Şimdi Ara

Led Tabela İle ilgili sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kayan Yazı ve Led Tabela hakkında Sıkça sorulan sorular

    Kayan yazı LED tabelanın programı nedir?

    Kayan yazı LED tabelanın programının adı “PowerLed” olup kullanması oldukça basittir. Kullanım anlamında ofis programlarından çok farklı olmamakla beraber, yalnızca alışılması gereken bir arayüzü vardır ve bu arayüz de gayet basittir.
    Kayan yazı LED tabelanın programını nereden bulabilirim?

    daha fazla bilgiyihttps://ledtabelam.net/ den alabilirisiniz
    Kayan yazı LED tabela programı “PowerLed”i sitemizden alt bölümde programlar kısmından “PowerLed indir” yazan kısımdan indirebilir ve kurabilirsiniz.
    Programı nasıl kullanırım?
    PowerLed programının kullanımı oldukça basittir. Yükledikten sonra programın simgesine çift tıklayıp açınız. Karşınıza boş bir ekran çıkacaktır ve bu ekranda siyah bir panel göreceksiniz. Bu siyah panel sizin tabelanızı temsil etmektedir. Tabelanızın ölçüsünü belirlemek için üst araç çubuğunda bulunan “Araçlar” kategorisinden “Ayarlar” sekmesine tıklayınız. Karşınıza çıkan şifre ekranına “168” giriniz. Programın her yerinde şifre aynıdır. Karşınıza çıkan ekrandan “yükseklik” ve “genişlik” ölçüsünü doğru bir şekilde giriniz. Sonrasında tarama ayarı için panel tipini “1/4” seçiniz. Daha sonra renk sekmesinde “R”nin seçili olup olmadığını kontrol ediniz. Bu aşamalar sadece bir kez uygulanması gereken işlemlerdir. Bundan sonrasında bir daha ayarlar sekmesinden herhangi bir alanda değişiklik yapmanıza gerek kalmaz.
    Programda nasıl yazı oluştururum?
    Önceki soruda bahsettiğimiz ayarlamaları yaptıktan sonra programınız yazı yazmaya hazır demektir. Ana ekrana geldiğinizde “Program” ikonuna tıklayınız. Bu ‘program’ sizin yazacağınız yazının içinde yer alacağı bir alandır ve her eklemek istediğiniz yazı için ayrıca program eklemeniz gerekmektedir. Program ekledikten sonra “Metin” ikonuna tıklayınız. Böylelikle yazı aracı eklemiş olursunuz, sonrasında metin aracının içerisinde tıpkı ofis programlarında olduğu gibi bir yazı ekranı bulunmaktadır. Kalınlık, boyut, yazı tipi, hizalama ve harf-satır aralığı gibi özellikler mevcuttur. Bu ekranda yazınızı büyük harflerle yazınız ve istediğiniz boyut, hizalama gibi ayarlamaları yapınız.
    Programda yazıya nasıl efekt veririm?
    Programda yazınızı yazdıktan sonra kayan yazı LED tabelanızda görmek istediğiniz efekti ayarlamak için yazı yazdığınız bölümün solunda kalan alandan efekt seçimi yapabilirsiniz. “İşlem” yazan sekmeden efekt türünü seçebilir, “hız” sekmesinden efektin hızını ayarlayabilir, “dur” sekmesinden de efekt görüldükten sonra kaç saniye daha tabelanızda yazının gözükeceği süreyi seçebilirsiniz. Ayrıca o alanın solunda bulunan “çerçeve” sekmesinden de yazınıza çerçeve ekleyebilirsiniz.



    Yaptığım programı LED tabelaya nasıl aktarırım?
    Programda yazınızı yazdıktan sonra üst sekmede bulunan “USB’ye Ver” ikonuna tıklayınız. Karşınıza çıkan ekrandan önce takılı olan USB diskinizi seçiniz. USB seçimini yaptıktan sonra “panel parametreleri dahil” seçeneğini işaretleyiniz ve “168” olan şifreyi giriniz. Şifreyi girdikten sonra “Kaydet” butonuna tıklayınız. Böylelikle USB diskinize yazınız aktarılmış olacaktır.
    Kayan Yazı LED Tabelamda Yazıyı Nasıl Oynatırım?
    USB diskinize aktardığınız yazınızı kayan yazı LED tabelanızın USB girişine takınız. LED tabelanızda “USB V.06.5 OK!” gibi bir yazı yazacaktır. Bu yazıyı gördükten sonra USB diskinizi kayan yazı LED tabelanızdan çıkarabilirsiniz. Diski çıkardığınız anda yazınız oynamaya başlayacaktır.
    Ürünlerde Garanti Mevcut Mudur?
    Tüm ürünler 1 yıl parça değişim garantilidir. Buna kayan yazı LED tabelalar da dahildir. LED tabelanızda 1 yıl içinde meydana gelebilecek donanımsal parça kaynaklı olan arızalar sonucunda doğrudan arızalı parçanın değişimi yapılır.
    Kayan Yazı LED Tabelalar Su Geçirir Mi?
    Kayan yazı LED tabelanız dış ortam kullanımına uygundur ve su geçirmezdir. CNC kasanızı üstten delmediğiniz sürece hiçbir şekilde su geçirmez ve mevsim koşullarına göre dayanıklıdır. LED paneller üzerinde bulunan şapkalar sayesinde hem güneş ışınlarına karşı hem de suya karşı dayanımı mevcuttur.

    https://ledtabelam.net/ daha fazla bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinkaya34 -- 8 Aralık 2019; 13:22:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.