Bildirim
League of Legends Yeni 'Büyüler' İkonları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çekiceğin dandik bir haber videosu ondada hiçbir şeyden emin değilsin. Zaten internette onlarca patch konusu açılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk saniyedeki açılış şeyi machinimiarealmden özenti -
-
haberi gördükten 3 dakika sonra videoyu çekmeye başladım , onlarca bile değil 1 tane bile patch notuna denk gelmedim
İlk not 32 dakika önce yayınlanmış rusya sitesinde var birtane , oda 12.18de .
ben videoyu buraya size 12.24 de koydum -
quote:
Orijinalden alıntı: elitearmyLeader
haberi gördükten 3 dakika sonra videoyu çekmeye başladım , onlarca bile değil 1 tane bile patch notuna denk gelmedim
İlk not 32 dakika önce yayınlanmış rusya sitesinde var birtane , oda 12.18de .
ben videoyu buraya size 12.24 de koydum
Ne yani şimdi dakikanın hesabını mı yapıcaz? Şu anda onlarca patch konusu varken neden senin dandik yarı yanlış yarı doğru videondan bilgi alsın millet?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Madem böyle bir video çekeceksin ses kalitesi güzel olsun kulakları tırlamayan bir ses. -
Bu işe yeni başladım hatalarımı zamanla kapatmaya çalışıyorum , yorumlarınız için teşekkürler.
ama ben burada size en hızlı şekilde haberleri getirmek, son dakika habercisi olarak düşünün. -
Sabah 7'de evden çıkmadan önce 3-4 tane görmüştüm patch notunu. Sen saat 12'de internette düştüğüne inanmaya devam et. -
ben denk gelmedim diyorum ama sizin keyfiniz ... -
Windows'un sahte olduğu yakalanmış video izlerken dikkatimi çekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 4 Aralık 2013; 13:50:10 > -
hatayı 2 gün önce erindim , bilgisayarı 10 gündür kapatmıyorum şimdi herşey gider felan diye .
win8.1 e geçicem ozaman o sorun kalkar -
quote:
Orijinalden alıntı: elitearmyLeader
hatayı 2 gün önce erindim , bilgisayarı 10 gündür kapatmıyorum şimdi herşey gider felan diye .
win8.1 e geçicem ozaman o sorun kalkar
Elektrik faturası op
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 4 Aralık 2013; 14:09:53 > -
gerek yoktu bence video ya -
2 aylık elektrik faturası 597 lira gelmiş -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X