Şimdi Ara

LED tv için ayaklı hoparlör tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler optik ses çıkışına sahip mkv dahil bütün videoları usb üzerinden oynatan led tv için 5+1 ses sistemi düşünüyorum fakat ayaklı olanlardan olacak çünkü uydu olanlar z5500deki gibi küçük olduğunde yerde kayboluyor salona koyacağımdan şık durmasını istiyorum dvd blueray oynatıcıya ihtiyacımda yok araştırdım ama işin içinden çıkamadımhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20Görüntü%20sistemleri/philips-hts-3539-hts-3539--ev-sinema-sistemi,-hdmi,-usb,-5+1-(4-tall-boy),-600-w/productdetails.aspx?I_ID=59539 şu ürünün hoparlörleri gözüme şık geldi, her ne kadar dvd player kullanmayacak olsamda tvye bunu bağladığımda usbden mkv film izlerken 5+1 ses alabilir miyim yoksa sadece o cihazın üzerinden dvd ile bir film izlediğimde mi 5+1 ses alabilirim. önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkara

iyi günler optik ses çıkışına sahip mkv dahil bütün videoları usb üzerinden oynatan led tv için 5+1 ses sistemi düşünüyorum fakat ayaklı olanlardan olacak çünkü uydu olanlar z5500deki gibi küçük olduğunde yerde kayboluyor salona koyacağımdan şık durmasını istiyorum dvd blueray oynatıcıya ihtiyacımda yok araştırdım ama işin içinden çıkamadımhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20Görüntü%20sistemleri/philips-hts-3539-hts-3539--ev-sinema-sistemi,-hdmi,-usb,-5+1-(4-tall-boy),-600-w/productdetails.aspx?I_ID=59539 şu ürünün hoparlörleri gözüme şık geldi, her ne kadar dvd player kullanmayacak olsamda tvye bunu bağladığımda usbden mkv film izlerken 5+1 ses alabilir miyim yoksa sadece o cihazın üzerinden dvd ile bir film izlediğimde mi 5+1 ses alabilirim. önerilerinizi bekliyorum

hocam sizde ayak alınız yada duvara sabitleyiniz. bunlar ayrı çözümler ama elinizde hiç sistem yoksa bir fiyat belirtirseniz daha iyi olur zira kompakt sistemler çokta iyi dieğiller tabi kullanım amacına göre değişmekte o da ayrı .
    bilgisayarlar: Mac Pro 8 çekirdekli 2,93 GHz pc:intel i5 2600k 120 gb ssd nvidia gtx 590 16gb ram . ses kartı :Digidesign Digi 003 Console pre amp: Presonus DigiMax D8 mikrofonlar:shure sm58 , AKG C 3000 Recording Microphone ,Rode K2 enstrüman:Fender CD-280S ,Fender Modern Player Jaguar Amfi:Fender FM25 DSP,Marshall AS50D Ses monitörleri :Yamaha HS80M , Adam Audio A7X Surround sistem : yamaha rx v367 klipsch promedia 5.1 thxKULAKLIK : AKG K 240 MK II

• Bir avm'de philips'in tek parça duvara monteli modelini test ettim 300 Sparta filmi sonuc cok iyiydi.. Bende salonda tv ve alırsam öyle bir şey alırım zira tv nin altına ya da üstüne duvara monte yaparak şık ve etkili sisteme sahip olabilirsiniz fakat fiyatı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.