Şimdi Ara

Leave Cezası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ranked oynarken karakter seçim ekranında hattım bozuk olduğu için 2 kere leave oldu pek leave yapan biri değilim eskiden 1-2 kere yapmıştım yine karakter seçim ekranında -10 elo gitmişti her seferinde bu sefer elo gitmedi sadece süre cezası verdi. Kural mı değişti yoksa bana özel bir durum mu oluştu?

• Aynısı bugün benimde başıma geldi supportla mesajlaşmalar sonucu doğru düzgün bir cevap alamadım kısaca 1gün ban. Tr serverında hesap açtım oynayım diyorum yok oynanmıyor türkçe sesler,kassadinin sesi feedleyen bir teemo falan bıraktım oynamıyorum.
  • Artık champ select ekranında dodge yapanlardan elo düşmüyor yerine 1. dodgen ise 30dk 2. sine 1 saatlik ceza alıyorsun. que cezan varken ARAM oynayabiliyorsun buda ayrı bi güzellik :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Artık champ select ekranında dodge yapanlardan elo düşmüyor yerine 1. dodgen ise 30dk 2. sine 1 saatlik ceza alıyorsun. que cezan varken ARAM oynayabiliyorsun buda ayrı bi güzellik :P

Sağolasın ya,ttnete sövüp duruyordum interneti berbat etti yine diye süre cezası versin problem değil zaten anca geliyor internet geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impression

quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Artık champ select ekranında dodge yapanlardan elo düşmüyor yerine 1. dodgen ise 30dk 2. sine 1 saatlik ceza alıyorsun. que cezan varken ARAM oynayabiliyorsun buda ayrı bi güzellik :P

Sağolasın ya,ttnete sövüp duruyordum interneti berbat etti yine diye süre cezası versin problem değil zaten anca geliyor internet geri

Şampiyonların seçildiği ekranda internetin gitmişse oyuna girer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok dostum,seçildiği ekran gidince oyun aramaya tekrar başlıyor diğerlerinde çıkanada süre cezası geliyor.Oyun başlamıyor,karakteri seçeseye kadar bekliyor sonra otomatik karakter seçmeden oyundan atıyor.
  • 1500 kusur oyun attım bunların içinde 23 leave yaptım.1 hafta ban yemiştim oda baya eskidendi simdi ilgilenmiyorlar bence ban falan.Sıkıntı yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

1500 kusur oyun attım bunların içinde 23 leave yaptım.1 hafta ban yemiştim oda baya eskidendi simdi ilgilenmiyorlar bence ban falan.Sıkıntı yok yani

Eskisi gibi ilgi yok gibi geliyor banada oyuncu sayısı baya arttı zaten.
  • O degilde ben dun ranked atıyodum arkadasla 5 dakika afk olmak zorunda kaldım. Geldigimde iste clientiniz kapanicak falan dedi sonra kapandi actigimda 8 gun ban yediniz yazdi kafayi yedim attim supporta mesaj hala cevap bekliyorum. He oyunuda kazandik ayrica 1 kisi bile raporlamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doodlez* -- 22 Ekim 2012; 15:23:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.