Şimdi Ara

Leaverlardan bıktım usandım artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demacia bence bu biraz çocukluğa kaçıyor sen noobsun dediler banane banane küstüm işte diyerek geri çekilinir mi ? Dün aynı durumu TR sunucusunda yaşadım Olaf taktı bana adam sürekli Garen sen noobsun garen adamları besledin v.s. halbuki kendi dariusu besledi ben top solo oynadım ve 1 kill alabildiler sadece :) Buna rağmen bana söylediği hiç bir lafa aldırmadım tank kastım şampiyonumu ve 5 kişi arasına girip arkamdan takımıma kestirdim bütün rakipleri maç sonunda ne mi oldu ? Olaf pat diye çıktı gitti karşı takımdan bazıları oyun esnasında bana sövdü :D Ama oyun bitip çıktığımda 3 onurlu rakip puanı almıştım :) Kısacası sen yoluna bak her yerde çıkar böyle çömezler.

Fireware arkadaşıma da katılıyorum buna farklı çözümler de düşünülebilir aslında mesela karşı takım sayıca üstün olunca damage ve defansları biraz düşürülebilir veya eksik olan takımın minyonları güçlendirilebilir v.b. bir çok çözüm olabilir veya oyuncu çıkınca o şampiyon otomatik bot olarak devam edebilir v.s. v.s. bir kampanya düzenlemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

TR'ye gel hele sen.Bir kişi 5 dk. afk kalıyor,o geliyor diğeri gidiyor markete pazara.

Aynen, 4-5 aydır girmiyordum hesabım tr ye atılmış bir oyun attım hayattan soğudum. Şimdi westte 0 da hesap açıyorum gene

Orijinalden alıntı: cagataymy

Demacia bence bu biraz çocukluğa kaçıyor sen noobsun dediler banane banane küstüm işte diyerek geri çekilinir mi ? Dün aynı durumu TR sunucusunda yaşadım Olaf taktı bana adam sürekli Garen sen noobsun garen adamları besledin v.s. halbuki kendi dariusu besledi ben top solo oynadım ve 1 kill alabildiler sadece :) Buna rağmen bana söylediği hiç bir lafa aldırmadım tank kastım şampiyonumu ve 5 kişi arasına girip arkamdan takımıma kestirdim bütün rakipleri maç sonunda ne mi oldu ? Olaf pat diye çıktı gitti karşı takımdan bazıları oyun esnasında bana sövdü :D Ama oyun bitip çıktığımda 3 onurlu rakip puanı almıştım :) Kısacası sen yoluna bak her yerde çıkar böyle çömezler.

Fireware arkadaşıma da katılıyorum buna farklı çözümler de düşünülebilir aslında mesela karşı takım sayıca üstün olunca damage ve defansları biraz düşürülebilir veya eksik olan takımın minyonları güçlendirilebilir v.b. bir çok çözüm olabilir veya oyuncu çıkınca o şampiyon otomatik bot olarak devam edebilir v.s. v.s. bir kampanya düzenlemekte fayda var.

+1907 oynamıyorum ben oynamıyorum bana noob dedi :( hahaha :D

• quote:

Demacia bence bu biraz çocukluğa kaçıyor sen noobsun dediler banane banane küstüm işte diyerek geri çekilinir mi ? Dün aynı durumu TR sunucusunda yaşadım Olaf taktı bana adam sürekli Garen sen noobsun garen adamları besledin v.s. halbuki kendi dariusu besledi ben top solo oynadım ve 1 kill alabildiler sadece :) Buna rağmen bana söylediği hiç bir lafa aldırmadım tank kastım şampiyonumu ve 5 kişi arasına girip arkamdan takımıma kestirdim bütün rakipleri maç sonunda ne mi oldu ? Olaf pat diye çıktı gitti karşı takımdan bazıları oyun esnasında bana sövdü :D Ama oyun bitip çıktığımda 3 onurlu rakip puanı almıştım :) Kısacası sen yoluna bak her yerde çıkar böyle çömezler.

Bilmem beni nasıl görürsen gör. Ben sana aşağılayıcı laf kullanmıyorsam, sen de bana karşı kullanamazsın. Dediğim gibi; Karma'ya inanırım. Kendi adalet sistemim bu diyelim. Bana karşı böyle yapacaksan, bu oyunu kaybedeceksin.

Edit: Bir hata yapmışımdır, diyebilir. Yani her şeyde değil bu. Hak ettiysem söyleyebilir. Mükemmel bir oyuncu değilim ne de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 21 Kasım 2012; 13:00:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Bilmem beni nasıl görürsen gör. Ben sana aşağılayıcı laf kullanmıyorsam, sen de bana karşı kullanamazsın. Dediğim gibi; Karma'ya inanırım. Kendi adalet sistemim bu diyelim. Bana karşı böyle yapacaksan, bu oyunu kaybedeceksin.

Edit: Bir hata yapmışımdır, diyebilir. Yani her şeyde değil bu. Hak ettiysem söyleyebilir. Mükemmel bir oyuncu değilim ne de olsa.

Arkadaşım beni yanlış anladın. Ben sana hakaret etmek istemedim böyle bir şey de yapmadım genelleme yaparak kendi hareket halimi dile getirdim. Senin görüşüne saygı duyarım aman diyeyim kötü niyetle bir şey yazmadım ben.

• Geçen gün jungle oynuyorum ne pull yapıldı ne wraithlere yardım ettiler 1 kelime konuşmuyor adamlar ben de gank atmayacağım dedim topa ve mide sonrasında ise report lee sesleri yükseldi dedim ki beni report ediyor musunuz etmiyor musunuz 15 saniye süre cevap verin.Cevap olarak ediyoruz dedi biri ben de tamam bb dedim bu kadar basit ha ban yedim mi hayır bu işi düzenli olarak yapmazsanız ban yemiyorsunuz şimdi öyle bir şey olsun ağlamaya başlasınlar gene leave atarım normal hallerde neden leave atayım çok çok önemli bir mesele olmadıkça.

Ben de leave atan birisiyim. Hak edersen atarım oyundaki en iyi skor bende, 1 tane hata yapıyorum " omg noob " ee şimdi ne yapacam? afk kalacam kazansınlar bakalım ben ne olsa noobum

Ward almayan support gibisin, çekilmezsin.

Orijinalden alıntı: W

quote:

Ben de leave atan birisiyim. Hak edersen atarım oyundaki en iyi skor bende, 1 tane hata yapıyorum " omg noob " ee şimdi ne yapacam? afk kalacam kazansınlar bakalım ben ne olsa noobum

Ward almayan support gibisin, çekilmezsin.

Ward= 2 Minion + 1 baseye gitme süresi
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.