Şimdi Ara

League of Legends Yeni Başlayanlar Dev Rehber Part #2 'Koridorlar ve Şampiyonlar' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: InsignAce

Öncelikle arkadaşın hazırladığı bu rehberın 1.partından berı yardımcı oluyorum tabiki arkadaşın ismine layığıyla davranarak 'Troll Mode On' kafasında yazıyorum.Alışmışsınız burada herkese saygısızca davranmaya , herkesi öyle sanıyorsunuz.Her insanın her bireyle farklı iletişimi vardır, biz kendi aramızda portakal konusurken sen gelip limon diyorsun.

eh şimdi kim gereksiz?

Kavga etmenize de gerek yok ben anladim saka yaptigini da arkadas anlamamis olabilir o da bana yardim etmeye calisti hakkini yiyemem. ama kavga etmezseniz daha iyi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3hree6ix5ive

@honanımhaber kite konusunda tecrübeli yardımcı olur

forumda benden iyi kite yapan yok plz bb

bilenler bilmeyenlere anlatsın @PagRyze

scriptle daha güzel oluyo gerçi ama olsun normalde yaparız @SEANKingston
  • ciddi ciddi emeğine saygından okuyordum, top ile ilgili yazdıklarından sonra bıraktım okumayı. Bence aşırı bilgili olmadan rehber vb hazırlamak biraz gereksiz. Ama yardımcı olmaya çalışmışsın oyuna hala yeni başlayanlar varsa faydalı olabilir.

okuduğum yere kadar eleştireyim, tanky demek yarı tank yarı ofansif demek değildir. Tanky demek o hero ne yaparsa yapsın tank olacaktır demek. İsterse hydra rushlasın isterse randuin. isterse oyundan geri kalsın 2-6 oynasın yine de en önde savaşacaktır yine de kendisiyle aynı item'ları olan bruiser'den daha iyi tanklayacaktır demek. Aynı item'larla 2-5 oynayan bir Shen, yine aynı item'larla 2-5 oynayan bir darius'tan, pantheon'dan, wukong'dan daha iyi tank olacaktır.( aynı item'lar) işte tanky olmak budur. Yani skillseti olarak tanka yatkınlığı olan demek. Mesela renekton.... Mesela sion... Malphite... Düzeltirsen daha iyi olur senin adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 18 Ağustos 2016; 1:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

ciddi ciddi emeğine saygından okuyordum, top ile ilgili yazdıklarından sonra bıraktım okumayı. Bence aşırı bilgili olmadan rehber vb hazırlamak biraz gereksiz. Ama yardımcı olmaya çalışmışsın oyuna hala yeni başlayanlar varsa faydalı olabilir.

okuduğum yere kadar eleştireyim, tanky demek yarı tank yarı ofansif demek değildir. Tanky demek o hero ne yaparsa yapsın tank olacaktır demek. İsterse hydra rushlasın isterse randuin. isterse oyundan geri kalsın 2-6 oynasın yine de en önde savaşacaktır yine de kendisiyle aynı item'ları olan bruiser'den daha iyi tanklayacaktır demek. Aynı item'larla 2-5 oynayan bir Shen, yine aynı item'larla 2-5 oynayan bir darius'tan, pantheon'dan, wukong'dan daha iyi tank olacaktır.( aynı item'lar) işte tanky olmak budur. Yani skillseti olarak tanka yatkınlığı olan demek. Mesela renekton.... Mesela sion... Malphite... Düzeltirsen daha iyi olur senin adına.

Saolun hocam düzelttim. Ama topla ilgili yazdıklarından sonra bıraktım demişsin bayağı da uzun yazmışsın ama yazdığın şeylerin tamamı offtank'a tanky demem ile alakalı. Tek bir hatadan bahsetmişsiniz. Başka bir şey yok mu? Yoksa sadece bir hata yüzünden neden okumayı bıraktınız olabilir böyle şeyler :) Ama saolun Düzelttim çünkü ben Tanky ile offtankı aynı şey zannediyordum. Şimdi Tanky'leri offtank yaptım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.