Bildirim
Led Ekranıma Telefon Düşürdüm çizikler oluştu nasıl giderilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin
Allah belamı verdi telefonu sallıyordum tutarken tutamadım ekrana çarptı suan 3 ayrı noktada beyaz çizik var ufak uak güzel ekran sımdı gozum orda tüm ders çalışma hevesimde kaçtı
bunu giderme yolu varmı boya haricinde
-
şurda dursun benimde iş yerindeki ekranda çizik var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk ekrana çarpmadıysa plastik çerçeve kısmına çarptıysa bişey olmaz. -
Beyaz çizik değildir.Ölü pikseldir.Ankesörlü telefon mu düşürdün? -
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Direk ekrana çarpmadıysa plastik çerçeve kısmına çarptıysa bişey olmaz.
çerçeveye çarptı evet ekranda bırsey yok ama daha yenı almıştık 1 sene bile olmadı ve 670 kagıt bayılmıştım sağ altta unuttunca geçer tarzında birşey ama yinede morelım bozuk -
Herzaman ekrani degistirebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 29 Mayıs 2012; 23:46:15 >
quote:
çerçeveye çarptı evet ekranda bırsey yok ama daha yenı almıştık 1 sene bile olmadı ve 670 kagıt bayılmıştım sağ altta unuttunca geçer tarzında birşey ama yinede morelım bozuk
Markası ve modeli nedir ? -
sticker gibi bişey yapıştır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Direk ekrana çarpmadıysa plastik çerçeve kısmına çarptıysa bişey olmaz.
çerçeveye çarptı evet ekranda bırsey yok ama daha yenı almıştık 1 sene bile olmadı ve 670 kagıt bayılmıştım sağ altta unuttunca geçer tarzında birşey ama yinede morelım bozuk
Beyaz beyazsa al bi boya kalemi boya. Sonuçta monitör işlevinden birşey kaybetmedi, birde ekrana gelseydi direk çöpe giderdi. -
Çerçeve siyahsa boyası sökülmüştür muhtemelen. Satılan özel boyaları var bildiğim kadarıyla, onları kullanabilirsin. -
tamam malınızı koruyun kollayında bu kadarda kölesi olmayın be kardeşim , söze gelince hepiniz fight club çısınız
-
Görmemişin bi telefonu olmuş salla sallamış ledini kırmış
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
ne görmemişi kafamda film senaryosu cızıyordum senaryoda telefonu havaya atım tutmak vardı ayrıca nokia 1112 2002 model -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
ne görmemişi kafamda film senaryosu cızıyordum senaryoda telefonu havaya atım tutmak vardı ayrıca nokia 1112 2002 model
tmm la bide hava atıyo. hem görmemiş hem hava atıyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X