Şimdi Ara

Led projeksiyon cihazlarından lcd veya dlp cihazları kadar iyi görüntü alabilir miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • alimefe A kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba. Araştırmalarım sonucunda şu an için LG PH550 modelini belirledim. Bu ürünün olumsuz bir yönü veya mühim bir eksiği olup olmadığı konusunda yorumda bulunabilecek kimse var mıdır? Alternatif başka bir marka-model önerisi varsa yazarsanız sevinirim. Promacto'nun yeni ürününü de bekleyip değerlendireceğim.
    Ayrıca LG PH550'de Türkiye'de bulunan cihazlarla yurt dışında bulunanlar arasında bir fark var mıdır? Şu an için Türkiye fiyatı daha ucuz Avrupa'ya göre. Bilgisi olanlar cevaplayabilirse teşekkür ederim..
  • screen2017 S kullanıcısına yanıt
    hocam beyaz perde değilde gamma screens gibi 16:9 sinematik format kontrast gri perde tercih etmeniz daha sağlıklı olur,
  • Benq TH670 ve Benq W1110 kıyaslama yaparsak hangisi götürür acaba? 3D'yi ön planda tutuyorum.

    Ya da BenQ W1070 mi tercih edilmeli bilgisi tecrübesi olan varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanax70

    Benq TH670 ve Benq W1110 kıyaslama yaparsak hangisi götürür acaba? 3D'yi ön planda tutuyorum.

    Ya da BenQ W1070 mi tercih edilmeli bilgisi tecrübesi olan varmı


    sadece th670 veya w1110 a odaklandıysanız w1110 ev sinema projeksiyonu olması açısından tercih etmenizi öneririm. th670 data projeksiyonudur. th670 in kontrast değeri daha düşük veya fan sesi daha yüksek gibi özelliklerinden dolayı ev kullanımı için ikinci planda kalıyor.
    w1070 artık üretilmeyen eski bir model, bu modeli düşünmeyin bile.
    benq ya alternatif epson veya optoma da modeller mevcut.
    imkanınız varsa deneyerek almalısınız.
  • "newonw1" dediklerine ek olarak, BenQ nun W serisi ev sinema modelleridir. TH veya MH FHD serisi ise data modellerdir. W serisinde görüntü performansı, data modellere göre çok daha yüksektir.
    W1070 ve W1070+ üretimi bitti, uygun fiyata bulursanız tabiki alabilirsiniz. Yeni modeller W1090, W1110 çok farkı olmayan 2 model bütçenize göre karar verebilirsiniz.
  • Bilgileriniz teşekkür ederim. W1110 içime sindi..
  • felemboor F kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel bi tv alıp önüne temperli (kırılmaz) cam taktırabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 16 Şubat 2017; 12:44:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casparza


    quote:

    Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

    LED projeksiyonların üretim amacı aslıda lambadan tasarruf yapmaktan ziyade ışık gücünün çok fa önemli olmadığı taşınabilecek kadar küçük projeksiyon üretmek amacıyla PICO adı verilen genellikle de dlp çiplerini kullanan cihazlar için kullanılmaya başlamıştı. Ancak Casio firması bu işte çok ilerledi ve ofislerde az yer kaplayan led projeksiyonlar üretti ama asıl hedefleri ev elektroniği olmadığından LG çok akıllıca bir hamleyle PF serisi projeksiyonları satmaya başladı.
    Şimdi klasik lamba kullanan Projeksiyonlara alternatif ürünler ancak bilinmesi gereken konu ışık gücü ve gör-ntü kalitesi. Bunun için her iki teknolojiyi yanyana izlemeniz gerek.
    Ben PF1500 ile Benq 1070 i aynı ortamda izledim.Kesinlikle 1070 i tercih ederdim (parlaklık kontrast renk doğruluğu bakımından) ancak PF1500 de oldukça başarılıydı .
    1000ust için aynı şeyi söyleyemeceğim maalesef ışık gücü çok uetersiz kontrast felaket kötü ge mutlaka dümdüz bir zemin istiyor .

    doğru bir tespit.
    Ev sineması için led uygun bir cihaz değil düşüncesindeyim. Zaten yapım amaçları da bu değil. Amaç portatif olması ve lamba ömrünün uzun olması. Bu giriş seviyesi LED modellerinden W1070 veya HD28 görüntüsü almak mümkün değil. Alınma amacı sadece ev sinemasıysa bir daha düşünün derim.

    Dostum en son tecrübelerin bu zamana kadar ne oldu? DLP mi lambalı mı? Sinema için. LED Projeksiyonlarda dlp olmuyor mu? Neye bakmak gerek?




  • felemboor F kullanıcısına yanıt
    Bu cihazları da toz birikmesi sonucu hava yollarını tıkayıp artan ısı bozuyor. Bunlara arada sırada 2-3 ayda bir makine ile hava tutmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.