Şimdi Ara

Led Panel alıp Led Kayan yazı tabelası yapmak !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yapı marketimize led kayan yazı tableası yapmayı düşünüyordum uzun süredir araştırıyordum bugün bir sitede tesadüfen bu led panellerin ayrıca satıldığını gördüm

16 cm x 32 cm mavi kırmızı sarı yeşil hangi renk isterseniz paneller 15 $ dan satılıyor üstelik yanında

Panel ile beraber 1 adet silikon conta, 1 adet power kablosu, 1 adet data kablosu bereberinde gönderilir.

ibaresi yazıyor.

Misal ben bu panellerden 2 veya 3 adet alsam yan yana koyup yine bu sitede satılan led tabelalardan alıp içersine yerleştirsem led tabelamın kayan yazı kısmını tamamlamış olurum sanırım ...

Yanlız bu led panelleri ne ile süreceğiz ???

Ledleri alıp kendi panel yapayım dedim ama çok masraflı ve zahmetli olduğu için vazgeçtim...

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar !!!
     Led Panel alıp Led Kayan yazı tabelası yapmak !!! Led Panel alıp Led Kayan yazı tabelası yapmak !!! Led Panel alıp Led Kayan yazı tabelası yapmak !!!

• alın burda bunların üretimini gösteren bir video mevcut arkadaşlar bende ayn böyle bişey yapmak istiyorum hazır aldığımız zaman çok pahalı oluyor bu yüzden kendim yapmayı planlıyorum...

Bu arada benim istediğim bu led panelleri sürecek devrenin çokta cafcaflı olmaması sadece bir yöne dğru yavaş veya hızlı kaysa bile kafi benim için tek bir şartım var oda pc ile sürekli haberleşebilen bir led panel sürücü lazım fiyatları istediğim zaman değiştirip yeniden reklam yapabilmeliyim...

işte link izleyin :

http://www.youtube.com/watch?v=_irpGQCxp2M

işte bu

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

alın burda bunların üretimini gösteren bir video mevcut arkadaşlar bende ayn böyle bişey yapmak istiyorum hazır aldığımız zaman çok pahalı oluyor bu yüzden kendim yapmayı planlıyorum...

Bu arada benim istediğim bu led panelleri sürecek devrenin çokta cafcaflı olmaması sadece bir yöne dğru yavaş veya hızlı kaysa bile kafi benim için tek bir şartım var oda pc ile sürekli haberleşebilen bir led panel sürücü lazım fiyatları istediğim zaman değiştirip yeniden reklam yapabilmeliyim...

işte link izleyin :

işte bu

Merhaba hocam.

Konu hakkında fazla bilgim yok ancak ledleri süreceğiniz pic e bu şekilde belki uzaktan erişebilirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

alın burda bunların üretimini gösteren bir video mevcut arkadaşlar bende ayn böyle bişey yapmak istiyorum hazır aldığımız zaman çok pahalı oluyor bu yüzden kendim yapmayı planlıyorum...

işte link izleyin :

işte bu

Merhaba hocam.

Konu hakkında fazla bilgim yok ancak ledleri süreceğiniz pic e bu şekilde belki uzaktan erişebilirsiniz?

hocam pek açıklayıcı olmasa da yine tşk ederiz ama daha detail bilgiye ihtiyacım var

• quote:

quote:

quote:

işte link izleyin :

işte bu

Merhaba hocam.

hocam pek açıklayıcı olmasa da yine tşk ederiz ama daha detail bilgiye ihtiyacım var

http://forum.donanimhaber.com/m_40512051/f_//tm.htm#40512051

Pardon linki unutmuşum.

• quote:

quote:

işte link izleyin :

işte bu

Merhaba hocam.

hocam iyi güzelde ben led panelleri daha ucuza buldum kırmızı 16x32 panel 9 $ diğer renkliler 15 $ dan satılıyor...

led panel sürücü ler bana biraz pahalı geldi yani şu ana kadar öğrendiğim

2 adet 16x32 cm led panel 30 $

1 adet 16x64 cm led tabela metal kasası 23 $

1 adet Led panel sürücü 40 $

1 adet 12 volt 5 amper 60 watt smps 11 $

yani neredeyse 104 $ a geliyor oda 227 tl yapıyor

sonuç hesap ortada sıra babamı kandırmaya geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 19 Şubat 2014; 23:35:58 >

• quote:

quote:

quote:

işte link izleyin :

işte bu

Merhaba hocam.

hocam iyi güzelde ben led panelleri daha ucuza buldum kırmızı 16x32 panel 9 $ diğer renkliler 15 $ dan satılıyor...

led panel sürücü ler bana biraz pahalı geldi yani şu ana kadar öğrendiğim

2 adet 16x32 cm led panel 30 $

1 adet 16x64 cm led tabela metal kasası 23 $

1 adet Led panel sürücü 40 $

1 adet 12 volt 5 amper 60 watt smps 11 $

yani neredeyse 104 $ a geliyor oda 227 tl yapıyor

sonuç hesap ortada sıra babamı kandırmaya geldi

Bende fikir çok ta para yok. Malzeme alamıyorsun, çeşitli cihazları almak istiyorum ama bazen mecbur biriktirdiğimi yemek zorunda kalıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu işi ticari anlamda yapan bir firma olarak şunları söylemek isterim.Ledleri Kendiniz alıp aynı sıklıkta ve düzende dizemezsiniz:) Led panelleri yani modülleri sürmek için bir adet kontrol kartına ihtiyacınız var. Bu kontrol kartlarının birçok çeşiti var. Sizin sorunuzdan anladığım kadarıyla kayan yazı tabela yapmak istiyorsunuz bunun için en yayğın olarak kullanılanı usb girişli kontrol kartlarıdır. usb kontrol kartlarının hd olanını tercih etmenizi öneririm grafikler,animasyonlar,yazılar led ler daha canlı yanması ve oynatması için. Panellere gelince piyasada envai çeşit led panel mevcut bunların fiyatları 10$ ila 50 $ arasında değişir bu fiyat renk, led ömrü ve özelliklerine göre değişmekte. Son olarak led panel modüllerlerle birlikte gönderilen silikonlar cihazınızı korumaz dış mekanda kullanmayınız. Umarım sorularınıza cevap olmuştur. Dilerseniz Led panel ve tüm led ürünlerini buradan inceleyebilir videolarını izleyebilirsiniz.http://www.devled.biz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVLED -- 23 Şubat 2014; 20:22:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVLED

