Şimdi Ara

Led Ampul E27 8W Wiselite 19 TL TEKZEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
8.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kabaca Osram 'ın 20W lık tasarruflu ampullerinden biraz daha az ışık verir diye hesaplayabilirsiniz. 25m2 için 3 taneden az yeterli gelmeyebilir
  • Beyaz ışık 8w olanı yine aynı fiyattan satışta, sarı ışık olanı ise 16,90 TL. Sarı olanın lümen değeri biraz daha düşük. Almak isteyenler bakabilir. Uzun bir süre 25 liradan sattılar.

http://www.tekzen.com.tr/led_ampul_gunisigi_e27_8w_daylight_wis_/162472
  • bu led fiyatları ne zamana düşer tahmini olan varmı?
  • catalyst kullanıcısına yanıt
    +1
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Carrefour'dan bu ürünü aldımhttps://www.carrefour.com.tr/reyon-detay#/vitoone-led-ampul-8w-led-e27-64k
    evdeki tüm philips tasarruflu ampüllerle değiştirdim
    Philips 15 watt tasarruf ampullerle birebir aynı ışık gücünü elde ettim (belki biraz daha lümen olarak ledler daha iyi diyebilirim)

Carrefour'dan aldığım 8 watt ledlerin kaliteli bir görünümü var CE belgeli
    Tekzende satılan ledleri görmedim birşey diyemiyeceğim ama:bu ürün için 19 tl çok
  • impossible kullanıcısına yanıt
    Carrefour'daki 8w ledler 500 lümen Tekzen'deki 8W Wiselite ledler 830 lümen. Bence Tekzen'dekiler daha kaliteli üstelik verdiği ışığın rengi daha iyi ve daha fazla aydınlatıyor. Vitoone 180 derece Wiselite 270 derece ışık veriyor. Fiyat diğer markalara göre yüksek geçen sene 15 liraydı.

Bazı illerdeki Bimlerde 8 w ledler var 9,5 liraymış yanlış hatırlamıyorsam 770 lümendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 21 Temmuz 2014; 19:18:50 >
  • hepsiburada.com da ki buna göre daha sıcak fırsat o zaman

Osakalight 10W Led Ampul - Beyaz

18,90 TL 900 Lümen
  • Arkadaşlar bende 3 duylu iki adet avize var. Salonun büyüklüğü 12 veya 14 m2.http://www.hepsiburada.com/liste/petrix-3w-led-ampul-beyaz-isik-3lu-paket/productDetails.aspx?productId=hrpanpa0303&categoryId=13006524 adresindeki 3 lü led ampulden 2 tane alsam, 6 ampulü de avizelere taksam yeterli aydınlatma elde edebilir miyim ? Ampuller 200 lümen olarak görünüyor ama pek anlamıyorum bu işlerden. Normal tasarruflu lambanın harcadığı kadar elektrik harcayıp salonu aydınlatabilmeyi istiyorum. Led ampül ile mümkün mü böyle birşey ? Önerilerinize açığım. Teşekkürler.

• hepsiburadaki 3 watt led ampullerden uzak dur 5 para etmez
    aynısını metrodan almıştım hiç beğenmedim daha sonra
    carrefourdan 8 watt aldım çok memnunum yine burada 4,5 ve 5 watt olanları var bunlara bak derim
    yine forumdan 4,5 watt olanları 25-30 metrekare salon için 4-5 tane takıp kullanan vardı yeterli olmadığını söylemişti
  • 3 watt led ampül anca antre için işe yarar ben aldım ve o noktalarda kullanıyorum çok da güzel.

salon oturması odası için 10 watt led gerekli en az tabi lümen sayısı esas olan
  • Simit-Floresan-Ampul 8 tl fiyat iyimi sizce
  • Geçenlerde migrosta 8 w led ampul 15 TL ydi. Bilinen bir marka değildi ama sağlam birşeye benziyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekzen bu ampulleri 17 TL yapmış. Ayrıca Kipa 'da Leva marka 5W led ampul 7.20 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Tekzen bu ampulleri 17 TL yapmış. Ayrıca Kipa 'da Leva marka 5W led ampul 7.20 TL

Daha önce leva marka 2'li tasarruf ampulü almıştım, (2tanesi 5 TL) aydınlatmasından memnun kalmadım.
    kipada leva marka Led lambalara baktım, dizaynı gayet güzel ama aydınlatma gücünü (lümenini) yazmamışlar. Yeterince aydınlatacagını düşünmüyorum.
    5w = 7.20 TL
    7w = 14 TL pahalı geldi bana.

Carreforusada led ampuller 5w=8w= 10 TL
    viitone marka led ampul 8W=60W= 500 lümen (üzerinde yazan değer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimselim -- 26 Ağustos 2014; 23:25:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.