Şimdi Ara

LED Televizyonlar Hakkında Kafa Karışıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 aydır TV'lerin yorumlarını okuyorum fakat hemen hemen her markanın her modeli için olumsuz bir şeyler duyuyorum.

Ben şahsen LG serisinin LM760 - LM660 - LM640 ve Philips pfl6907 - pfl6877 arasında kalmışken; LED TV'ler hakkında okuduğum 1000'lerce yorumdan sonra 3D'siz, Smart TV'siz klasik bir LED TV mi alsam diye düşünmeye başladım.

Bu modelleri veya başka model LED TV'leri tecrübe etmiş veya benim gibi TV alma aşamasında olan arkadaşların yorumlarını/tavsiyelerini almak isterim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortaerexmatthew -- 29 Mart 2013; 9:14:10 >

• HOCAM BENDE AYNEN SENİN GİBİ KARIŞIKLIK İÇİNDEYKEN TURUNCU İNDİRİMLİ BİR GÜNDE TEKNOSADAN İÇERİ GİRDİM.PFL 6877K MODELİ ALMAYA NİYETLENMİŞTİM.42 İNÇ OLANINDAN.ABİ OKADAR ÇOK TV.ARASINDA KAFAM ÇOK KARIŞTI.SONRA DAHA ÖNCE ÇOK GÜZEL YORUMLAR ALAN 47 LM660S MODELİNİ 12 TAKSİTLE ALDIM.AKŞAM EVE GİDİNCE İYİKİ BUNU ALMIŞIM DİYORUM ADAMLAR GERÇEKTEN GÜZEL İŞ ÇIKARMIŞ.3D Sİ ON NUMARA ÇOCUKLARLA 3D DEMOSU SEYREDİYORUM EVDE BALONLAR UÇUYOR ADAMLAR TVDEN DIŞARI ÇIKIYOR SANKİ.BİRDE ALETİN AÇAMADIĞI FİLM MÜZİK VS.YOK GİBİ BİŞEY.YANI KISACASI HARİKA BİŞEY TAVSİYE EDERİM...........................LG....................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED EL Fenerleri Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.