Merhaba bu işi ticari anlamda yapan bir firma olarak şunları söylemek isterim.Ledleri Kendiniz alıp aynı sıklıkta ve düzende dizemezsiniz:) Led panelleri yani modülleri sürmek için bir adet kontrol kartına ihtiyacınız var. Bu kontrol kartlarının birçok çeşiti var. Sizin sorunuzdan anladığım kadarıyla kayan yazı tabela yapmak istiyorsunuz bunun için en yayğın olarak kullanılanı usb girişli kontrol kartlarıdır. usb kontrol kartlarının hd olanını tercih etmenizi öneririm grafikler,animasyonlar,yazılar led ler daha canlı yanması ve oynatması için. Panellere gelince piyasada envai çeşit led panel mevcut bunların fiyatları 10$ ila 50 $ arasında değişir bu fiyat renk, led ömrü ve özelliklerine göre değişmekte. Son olarak led panel modüllerlerle birlikte gönderilen silikonlar cihazınızı korumaz dış mekanda kullanmayınız. Umarım sorularınıza cevap olmuştur. Dilerseniz Led panel ve tüm led ürünlerini buradan inceleyebilir videolarını izleyebilirsiniz.http://www.devled.biz/

hocam bilgilendirdiğiniz içn çok tşk ederim.

Ben led panelleri iç mekanda kullanacağım

benim yapmak istediğim şey 3 adet 16x32 cm led panel alıp yanyana birleştirip bir led tabela yapmak istiyorum.

yani ben öyle çok animasyonlu grafikli bir panel yapmak istemiyorum. yazılar standart biçimde kaysın yeter çok cafcafa gerek yok.

usb girişli grafik kontrol kartı kaç $ civarında ??

birde bu led tabelayı besleyecek 5 volt 20 amper civarı smps adaptör vs almam gerekecek.

• quote:

quote:

hocam bilgilendirdiğiniz içn çok tşk ederim.

Ben led panelleri iç mekanda kullanacağım

benim yapmak istediğim şey 3 adet 16x32 cm led panel alıp yanyana birleştirip bir led tabela yapmak istiyorum.

yani ben öyle çok animasyonlu grafikli bir panel yapmak istemiyorum. yazılar standart biçimde kaysın yeter çok cafcafa gerek yok.

usb girişli grafik kontrol kartı kaç $ civarında ??

birde bu led tabelayı besleyecek 5 volt 20 amper civarı smps adaptör vs almam gerekecek.

Rica ederim usb girişli kontrol kartlarını 30 40 $ civarında temin edebilirsiniz.
    5 volt 20 amper adaptör 25 35 $ civarı bir fiyata temin edilebilir
    bu fiyat aralıkları ürün kalite ve özelliklerine göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVLED -- 23 Şubat 2014; 20:49:21 >

• hocam usb giriş kontrol kartına 40 $ çok para 20-25 $ anca verilir

adaptörü neye göre seçiyoruz wattı ney belirliyor ?

3 adet panele kaç watt adaptör gerekir hocam
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    siz 20$ verin ucuz olanı kullanın bu konuda benim söyleyebileceğim birşey yok.
    kablo kalınlığı ve panel sayısı belirler.
  • quote:

hocam aynen dediğiniz gibi biraz kaliteli malzeme kullanayım bende sonra ne olur ne olmaz
  • quote:

quote:

hocam aynen dediğiniz gibi biraz kaliteli malzeme kullanayım bende sonra ne olur ne olmaz

Aslında ne olacağı tecrübeyle sabit. ledler sönük yanar vs dengesiz beslenme vs sonucu ömrü kısalır vesselam bi işe yaramaz yenilediğinizde size çok daha pahalı gelmiş olur. tercih sizin benim önerdiğim fiyatlar en uygun olanları:) size kolay gelsin.
  • o zaman usb kontrol kartı 35 $ led paneller 3 adedi 15 $ dan 45 $ adaptör 20 $ kablo vs 5 $ desek toplam 105 $ yapar oda bugünkü kura göre 105 $ x 2,19 tl dan 229 tl bişe yapar

cumartesi günü karaköy selanik pasajından alacam inş.
  • 3 adet yanyana koyup kırmızı renk bir kayan yazı tabela yaptığımızı düşünelim;
    3 adet p10-kırmızı 3x22tl = 66tl
    1 adet tfsu kart ..........20tl
    cnc kasa 96x16cm ..........60tl
    1 adet 5volt 20 amp trafo....28tl
    toplam......174 tl
    bağlantı vidaları kasa ile beraber
    program cd si kart ile beraber
    elektrik ve data kabloları paneller ile beraber ücretsiz gelir.
    bunların dışında sadece bir usb ye ihtiyacınız var.

teknik sorularınız için 444 91 68 arayabilirsiniz.

https://www.allesithalat.net/kategori/174/p10-panel-cesitleri.html

https://www.allesithalat.net/anasayfa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.