Şimdi Ara

led tv de çıtlama sesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
54.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mj_Yusuf

Kondansatörlerden geliyor hocam, bobinlerden yani. Normal bence. O yüzden prizden oldukça çekmemek lazım cihazları, ben prizden çekince geliyor hep.
    dediğiniz şeyi yapancı forumlarda da duydum hocam.elektiriğin ilk girdigi yerde kapasitor tarzi bişey varmış.ondan dolayi oluyormuş diye okumuştum.kimisi tv sini monitorunu kucaklayıp iyi bir elektirikcige goturup kaliteli japon kapasitorle degiştirmiş.kimiside garantiden degiştirmiş.ancak tr de sorun yok deyip geri gonderiliyor.mesala asus monitorlerdede cok şikayet geliyormuş.vatan bilgisayarda calışan arkadasım var.elektirik patlaması diye adlandirmişlar.ancak garantiden cok olmasada sorun yok deyip geri gonderiliyormuş.
  • Fişten çekmemek daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony 65 xf 8596 aynı çıt sesler bunda da geliyor alalı 1 ay oldu

• merhaba, televizyonun fişini ters çevirince büyük ihtimal sorun çözülecek. Bugün denedim oldu.
  • Arkadaşlar çıtlama sesi geliyor philips lcd tvden. 7 yıllık tv. Başka prize taktım yine arada bir çıtlıyor. Kapalıyken yapmıyor. Güç kablosunu mu değiştirsem acaba..

• Çıtlama sesi bugün başıma geldi. Bence çözünürlükle alakalı, hdmi switch kullanıyordum çıt sesi gelmeye başladı. Direk tv girişine taktım kabloyu ses kesildi. Çıtlama sesi olduğunda ekranda ufak noktalar beliriyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.