Şimdi Ara

LED TV Flash dan video açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde philips 32pfl5206h/12 Led tv var bunun flash girişi var ama sadece resim ve mp3 leri açıyor diğerlerini göstermiyor, flash dan video/film izleme gibi bir şansım varmı? Flashla video/film izleyebileceğim bir cihaz varmı, flashı ona takayım onu tw ye bağlayayım izleyeyim elimde sony video player var bununla filmleri izliyorum ama sadece brrip olarak dier formatları açmıyor sürekli cd ye film yazdırmaktan bıktım flashla kullanışlı bir şekilde izlemek istiyorum önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum..

• bilgisi olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackk001

Arkadaşlar elimde philips 32pfl5206h/12 Led tv var bunun flash girişi var ama sadece resim ve mp3 leri açıyor diğerlerini göstermiyor, flash dan video/film izleme gibi bir şansım varmı? Flashla video/film izleyebileceğim bir cihaz varmı, flashı ona takayım onu tw ye bağlayayım izleyeyim elimde sony video player var bununla filmleri izliyorum ama sadece brrip olarak dier formatları açmıyor sürekli cd ye film yazdırmaktan bıktım flashla kullanışlı bir şekilde izlemek istiyorum önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum..

medya player al
    piyasada cok model var100 tllik bi cihaz isini gorur
    egreat r6b bulursan 85 100 arasi fiatli alabilirsin her formatti codegi acar
    piyasada pek kalmadi ama arastirirsan belki bulabilirsin
    3 d bluray iso haric herseyi oynatir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Arkadaşlar elimde philips 32pfl5206h/12 Led tv var bunun flash girişi var ama sadece resim ve mp3 leri açıyor diğerlerini göstermiyor, flash dan video/film izleme gibi bir şansım varmı? Flashla video/film izleyebileceğim bir cihaz varmı, flashı ona takayım onu tw ye bağlayayım izleyeyim elimde sony video player var bununla filmleri izliyorum ama sadece brrip olarak dier formatları açmıyor sürekli cd ye film yazdırmaktan bıktım flashla kullanışlı bir şekilde izlemek istiyorum önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum..

medya player al

bu dediğiniz cihazla ilgili pek bilgi bulamadım başka bi cihaz önerirmisiniz çoğu formatı açan usb girişli tw ye bağlanan ve cep yakmanayan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

medya player al

bu dediğiniz cihazla ilgili pek bilgi bulamadım başka bi cihaz önerirmisiniz çoğu formatı açan usb girişli tw ye bağlanan ve cep yakmanayan

bu cihazi aradim sahibindende 2 adet ikinci el var biri 50 digeri 55 tl
    temiz diyorlar bende 2011 de elektroworlden son teshir urunu oldugundan 85 tl ye almistim
    bu dediklerime bak 50 tl ye bedava gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.