merhaba arkadaşlar 2500 civarı bir büyçe ile led tv almak istiyorum 46 yada 47 inç tavsiyeleriniz nelerdir küçük bir araştırma ile aşağıdaki tv leri buldum düşünceleriniz nelerdir teşekkürler.
47 lb 670 v kullanıcıyım. tv ile ilgili sorunu bu başlıkta da paylaşayım. ekran boyutu değişse de sisitem aynıdır herhalde:
arkadaş bu televizyon en temel işlevi yerine getirirken televizyon izleme zevkimi yok etti. ya da ben bir şeyleri atlıyorum. televizyonu kendi uydu alıcısıyla kullanıyorum. örneğin 5 numaralı kanaldaki yayını seyretmek istiyorum. 5'e basınca solda ekrana 5 rakamı geliyor . ama bu rakam biraz gecikmeli geliyor. kanal henüz değişmiyor tabi. sonrasında ekranın sol tarafında şöyle bir görüntü oluyor:
5 --------------- 5 kanal d 50 cırt radyo 55 moksi tv 500 georgia tv
yani 5 ile başlayabilecek olası kanal alternatifleri geliyor ekrana. bunlardan birisini seçebiliyorsunuz. yok seçmezseniz biraz bekliyorsunuz 5. kanal açılıyor.
bu beklemeyi yapmak istemezseniz kanal tuşuna bastıktan sonra ok'ye basmanız lazım. ama ok tuşunun yeri biraz garip. zamanla alışılır belki. ama neden yazdığım kanalı ok'liyeyim. kaldı ki her iki halde de geçişler zaman alıyor. bu süre 4-5 saniyeyi bulabiliyor.
diyelim ki 25. kanala bakacaksınız 2 ye basıp hemen arkasından 5 e basarsanız algılamıyor. 2 ile 5 arasında kısa bir ES vermeniz lazım. 25 yazmayı başarınca gene 25 'in alında bir çizgi ve altında diğer kanalların listesi (tıpkı yukarıdaki gibi). yine o bekleme süresi (ok'lerseniz bekleme biraz kısalıyor)
eskiden kıytırık vestel uydu alıcısı ve kıytırık beko tv ile mesut mutluydum vallahi. tüm seyir zevki ve isteğim kaçtı. 2500 Tl fiyat etiketi olan cihaz, bir tv'nin en temel işini yaparken çuvallıyor.
YA DA.... kanal değiştirmenin başka bir yolu var ve ben bilmiyorum????
hele bir de amcamda model kodunu bilmediğim samsungun kanal geçiş hızını görünce çok kızdım
LG yi mahalle baskısı yüzünden aldım zaten.. ana, baba, kayınpeder, kayınbirader, abi, eş filan hepsi lg diyor. "samsung alsam tırt çıksa milletle uğraş dur" dedim. lg aldım. tırt mı çıktı ne
live menü diye bir şey var kumandada bunda da kanal listesi çıkıyor. ama diyelimki 35. kanalı seçeceksiniz 3-5 sayfa listeyi kaydıracaksınız yani 3-5 tuşa basacaksınız kumandada. belki bahsettiğiniz programda listenin her sayfasında 1-2 kanal daha vardır fazladan. ya da aynıdır. ama bu tam çözüm değil. üstelik android dediğinize göre kumandayla değil telefonla yapacağım bu işi. doğru mu?
neden adam gibi 35 yazıp seri bir şekilde 35. kanala geçemiyorum
ayrıca tv ile beraber gelen gözlükler siyah. estetik açıdan kötü. neden renkli değil? siyah plastik daha mı ucuz? sineğin yağını mı hesaplıyorlar. zaten 2 tane gözlük veriyorlar.
ürün kutusundan kumandalar için pil çıkıyor. ama pilin markası rocket. muhtemelen vasat bir pil markası. belki de vasat altı. "bu ne şimdi?" dedirtiyor adama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme