Şimdi Ara

Led tv kararsız kaldım acil yardım lütfen.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hocam ben de benzer tv'lere bakıyorum daha tam karar veremedim.
    Dahili uydu alıcılı olunca ayrıyeten uydu alıcı almanıza gerek kalmıyor anten kablosunu direk tv'ye bağlıyorsunuz.
    3d de aktif ve pasif diye 2 teknoloji var. pasif 3d lerin gözlükleri ucuz ve baktığınız lg modelinde de 4 tane pasif gözlük geliyor. philipsin 3d si aktif gözlük gerektiriyor, ama kaç tane hediye veriyorlar hepsiburadada tam anlayamadım. her aktif gözlük her tv'ye uymayabilir o konuda tam bi bilgim yok. ama genel olarak pasif 3d beğeniliyor ama tabi size kalmış.
    kablo olarak da hdmi kablo gerekebilir laptop falan bağlamak için. Tv'nin kutusundan da çıkabilir tam bilmiyorum. eğer içinde gelen uydu alıcıyı beğenmeyip yeni bir uydu alıcı alırsanız başka kablolar da gerekebilir.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler....
  • Tercihinizi LG'den yana kullanın.
  • Yasin666 Y kullanıcısına yanıt
    46pfl7007 lg den çok üstündür ama stokta yoktur büyük ihtimal .... görüntü kalitesi iyidir diğer yönleri zayıftır.

aktif pahalı gözlüktür .. 90-150 tv dir o yüzden firmalar 1 taneyi zor verir samsung 2 tane veriyor ve dandik gözlüktür 50-60 tl heralde ...lg panel olanlar 4-6 tane verir 20 liradır tanesi o yüzden çok veriyor gibi gelebilir çünkü para etmez

tvnin içindeki uydular iyi değildir o kadar ve biss key çözemedikleri için bi halta yaramazlar

tvden iyi performans beklemek için alınması gerekenler altın uçlu hdmı + hd uydu + akım korumalı priz + gözlük + hdd film arşivi için 500 lira bunlara gider ortalama

• Diğer yönleri zayıftır derken tam olarak anlamadım...

KUsura bakmayın ama tam olarak istediğim cevapları alamadım ve yine kararsızım..
  • Yasin666 Y kullanıcısına yanıt
    smart kısmı zayıf ve dts yok ama lg de böyle görüntü kalitesi yok o yüzden öncelikler önemli ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dts çokmu önemli olmazsa olmazlardan mı ??
    yada bu fiyat aralığında tavsiyeniz varmı ??
  • dts çok önemli değil aslında 3d filmler genelde ac3 ve dts sanırım ....ac3 daha çok gibi...

2500 a en iyi tvler kapalı kutu bulabilirsen tabiki ... yeni tvler pahalı şuan yazmak istemedim para anca düşük modellere yetiyor şuan ...

46pfl7007
    47pfl6907
    47et50

2000 lirayada bunlar alınabilir...

46pfl5507
    47et5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.