Şimdi Ara

LED TV alacağım,önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsungun 40D5003 modeli real markette 1300 tl.worldcard ile12 taksit ve 50 tl world puan veriyormuş galiba.sizce bu tv bu fiyata almaya değer mi.gördüğüm kadarı ile tek eksiği usb'den film izleme imkanı yok.o eksiği media oynatıcısı alarak gidermek mi daha mantıklı yoksa 1400 tl ye lg mi almak daha mantıklıdır.açıkcası 100 tl fazla verip usbden film oyanatanı almak daha akıllıca görünüyor ama genede işin uzmanlarına danışmak istedim.aşağıdaki 3 model arasında kaldım
    LG 42LV3550 1450 TL İSTANBUL BİLİŞMDE
    SAMSUNG UE-40D5000 1500 TL İSTANBUL BİLİŞİMDE

benim kafamdaki rakam en fazla 1500 tl,led olması ve 40-42" arasında olması yeterli.usbden film izleyeceğim için buna uygun olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 4 Nisan 2012; 16:12:07 >

• http://www.netsiparis.com/detay/91761180097/LG-42LV3550-LED-TV--FULL-HD video oynatma vs tum özellikler mevcut bence gayet güzel ve 3 adet HDMI girişi felan var işini hayli görür. bu arada SAMSUNG UE-40D5003 FULL HD LED TV
    alıcağın modelde ek yazılım felan yapıp film izlenebiliyor diye biliyorum orjinalinde o üründe normalde usb den film izleme yok diye biliyorum araştırmadan alma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexplicable -- 3 Nisan 2012; 15:52:35 >
  • ben realin internet sitesi üzerinden bakmıştım.netten araştırdığım da o modelin usb'den film oynatma özelliğinin olmadığını öğrendim.bu sebeple o modelden vazgeçtim
    mesajımın altında yazan 2 model var.lg ve samsung.lg bana daha uygun geldi,sizin verdiğiniz linkte benim beğendiğim lg modeline ait.istanbul bilişimde fiyatı daha uygundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 3 Nisan 2012; 16:40:23 >
  • hızlıal.com da world kart ile 3 ay erteleme ve 12 ay taksit kampanyası var,üstelik 50tl world puan veriliyormuş.şuan itibari ile lg 42LV3550 modeli en uygun taksitli fiyat hızlıal.com'da.sizce buradan tv alınır mı.tv lg türkiye garantiliymiş.müşteri hizmetlerine sordum.

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42lv3550-107cm-usbdivx-dlna-picture-wizard-ii-full-hd-led-tv_05.011.1165.0029.htm

arkadaşlar tv önerilerini okudukça kafam karıştı.led almayı düşünüyorum fakat çoğunlukta neoplazma tavsiye edilmiş.fiyatlarıda uygun.led ile neoplazma arasında kafam karıştı.güç tüketimi dışında fark yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 4 Nisan 2012; 17:07:22 >

• MEDİA PLAYER ALMAK DAHA MANTIKLI. ÇÜNKÜ YENİ BİR KODEK YADA FORMAT GELDİGİNDE DİREK GÜNCELLEME YAPARAK KULLANIMINI SÜRDÜREBİLİRSİN.
  • dün ve bugün mağazaları gezdim ve realin kampanyasından 46gw30 neoplazma aldım.led tv almaktan vazgeçtim.hem ekranı büyük hemde özelliği çoktu.
  • onu bunu bilmem de Led Tv alacaksan LG den al derim fiyat iyi performans iyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isongur

dün ve bugün mağazaları gezdim ve realin kampanyasından 46gw30 neoplazma aldım.led tv almaktan vazgeçtim.hem ekranı büyük hemde özelliği çoktu.

kaça aldınız ve kampanya bitti mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: suwar

quote:

Orijinalden alıntı: isongur

dün ve bugün mağazaları gezdim ve realin kampanyasından 46gw30 neoplazma aldım.led tv almaktan vazgeçtim.hem ekranı büyük hemde özelliği çoktu.

kaça aldınız ve kampanya bitti mi

ben bugün aldım.1800 tl,world kart ile 50 tl world puan.birde tv alanlara özel 42 cm u.kumandalı helikopteri 50 tl'ye indiriyorlar.dartyde 42" modeli 1800 tl.raelin sitesinden kampanyanın süresini öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.