Şimdi Ara

Led Zeppelin yeni albümü müjdelendi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • " Jimmy Page kişisel web sitesinde yaptığı açıklama ile Led Zeppelin'in yeni albümünün bu yıl çıkacağını duyurdu.

    Efsane gitarist kişisel web sitesinde 2014 yılında yaşanacak gelişmeler ile ilgili bilgiler verdi. İlk olarak yeni bir Led Zeppelin albümünün bu yıl piyasaya çıkacağını belirten Page, albümde geçmişte yaptıkları parçaların yeniden düzenlenmiş ve mastering yapılmış versiyonlarının yer alacağını söyledi. Buna ek olarak ekstra bir disk ile hiç yayınlanmamış bir takım materyaller yine bu albümde yer alacak.

    Led Zeppelin'in geçmişte yeniden düzenlenmiş bir çok derleme albümü piyasaya sürülmüştü. Fakat o albümler direkt olarak remastering tabanlı olduğu için ekstra bir şey katmıyor. Bu sebepten ötürü 2014 yılında piyasaya çıkacak olan Led Zeppelin albümü, içerisinde yer alacak olan ekstra materyaller sebebiyle büyük önem arz ediyor.

    Kendi solo projeleriyle ilgili de bilgi veren Jimmy Page, daha önce hiç yayınlanmamış çalışmalarının 2014 yılı içerisinde yayınlanacağını söyledi. Bekleyip göreceğiz. "

    Haber kaynağı belirtmemin bir sakıncası var mı bilmiyorum? Kaynak turkgitar.net , haberi olmayan vardır diye eklemek istedim.







  • Diğer albümleri gibi bu da arşivimizde yer alacaktır güzel haber.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.