Şimdi Ara

League of Legends Yeni 'Büyüler' İkonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iyi seyirler.

• Çekiceğin dandik bir haber videosu ondada hiçbir şeyden emin değilsin. Zaten internette onlarca patch konusu açılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk saniyedeki açılış şeyi machinimiarealmden özenti
  • haberi gördükten 3 dakika sonra videoyu çekmeye başladım , onlarca bile değil 1 tane bile patch notuna denk gelmedim
    İlk not 32 dakika önce yayınlanmış rusya sitesinde var birtane , oda 12.18de .

ben videoyu buraya size 12.24 de koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elitearmyLeader

haberi gördükten 3 dakika sonra videoyu çekmeye başladım , onlarca bile değil 1 tane bile patch notuna denk gelmedim
    İlk not 32 dakika önce yayınlanmış rusya sitesinde var birtane , oda 12.18de .

ben videoyu buraya size 12.24 de koydum

Ne yani şimdi dakikanın hesabını mı yapıcaz? Şu anda onlarca patch konusu varken neden senin dandik yarı yanlış yarı doğru videondan bilgi alsın millet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem böyle bir video çekeceksin ses kalitesi güzel olsun kulakları tırlamayan bir ses.
  • NeonTrees kullanıcısına yanıt
    Bu işe yeni başladım hatalarımı zamanla kapatmaya çalışıyorum , yorumlarınız için teşekkürler.
    ama ben burada size en hızlı şekilde haberleri getirmek, son dakika habercisi olarak düşünün.
  • Sabah 7'de evden çıkmadan önce 3-4 tane görmüştüm patch notunu. Sen saat 12'de internette düştüğüne inanmaya devam et.
  • ben denk gelmedim diyorum ama sizin keyfiniz ...
  • Windows'un sahte olduğu yakalanmış video izlerken dikkatimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 4 Aralık 2013; 13:50:10 >
  • Mrt32 kullanıcısına yanıt
    hatayı 2 gün önce erindim , bilgisayarı 10 gündür kapatmıyorum şimdi herşey gider felan diye .
    win8.1 e geçicem ozaman o sorun kalkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elitearmyLeader

hatayı 2 gün önce erindim , bilgisayarı 10 gündür kapatmıyorum şimdi herşey gider felan diye .
    win8.1 e geçicem ozaman o sorun kalkar

Elektrik faturası op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 4 Aralık 2013; 14:09:53 >
  • gerek yoktu bence video ya
  • Mrt32 kullanıcısına yanıt
    2 aylık elektrik faturası 597 lira gelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.