Şimdi Ara

led ekranlı laptop ve ıslak mendil bileşimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaş, laptop alalı 1 ay olur ve ekranı temizlemek için ıslak mendili seçer. sonra bir bakarki laptop çalışıyor fakat ekran simsiyah...ekranda görüntü yoktur..ve olaylar gelişir...

sizce sorun ıslak mendilde mi beyler..gitti çocuğun laptopu lan

not: o kişi kesinlikle ben değilim..benm ekran tüplü...çamaşur suyuyla çitile bişey olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: samez

bir arkadaş, laptop alalı 1 ay olur ve ekranı temizlemek için ıslak mendili seçer. sonra bir bakarki laptop çalışıyor fakat ekran simsiyah...ekranda görüntü yoktur..ve olaylar gelişir...

not: o kişi kesinlikle ben değilim..benm ekran tüplü...çamaşur suyuyla çitile bişey olmaz yani

arkadaşın ekranı hakkında bir bilgim yok fakat ben CRT monitör(tüplü) kullanıyorum size katılıyorum yani ben philips 107/E5 kullanıyorum güç kayağına bağlı değil yıldırımlı havada monitör bozulmuyor ama güç kaynağı nalları dikiyor. o derece eski monitörler sağlam yani

• quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

quote:

Orijinalden alıntı: samez

bir arkadaş, laptop alalı 1 ay olur ve ekranı temizlemek için ıslak mendili seçer. sonra bir bakarki laptop çalışıyor fakat ekran simsiyah...ekranda görüntü yoktur..ve olaylar gelişir...

arkadaşın ekranı hakkında bir bilgim yok fakat ben CRT monitör(tüplü) kullanıyorum size katılıyorum yani ben philips 107/E5 kullanıyorum güç kayağına bağlı değil yıldırımlı havada monitör bozulmuyor ama güç kaynağı nalları dikiyor. o derece eski monitörler sağlam yani

aynen yeri geldiğinde iki tane yapıştırırsın gıkını çıkarmaz bunlar...yeniler öylemi...dokunsan direk babasının fabrikasına dönüyo

ama bunlarda bi yere götürmeye kalksan eşek ölüsü gibi maşallah...

• ıslak mendilin lcd yi açılmayacak şekilde bozacağını sanmam, yine de her durumda lcd silmede ekran kapalı olmalı. arkadaşınızın sorunu muhtemelen başka bir sebeptendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

ıslak mendilin lcd yi açılmayacak şekilde bozacağını sanmam, yine de her durumda lcd silmede ekran kapalı olmalı. arkadaşınızın sorunu muhtemelen başka bir sebeptendir

lcd değil hacım led ekran...bi yerde okumustum alkol ve türevleri kesinlikle kullanılmamalı yazıyordu..ıslak mendil dediğim olay kolonyalı poposil varya o yani....windows çöktüğündede böyle birşey yapar ama uzaktan kim nası bilsin...çünkü bende sizin gibiyim oda bana faceden anlatıyor taa sorununu...işte arandığım bir kaç öneri...
  • led mi lcd mi olduğunu yazmamıştın, led ekran laptop alıyorsan bazı şeyleri de göz önüne alacaksın, biliyorsunuzdur tüp lcd led geçişini, enerji tüketimi azalır ama kalite, uzunömürlülük de bununlla beraber azalır. led ekran hakkında fazla bilgi sahibi değilim, kullanım detaylarını da pek bilmem ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

led mi lcd mi olduğunu yazmamıştın, led ekran laptop alıyorsan bazı şeyleri de göz önüne alacaksın, biliyorsunuzdur tüp lcd led geçişini, enerji tüketimi azalır ama kalite, uzunömürlülük de bununlla beraber azalır. led ekran hakkında fazla bilgi sahibi değilim, kullanım detaylarını da pek bilmem ;)

hacı neyse sen dalgınsın galiba bugün biraz...biraz saçmalamışın...başlıkta zaten led ekran yazıyo...+led ekranlı laptopu alan ben değilim bazı şeyleri göz önüne alıyım...anladığım kadarıyla yazılan şeyleride pek okumamışsın..neyse kolay gele...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • (: başlık konusunda evet dalgınlığıma gelmiş, fakat "led ekran laptop alıyorsan bazı şeyleri de göz önüne alacaksın" cümlesi genel di, hitaben değil.
  • Islak mendille bi alakası olduğunu sanmıyorum arkadaşım sürekli böyle temizliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: extácy

Islak mendille bi alakası olduğunu sanmıyorum arkadaşım sürekli böyle temizliyor

led ekranı sürekli poposille temizliyor ve bişe olmuyor ha vay be...nası bir teknik kullanıyo o öyle
  • poposil le popo silinir, led degil.bide popo sildigi gibi sildiye mustehak:) Alkol ekranin kenarindan iceri kacmis olabilir..ama sanmiyorum.buyuk ihtimal sistemde srun vardir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abksystem32

poposil le popo silinir, led degil.bide popo sildigi gibi sildiye mustehak:) Alkol ekranin kenarindan iceri kacmis olabilir..ama sanmiyorum.buyuk ihtimal sistemde srun vardir..

onuda hiç anlamam ha...yakmaz mı alkollü şey popoyu nese konudan sapmayalım...hpymiş aldığı laptop...1 ayda bozulma ihtimali var mı ki yav?
  • HP ise var usta inanırım =) vala ben camsil ile siliyorum 7 aydır ve tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

HP ise var usta inanırım =) vala ben camsil ile siliyorum 7 aydır ve tık yok

harbi o kadar kötü mü hp laptop...lan 2 bin bayıldı bide çocuk...ee kim vercek şimdi kötü haberi?
  • garantiye yollasın abi.desin popomu silcekken elim led ekrana kaçtı :)anlayısla karsılarlar
  • Islak mendilin ıslaklığına bağlı olabilir. Damla damla akıyorsa bozabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.