Şimdi Ara

league of legends takımına oyuncu aranıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18+ 30lvl tecrübeli takıma uyum sağlayabilecek sürekli online olan ve Eslde bizimle beraber liglere katılabilecek sağlam oyuncu arıyorum hangi heroları kullandığı önemli değil Europe Nordic & East de oynayan arkadaşlar ilgilenen olursa iletişim için ogulcanakbas@w.cn adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz

• Arkadaşlar 18+ 30lvl tecrübeli takıma uyum sağlayabilecek sürekli online olan ve Eslde bizimle beraber liglere katılabilecek sağlam oyuncu arıyorum hangi heroları kullandığı önemli değil Europe Nordic & East de oynayan arkadaşlar ilgilenen olursa iletişim için ogulcanakbas@w.cn adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz
  • tamam anladık 1 kere atarsan mesajı
  • Konu üste çıksın diye tekrar yorum attım üstad derdin ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyxFALL

Konu üste çıksın diye tekrar yorum attım üstad derdin ne ?

UP yazman gerekli o iş için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

quote:

Konu üste çıksın diye tekrar yorum attım üstad derdin ne ?

UP yazman gerekli o iş için :)

aynen katılıyorum arkadaşa
  • Sonuçta konu taşındı değil mi :) sorun yok yani. Ha up yazarak üste çıkmış ha böyle bu kadar da kusur aramayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends RP Kartları
    4 yıl önce açıldı
    x
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar 18+ 30lvl tecrübeli takıma uyum sağlayabilecek sürekli online olan ve Eslde bizimle beraber liglere katılabilecek sağlam oyuncu arıyorum hangi heroları kullandığı önemli değil Europe Nordic & East de oynayan arkadaşlar ilgilenen olursa iletişim için ogulcanakbas@w.cn adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz

CV: Emektar Dota Oyuncusu
    16 levelim 55 win'im var
    hayatımda hiç feedlemedim + 2 pentam var
    yarın banım açılcak skype varsa çok iyi olur
    East:RatchetPrime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Fire IV -- 2 Temmuz 2012; 14:57:31 >
  • eklesene eastteyim Erinc nickim
  • Rezerve yap yerimi 30 olaym ordayım şu an 24üm..
  • east te 30 level Boris1313 isteyen eklesin
  • Arkadaşlar Eğer katılmak isterseniz takıma Nickim StyxFALL buyrun ekleyin +ts3 kanalımızda mevcut gelmek isteyenler 77.79.99.194 ip bu, oda ismi UNDISCLOSED pw rr1453 gelmek isteyenler buraya da gelebilirler..
  • 30 level ad carry KinG0DiscO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel kardeş bekleriz :)
  • 18 yaş sınırı tutmuyor.Ama bebe gibi küfür etmem,hakaret etmem.Eğlenmek için oyun atarım genelde.Normal girdiğinizde bana da söylerseniz beraber girelim.

KurcalaRuya ekleyebilirsiniz.Elimden geldiğince saygılı davranmaya çalışırım her zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krethus18 eklersen sevinirim hocam
  • Arkadaşlar siz eklerseniz daha iyi olur StyxFALL buyrun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.