yanıt
    Mesaj gelmeyince göremedim. Bugün sattım malesef sonuncusunu da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.